مقالات ISI دلاری سازی : 82 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی

آشنایی با موضوع
به طور سنتی، هر ملت مستقل ارز خاص خود را به عنوان نمادی از حاکمیت دارا بود، اما در دنیای جهانی شدن پول ملی کشورها تضعیف شده و یا حتی ناپدید می شود. دلار آمریکا به عنوان ارز در دنیای معاملات و حسابها گوی سبقت را از همه ارزها ربوده است. بازار آزاد نئولیبرالی و تبدیل سریع ارز نقش دلار را از اواسط 1970 تقویت کرده است. بیشتر دادوستدها و تجارت ها در حال حاضر مبتنی بر دلار است، اغلب کشورها ترجیح می دهند ذخایر بانک مرکزی خود را به دلار آمریکا تبدیل کنند و در نهایت اینکه اکثر شرکت های خصوصی و شهروندان ثروتمند نیز علاقمندند داراریی های خود را تبدیل به دلار یا اموالی تحت سلطه دلار کنند. ایالات متحده آمریکا این هژمونی قدرت بزرگ اقتصادی و سیاسی را از دلار کسب کرده است. در طول دهه 1990 ، دلاری سازی شتاب فزاینده ای گرفت. تعدادی از کشورها پول خود را به دلار تبدیل کردند و یا حتی تصویب کردند که دلار به عنوان ارز رسمی و ملی کشورشان باشد با این امید که به این وسیله مشکلات تورمی کشورشان را حل کنند. اما عدم تعادل تجاری ایالات متحده بزرگ و کسری بودجه فدرال باعث تضعیف دلار و در نهایت کاهش ارزش آن در بازار ارز بین المللی شد. فرسایش بیشتر دلار باعث تضعیف آن و در نهایت معکوس شدن دلاری سازی شود، اما یک دنیای جهانی شدن هنوز هم نیاز به یک ارز مشترک قوی دارد. اگر دلار بیشتر تضعیف شود، ممکن است در آینده جایگزین هایی برا این ارز پیدا شود. اما در حال حاضر، این دلار (ضعیف) هنوز هم در دنیا پادشاهی می کند.
در این صفحه، تعداد 82 مقاله انگلیسی از ژورنال ها و مجلات معتبر پایگاه ساینس دایرکت (ScienceDirect) درباره موضوع دلاری سازی آرشیو شده است که شما می توانید مقالات مورد نظر خود را بر اساس سال انتشار، موضوع مقاله، وضعیت ترجمه و تعداد صفحات، انتخاب نموده و دانلود فرمایید.
در صورتی که مقاله لاتین مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده باشد، واحد ترجمه پایگاه ISI Articles با همکاری تنی چند از اساتید و مترجمان با سابقه، آمادگی دارد آن را در اسرع وقت و با کیفیت مطلوب برای شما ترجمه نماید.

A Supermarket Double-Dollar Incentive Program Increases Purchases of Fresh Fruits and Vegetables Among Low-Income Families With Children: The Healthy Double Study

Valuing environmental impacts of mercury emissions from gold mining: Dollar per troy ounce estimates for twelve open-pit, small-scale, and artisanal mining sites