دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 50052
ترجمه فارسی عنوان مقاله

از حرکت براونی تا ریسک عملیاتی: فیزیک آماری و بازارهای مالی

عنوان انگلیسی
From Brownian motion to operational risk: Statistical physics and financial markets
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی ترجمه فارسی
50052 2003 14 صفحه PDF سفارش دهید
دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله تقریباً شامل 5556 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 12 تومان 9 روز بعد از پرداخت 66,672 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 24 تومان 5 روز بعد از پرداخت 133,344 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, Volume 321, Issues 1–2, 1 April 2003, Pages 286–299

ترجمه کلمات کلیدی
حرکت براونی - آشوب - بازارهای مالی - شاخص سهام DAX - انتخاب روش قیمت گذاری - خطر پیش فرض های اعتباری - بازل II توافق سرمایه - ریسک عملیاتی
کلمات کلیدی انگلیسی
Brownian motion; Turbulence; Financial markets; DAX stock index; Option pricing; Credit default risk; Basel II capital accord; Operational risk
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله از حرکت براونی تا ریسک عملیاتی: فیزیک آماری و بازارهای مالی

چکیده انگلیسی

High-frequency returns of the DAX German blue chip stock index are used to test geometric Brownian motion, the standard model for financial time series. Even on a 15-s time scale, the linear correlations of DAX returns have a zero-time delta function which carries 90% of the weight, while the remaining 10% are positively correlated with a decay time of 53 s and negatively correlated on a 9.4-min scale. The probability density of the returns possesses fat tails with power laws whose exponents continuously increase with time scales. It is suggested that hydrodynamic turbulence may provide a phenomenological framework for the description of these data, and at the same time, open a way to use them for risk-management purposes, e.g. option pricing and hedging. Option pricing also is the cornerstone of credit valuation, an area of much practical importance not considered explicitly in most other physics-inspired papers on finance. Finally, operational risk is introduced as a new risk category currently emphasized by regulators, which will become important in many banks in the near future.

دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله شامل 5556 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 12 تومان 9 روز بعد از پرداخت 66,672 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 24 تومان 5 روز بعد از پرداخت 133,344 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.