ترجمه فارسی عنوان مقاله
اعتقادات مذهبی و مذاکرات تجاری بینالمللی : آیا ایمان رفتار مذاکرهکننده را تحتتاثیر قرار میدهد ؟
عنوان انگلیسی
Religious belief and international business negotiations: Does faith influence negotiator behaviour?
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی | ترجمه فارسی |
---|---|---|---|
82741 | 2018 | 9 صفحه PDF | 19 صفحه WORD |
دانلود فوری مقاله + ترجمه آماده
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Business Review, Volume 27, Issue 2, April 2018, Pages 401-409
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. فرهنگ و مذاکرات تجاری بین المللی
2.1 زمینه اسلامی
3. روش شناسی
۳.۱. جمعآوری دادهها
3.2 تحلیل داده ها
4. یافته ها
۴.1. مذاکره در داخل و خارج از ادیان
5. بحث
6. نتیجه گیری و محدودیت ها
ضمیمه A. مشخصات مصاحبه شوندگان.
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. فرهنگ و مذاکرات تجاری بین المللی
2.1 زمینه اسلامی
3. روش شناسی
۳.۱. جمعآوری دادهها
3.2 تحلیل داده ها
4. یافته ها
۴.1. مذاکره در داخل و خارج از ادیان
5. بحث
6. نتیجه گیری و محدودیت ها
ضمیمه A. مشخصات مصاحبه شوندگان.
ترجمه کلمات کلیدی
مذاکرات تجاری بین المللی، دین، اسلام، فرهنگ،
کلمات کلیدی انگلیسی
International business negotiations; Religion; Islam; Culture;
ترجمه چکیده
رعایت اصول مذهبی گسترده است و همچنان در بسیاری از نقاط جهان بر رفتار مدیریتی تاثیر میگذارد. با این حال , نقش آن در مذاکرات تجاری بینالمللی چندان مورد توجه محققان قرار نگرفته است. این مطالعه به بررسی برخی از روشهایی میپردازد که در آن باورهای دینی رفتار مذاکره را شکل میدهند. با تمرکز خاص بر روی زمینه اسلامی، و انجام مصاحبههایی با ۲۷ مدیر مسلمان با مراعات مذهبی در مالزی، این مطالعه نشان داد که تعهد به یک مذهب مشترک در میان مذاکره کنندگان، به طور مثبت بر مولفههای خاصی از روند مذاکره، به عنوان مثال، استفاده از جاذبه مذهبی / احساسی که بر " رفاقت معنوی " آنها تاکید میکند، تاثیر گذار است. با این حال، در برخی موارد، ما چیزی از یک پارادوکس را مشاهده کردیم، که به موجب آن باورهای مذهبی متفاوت در میان همتایان در حال مذاکره، به جای جلوگیری از مذاکرات، در واقع آن را ارتقا دادند.
ترجمه مقدمه
مذاکرات تجاری که در مرزهای ملی انجام میشود اغلب چالشی برای شاغلان مدیریت محسوب میشود , بنابراین یک گام حیاتی در توسعه خارجی بسیاری از شرکتها محسوب میشود. شکست در اجرای موفقیتآمیز از طریق موانع فرهنگی پیچیده که در مذاکرات بینالمللی وجود دارد میتواند باعث تاخیر یا حتی خنثی کردن تلاشها برای نفوذ به یک بازار خارجی شود (گلبرو و هربگي، 1996؛ تونگ، 1991). بنابراین , برای مذاکره کنندگان کسب و کار بینالمللی (IB) مهم است که خود را برای تفاوتهای فرهنگی که احتمالا ً در خارج از کشور برخورد میکنند آماده کنند.
محققان IB به بررسی شیوههای مذاکره کنندگان کسب و کار در مجموعه وسیعی از محیط های ملی از جمله چینیها ( چوا، هافمن، و لارنر، ۲۰۱۴ ؛ گهوری والا فنگ، ۲۰۰۱ ؛ وانگ و همکاران، ۲۰۱۶ ؛ ژایو، ۲۰۰۰ )، ژاپن ( گراهام، ۱۹۹۳ )، کرهای ( تانگ، ۱۹۹۱ ) و زمینههای عربی ( آلون و برت، ۲۰۰۷ ؛ خاخار و رامال، ۲۰۱۳ ) پرداختند.
مطالعات تطبیقی سبکهای مذاکره مختلف نیز متداول بودهاست ( به عنوان مثال گراهام، ایونکو، و راجان، ۱۹۹۲ ؛ لی، یانگ، و گراهام، ۲۰۰۶ ؛ متکالف و همکاران، ۲۰۰۶ ). با این حال، مطالعات اندکی نقش مذهب و نفوذ آن بر مذاکرات IB را مورد بررسی قرار دادند. با توجه به اینکه بیش از ۸۳ % جمعیت جهان از نظر مذهبی وابسته هستند ( مرکز تحقیقات پو، ۲۰۱۴ )، و اینکه مذهب تاثیرات قابلتوجهی بر تصمیمگیری و رفتار دارد، این تا حدی شگفتانگیز است. این مطالعه پاسخ به این کاستی را ارائه میدهد. به طور دقیقتر، این مقاله اطلاعاتی را در مورد مذاکرات IB در زمینه اسلامی فراهم میآورد، بافتی که در ادبیات مدیریت به طور کلی و به طور خاص در IB توجه چندانی دریافت نکرده است ( ریچاردسون، ۲۰۱۴ ). علاوه بر این، علاوه بر کمبود اطلاعات و درک مسائل مربوط به کسبوکار و مدیریت در جوامع اسلامی، به گفته قربانی و تانگ ( ۲۰۰۷ )، درجهای از اطلاعات نادرست و سو درک در مورد عملکرد جوامع اکثریت مسلمان وجود دارد. با توجه به این موضوع و با توجه به اینکه تعدادی از کشورها در جهان اسلام شروع به ایفای نقش مهم تری در IB کردند ( ویر، ۲۰۰۰ ؛ زهرا، ۲۰۱۱ )، هر دو به ضرورت و به موقع درک بهتر برخی از ویژگیهای کلیدی که این گروه از کشورها را تعریف میکنند را کاوش کردند.
پیش از ادامه بحث، گفتن چند کلمه در مورد " جهان مسلمانان ( یا اسلام ) " مهم است، چرا که می توان اینگونه استدلال کرد که این کشورها بسیار متنوع هستند تا اینکه بتوان به یک گروه نسبتا ً گسترده تبدیل شوند. به هر حال، هویت مذهبی به ندرت در توصیف یا برچسب زدن سایر کشورها مورد استفاده قرار میگیرد. برای مثال، اشاره به " دنیای مسیحیت " یا " جهان هندو " به ندرت شنیده میشود، با این حال " جهان اسلام "، که از ساحل آتلانتیک آفریقای غربی تا جزایر گرمسیری آسیا امتداد دارد، اصطلاحی است که به طور گستردهای مورد استفاده قرار گرفتهاست. بنابراین مهم است که بطور خلاصه در مورد زمینهای مشترک که جوامع مسلمان را مقید میسازد، بحث کنیم.
با وجود نقشینه های فرهنگهای گوناگون که در جهان اسلام وجود دارد، مشاهده یک حس بسیار فوقالعاده وحدت، که مستقیما ً از آموزه های اسلامی ناشی میشود، امکان پذیر است. هیچ شکی نیست که نقش اصلی مذهب بازی کردهاست، و در بیشتر موارد، در شکل دادن رسوم، اعتقادات و ارزشهای هر جامعهای که آن را پذیرفتهاند ادامه دارد. این مربوط به بخش بزرگی از این واقعیت است که بر خلاف بسیاری از بخشهای دیگر جهان مدرن، شکافی که بین " سکولار " و " قلمرو معنوی " پدیدار شدهاست، به خصوص پس از عصر روشنگری، هرگز واقعا ً یک ویژگی تعریفی از اغلب جوامع مسلمان نشده است. برعکس , این جوامع با وجود نیروهای سکولاریسم و مدرنیسم که موفق به محدود کردن نفوذ مذهب در حوزه عمومی در جاهای دیگر شدهاند ( نصر , 2010 ) جایگاه اصلی مذهب را در زندگی عمومی تقویت و حفظ میکنند ( طیب , 1997 ).
به عبارت دیگر، مذهب بخشی از حوزه عمومی است و به زندگی خصوصی فرد محدود نمیشود. حوزه کاری استثنا نیست، با تعالیم اسلامی دستورالعملهای مختلفی را در مورد آنچه که به عنوان شیوههای کسبوکار مناسب و اخلاقی در نظر میگیرد ارائه میدهد ( برای مثال، محمد، ۲۰۱۳ ؛ رایس، ۱۹۹۹ ؛ ریچاردسون و همکاران، ۲۰۱۴ ). این مطالعه بر مورد خاص مذاکرات تجاری و اینکه چگونه جهانبینی اسلامی ممکن است بر رویکرد یک فرد برای مذاکرات IB تاثیر بگذارد، تمرکز دارد.از این رو، این مطالعه تلاش میکند به سوال زیر پاسخ دهد :
چگونه باورهای مذهبی مذاکره کنندگان مسلمان بر فرآیندها و نتایج مذاکرات تجاری بینالمللی تاثیر میگذارد ؟
ادامه این مقاله به شرح زیر است. بخش بعدی خلاصهای از تاریخچه مذاکرات تجاری بین فرهنگی را ارایه میدهد. سپس، ما بطور خلاصه ارتباط بین فرهنگ، آموزههای اسلامی و مدیریت کسبوکار را به طور کلی و پیامدهای احتمالی این آموزهها برای فرآیند مذاکره تجاری را به طور خاص مورد بحث قرار میدهیم. روش تحقیق اتخاذ شده در این مطالعه قبل از ارائه یافتهها تشریح شدهاست. سپس یافتههای مصاحبه را قبل از این که با برخی از نکات پایانی نتیجهگیری کنیم، در پرتو یافتههای مصاحبه مورد بحث قرار میدهیم.