دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 52327
ترجمه فارسی عنوان مقاله

پشتیبانی مدیریت دانش برای پیاده سازی برنامه ریزی منابع سازمانی

عنوان انگلیسی
Knowledge Management Support for Enterprise Resource Planning Implementation ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
52327 2015 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Computer Science, Volume 72, 2015, Pages 613–621

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

۱. مقدمه 

2- مرور ادبیات

3- پیاده سازی موفق ERP

4- مدیریت دانش (KM)

شکل 1- مدل SECI (براساس منبع [5-3])

5- روش ها

5-1- برنامه پژوهش

5-2- شناسایی تحقیق

5-3- انتخاب مقاله

5-4- سنتز

6- چارچوب تحقیق و فرآیند فنی

شکل 2- مدل تحقیق

6-1- ابعاد و طرح انتقال دانش.

جدول- دارایی دانش و فرآیند SECI

6-2- بکارگیری فرآیند فنی مدل SECI.

7- نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
برنامه ریزی منابع سازمانی - مدیریت دانش - انتقال دانش،کارگران دانش -
کلمات کلیدی انگلیسی
Enterprise Resource Planning (ERP); Knowledge Management (KM); Knowledge Transfer; Knowledge Worker; SECI Model
ترجمه چکیده
این مطالعه به مسائل برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)، مدیریت دانش (KM) و مدل SECI (اجتماعی کردن، خارجی کردن، ترکیب، درونی یا داخلی کردن) می پردازد. تحقیقات مختلف، اهمیت دانش کاربران ERP برای پیاده سازی موفق ERP را برجسته ساخته اند، با این حال، هنوز هم از دیدگاه چرخه انتقال دانش یا یکپارچه سازی، مانع اصلی هنوز وجود دارد. مشکل اصلی در پیاده سازی ERP این است که یکپارچه سازی یا ادغام دشوار دانش ضمنی (جاسازی شده) و صریح باعث می شود بیشتر این دانش در طرفین خارجی ERP (مانند مشاوران، فروشندگان، تأمین کنندگان، ناطران یا سرپرستان، کارشناسان و سایر شرکای کاری) نهادینه شود. تمرکز این مطالعه، پیشنهاد فرآیند انتقال دانش از سازمان های خارجی به سازمان ها براساس مدل SECI است. توجه داشته باشید که این مقاله مدل پایه SECI را اصلاح نمی کند، بلکه مدل SECI را به عنوان تابعی از واسطه یا میانجی بین پیاده سازی سیستم ERP خارجی و داخلی در شرکت در نظر می گیرد. نویسندگان با استفاده از رویکرد مرور ادبیات سیستماتیک، با مرور ادبیات، شناسایی مشکلات، فرآیند انتخاب، ارزیابی، سنتز کردن و طرح پیشنهادات آغاز می کنند، و سپس به نتیجه گیری دست می یابند. در نهایت، خروجی این تحقیق، یک مدل جدید (شماتیک و فنی) از فرآیند و انتقال دانش به منظور حفظ و استفاده مجدد از دارایی های دانش خارجی به دست آمده در طول پیش از پیاده سازی ERP تا بعد از پیاده سازی ERP است، که به صورت مشترک توسط شرکت مورد استفاده قرار می گیرد.
ترجمه مقدمه
برنامه ریزی منابع سازمانی توسط بسیاری از سازمان هایی که به دنبال سیستمی برای یکپارچه سازی فرآیندهای مختلف کسب و کار در سراسر توابع مختلف هستند، پیاده سازی شده است. بحث های زیادی در خصوص چالش موجود در پیاده سازی سیستم های ERP صورت گرفته است. یکی از مسائل این است که چرخه های پیاده سازی سیستم ERP سبب ایجاد تیم انتقال پیاده سازی خواهد شد، که منجر به از دست دادن دانش دارایی ها، تجربه و ناظر انتقال دانش منجر می شود. مسئله دیگر، میزان بودجه مورد نیاز برای پرداخت حقوق مربیان، مشاوران و سایر طرفین خارجی است. در نتیجه، شکاف دانش و درک خود سیستم ERP نیز وجود دارد. علاوه بر این، دانش، تجربه و مشکلات کاربران به خوبی مستندسازی نشده است. اکثر کاربران در هنگام مواجهه با مشکلات نمی توانند مستندسازی انجام دهند، و در نهایت، موفق به پیدا کردن راه حل ها نمی شوند، در حالی که این مسئله به طور بالقوه می تواند برای سایر کاربران بسیار مفید باشد. کاربران فرستاده شده برای شرکت در کارگاه آمورشی، گزارش کتبی در مورد دانش کسب شده در طول آموزش ارائه نمی دهند. در نهایت، و شاید علت مسائل فوق، این واقعیت می باشد که فرآیندها و مکانیزم های ساختار یافته و رسمی برای مدیریت دارایی دانش در شرکت پیاده سازی کننده سیستم های ERP وجود ندارد. پیاده سازی موفق ERP، بسیار به گروه مشخص شده از کارکنان باهوش و زیرک، و همچنین مدیریت کارآمد دانش تیم ها در طول چرخه توسعه سیستم های ERP مربوط می شود [1]. نقش اصلی مدیریت دانش در فرآیند پیاده سازی ERP، تسهیل به اشتراک گذاری دانش در میان اعضای تیم سیستم ERP است. با این حال، منبع [2] مشکل دیگر پیش روی تیم ERP را نشان داد، که مشکل یکپارچه سازی و ادغام دانش داخلی سازمان با دانش خارجی است. طبق منبع [1]، یکی دیگر از مشکلات مهم پیاده سازی سیستم ERP این است که کارکنانی که از ماژول ها استفاده می کنند، باید درک خوبی از فرآیند کسب و کار داشته باشند، و در نتیجه، باید دانش خود در خصوص سیستم های ERP را افزایش بدهند. این کار آسانی نیست، زیرا سیستم ERP از تمرکز داخلی برخوردار است، با این حال، نیاز زیادی به یکپارچه سازی با دارایی های دانش طرفین خارجی مانند تأمین کنندگان، مشاوران و پیمانکاران وجود دارد. مسائل فوق نشان می دهند که به نظر می رسد چند پارگی در فرآیند اتصال سازمان های خارجی (مشاوران و سایر طرفین خارجی) وجود دارد، که سبب دشوار شدن روزافزون ادغام یا یکپارچه سازی دانش می شود. بنابراين، نيازها و راه حل های مورد نياز براي فرآيند ادغام یا یکپارچه سازی دانش مي توانند به عنوان شکاف نظري در ادبيات موجود در مورد پياده سازي ERP، به ويژه در طول چرخه پياده سازي ERP در نظر گرفته شوند. نویسندگان در تلاش برای پاسخ دهی به تحقیقات مربوط به محدودیت های موجود در فرآیند ادغام یا یکپارچه سازی دانش، طرح و چرخه انتقال دانش بین شرکت خارجی به داخل و نظریه همکاری توسعه یافته توسط مدل SECI منبع [3] (اجتماعی کردن، خارجی کردن، ترکیب، داخلی کردن) را پیشنهاد می کنند. این ایده نیز طبق پیشنهادات مطالعات قبلی است که اشاره می کنند یافته های حاصل از مطالعات فعلی باید با ترکیب پاسخ دهندگان از مشاوران، کاربران و سطح مدیران اجرایی درگیر در پروژه سیستم ERP گسترش یابد [4
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  پشتیبانی مدیریت دانش برای پیاده سازی برنامه ریزی منابع سازمانی

چکیده انگلیسی

This study addresses the issues of Enterprise Resource Planning (ERP), Knowledge Management (KM) and SECI model (socialization, externalization, combination, internalization). Various research have highlighted the importance of knowledge of ERP users for successful ERP implementation, however a major obstacle from the perspective of integration or knowledge transfer cycle still exists. The main problem in ERP implementation is the difficult integration of tacit (embedded) and explicit knowledge cause most of this knowledge are embedded in ERP external parties (such as consultants, vendors, suppliers, supervisors, experts, and other working partners). The focus of this study is to propose process for transfer knowledge from external organizations into organizations based on the model of SECI. To note that this paper is not to modify the basic model of SECI, but SECI model to making as a function of mediator between the external and internal ERP system implementation in company. The authors used a systematic literature review approach, starts with literature review, problems identification, selection process, assess, synthesize and write down the ideas proposed, and then make conclusions. Finally, the output of this research is a new model (schematic and technical) of the process and transfer knowledge order to maintain and re-use assets from external knowledge obtained during the pre to post ERP implementation to be used jointly by the company.