مقالات ISI نوهراسى : 99 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی

آشنایی با موضوع
ترس از چیزهای نو و تازه و نوظهور. نوهراسی ممکن است مربوط به هراس از تکنولوژی جدید بشود یا ترس از انواع غذهای جدید.
در این صفحه، تعداد 99 مقاله انگلیسی از ژورنال ها و مجلات معتبر پایگاه ساینس دایرکت (ScienceDirect) درباره موضوع نوهراسى آرشیو شده است که شما می توانید این لیست را بر اساس «سال انتشار مقاله»، «مقالات ترجمه شده یا ترجمه نشده»، «تعداد صفحات» و همچنین «کد مقاله» مرتب نموده و مقالات مورد نظر خود را دانلود فرمایید.
در صورتی که مقاله لاتین مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده باشد، واحد ترجمه پایگاه ISI Articles با همکاری تنی چند از اساتید و مترجمان با سابقه، آمادگی دارد آن را در اسرع وقت و با کیفیت مطلوب برای شما ترجمه نماید.
تعیین ترتیب نمایش مقالات
وضعیت ترجمه سال انتشار تعداد صفحات کد مقاله

Visual exposure and categorization performance positively influence 3- to 6-year-old children's willingness to taste unfamiliar vegetables

Mismatch between food sustainability and consumer acceptance toward innovation technologies among Millennial students: The case of Shelf Life Extension

Is repeated exposure the holy grail for increasing children's vegetable intake? Lessons learned from a Dutch childcare intervention using various vegetable preparations

Shaping children's healthy eating habits with food placements? Food placements of high and low nutritional value in cartoons, Children's BMI, food-related parental mediation strategies, and food choice

The influence of psychological traits, beliefs and taste responsiveness on implicit attitudes toward plant- and animal-based dishes among vegetarians, flexitarians and omnivores

Wild jackdaws reproductive success and their offsprings stress hormones are connected to provisioning rate and brood size, not to parental neophobia

Applied nutritional investigationTaste-related factors and food neophobia: Are they associated with nutritional status and teenagers' food choices?

ResearchOriginal ResearchUse of Different Vegetable Products to Increase Preschool-Aged Childrens Preference for and Intake of a Target Vegetable: A Randomized Controlled Trial