دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 40474
ترجمه فارسی عنوان مقاله

ترتیبات قراردادی کارگزاران در بازار اجاره مسکونی منهتن

عنوان انگلیسی
Brokers’ contractual arrangements in the Manhattan residential rental market ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی ترجمه فارسی
40474 2015 10 صفحه PDF سفارش دهید
دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله تقریباً شامل 9825 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 12 تومان 14 روز بعد از پرداخت 117,900 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 24 تومان 7 روز بعد از پرداخت 235,800 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Journal of Urban Economics, Volume 86, March 2015, Pages 73–82

ترجمه کلمات کلیدی
کارگزاران - بازار اجاره - قرارداد - انحصار - هزینه کارگزار - غربالگری
کلمات کلیدی انگلیسی
L85; R31; L14Brokers; Rental markets; Contracts; Exclusivity; Broker’s Fee; Screening
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله ترتیبات قراردادی کارگزاران در بازار اجاره مسکونی منهتن

چکیده انگلیسی

We bring new evidence to bear on the role of intermediaries in frictional matching markets and on how parties design contracts with them. Specifically, we examine two features of contracts between landlords and agents in the Manhattan residential rental market. In our data, 72 percent of listings involve exclusive relationships between landlords and agents (the remaining 28 percent are non-exclusive); and in 21 percent of listings, the landlord commits to pay the agent’s fee (in the other 79 percent, the tenant pays the agent’s the fee). Our analysis highlights that these contractual features reflect landlords’ concerns about providing agents with incentives to exert effort specific to their rental units and to screen among heterogeneous tenants.

دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله شامل 9825 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 12 تومان 14 روز بعد از پرداخت 117,900 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 24 تومان 7 روز بعد از پرداخت 235,800 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.