مقالات ISI تحقیقات بنیادی : 72 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی

آشنایی با موضوع
تحقیقات بنیادی یک رشته مطالعه و پژوهش نظام مند و هدایت شده در راستای دانش و درک بیشترِ جنبه های بنیادینِ پدیده های بدون برنامهٔ خاص است. این تحقیقات که گاه تحقیقات مبنایى یا پایه اى خوانده مى شود، در جستجوى کشف حقایق و واقعیت ها و شناخت پدیده ها و اشیاء بوده، که مرزهاى دانش عمومى بشر را توسعه مى دهند و قوانین علمى را کشف نموده، به تبیین ویژگى ها و صفات یک واقعیت مى پردازند. دراین تحقیقات ممکن است نظریه اى انشاء شود یا اصول، فرضیه ها یا قضایاى نظریه اى مورد آزمایش قرار گیرد.
در این صفحه، تعداد 72 مقاله انگلیسی از ژورنال ها و مجلات معتبر پایگاه ساینس دایرکت (ScienceDirect) درباره موضوع تحقیقات بنیادی آرشیو شده است که شما می توانید این لیست را بر اساس «سال انتشار مقاله»، «مقالات ترجمه شده یا ترجمه نشده»، «تعداد صفحات» و همچنین «کد مقاله» مرتب نموده و مقالات مورد نظر خود را دانلود فرمایید.
در صورتی که مقاله لاتین مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده باشد، واحد ترجمه پایگاه ISI Articles با همکاری تنی چند از اساتید و مترجمان با سابقه، آمادگی دارد آن را در اسرع وقت و با کیفیت مطلوب برای شما ترجمه نماید.
تعیین ترتیب نمایش مقالات
وضعیت ترجمه سال انتشار تعداد صفحات کد مقاله

Global characteristics and trends of research on ceramic membranes from 1998 to 2016: Based on bibliometric analysis combined with information visualization analysis

When structural violences create a context that facilitates sexual assault and intimate partner violence against street-involved young women

An Analysis of Future Publications, Career Choices, and Practice Characteristics of Research Presenters at an American College of Surgeons State Conference: A 15-Year Review

Presidential Address: Embracing the Repulsive: The Case for Disgust as a Functionally Central Emotional State in the Theory, Practice, and Dissemination of Cognitive-Behavior Therapy

Participation in cross-national learning assessments and impact on capacity development: Programmes, practice, structures and teacher competency. Case study of Kenya, Tanzania and South Africa

Dietary customs and food availability shape the preferences for basic tastes: A cross-cultural study among Polish, Tsimane' and Hadza societies

Novel active driven drop tower facility for microgravity experiments investigating production technologies on the example of substrate-free additive manufacturing