دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 43962
ترجمه فارسی عنوان مقاله

رهبری در مدیریت بحران : جدایی رهبری از مفاهیم اجرایی

عنوان انگلیسی
Leadership in Crisis Management: Separation of Leadership and Executive Concepts ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
43962 2015 7 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 26, 2015, Pages 695–701

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2.کیفیت جامع و رهبری

3.رهبری در مدیریت بحران

3.1مفهوم و هدف مدیریت بحران

3.2تعریف رهبری بحران

3.3مدیریت رهبر در مدیریت بحران

4.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
رهبری - مدیریت بحران - مدیریت کیفیت -
کلمات کلیدی انگلیسی
Leadership; Crisis Management; Total Quality Management ;
ترجمه چکیده
بحران حقیقت دنیای تجارت سریع امروز است. تغییر سازمانی سریع، تغییر شرایط اقتصادی، مشکلات پرسنل، تغییرات تکنولوژیکی غیر منتظره و اثرات سیاسی موجب بی ثباتی دنیای کسب و کار امروزی شده است. به نظر می رسد این بی ثباتی به عنوان یک اختلال اقتصادی ناشی از بحران از کنترل دولت خارج شده است. بحران بر کشور ما و بر همه کشور ها در کل دنیا و نه تنها بر افراد بیکار تاثیر می گذارد بلکه افراد شاغل نیز در بحران نگران از دست دادن شغل شان خواهند بود. به نظر می رسد این عدم اطمینان اقتصادی بر سهام شرکت ها نیز تاثیر گذار است. با این حال، محیط نیز یکی از عواملی است که بر ایجاد بحران تاثیر می گذارد. اگر بحران تحت کنترل نباشد و یا به درستی مدیریت نشود، زنجیره بحرانی ایجاد خواهد شد. به دلیل افزایش هرج و مرج، تغییر از رهبری مستبدانه به انجام کار گروهی و ذهنیت مدیریت مشارکتی مورد بررسی و مشاهده قرار گرفته است. تجارت روز به روز پیچیده تر می شود. این تغییرات، مدیریت بحران به صورت سنتی را به یک مدل رهبری تبدیل کرده است و باعث تحلیل سناریو های مختلف و انجام کار به صورت هماهنگ با یک تیم و بوسیله جمع آوری دیدگاه های مختلف برای ایجاد یک راه حل مطلوب شده است. رهبری و مفاهیم در زمینه بحران به منظور پیاده سازی رویکرد رهبری در حل بحران مورد بحث قرار گرفته است. رهبری بحران به عنوان یک روش بهینه و بهنگام در زمینه ارزیابی اثرات محیطی نامساعد بوجودآمده از دلایل مختلف است. در بخش اول این مقاله، که گزارشات گسترده ای ارائه شده است، اطلاعات کلی در مورد مفهوم رهبری از اصول کلی مدیریت کیفیت گرفته تا مقایسه رهبر و مفاهیم اجرایی بررسی شده اند. در بخش دوم، رهبری در مدیریت بحران مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در بخش آخر نیز اهمیت مدیر اجرایی در مدیریت بحران و نقش گزارشات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
ترجمه مقدمه
پیشرفت های چشمگیر امروزی در عرصه فناوری های اطلاعاتی، ارتباطاتی و حمل و نقل تقریبا فاصله ها را از بین برده است. محصولات و خدمات تولید شده در نقاط مختلف جهان فورا به مصرف کنندگان عرضه می شود. سازمان ها در زمینه ارائه خدمات بهتر، ارزان تر و ارائه سریع تر به مشتریان شان به منظور حفظ مشتریان شان با یکدیگر رقابت می کنند. پیشرفت های مشاهده شده در کل جهان مانند معجزه های ژاپنی ها به عنوان واقعیت های ژاپنی پذیرفته شده اند و هر چند نام های مختلفی بر روی آنها نهاده شده است مدیریت کیفیت جامع نیز یک سبک مدیریتی برای رقابت است. این یک رویکرد کسب و کاری است که هدف آن تحقق انتظارات فعلی و اینده مشتریان به شیوه اقتصادی جامع و کامل است به صورتی که همه کارها را مطابق انتظارت همه کارکنان بهبود بخشد ( کانتارکی 1994). کیفیت جامع که امروزه بر تکمیل فرایند آن تاکید می شود می تواند به صورت زیر تعریف شود: کیفیت جامع رویکردی است که به جای توابع و عملکرد های سازمانی و یا نتایج بر فرآیند ها تمرکز می کند و مبنای تصمیم گیری های مدیریتی در زمینه تحلیل اطلاعات و داده هایی است که به صورت مناسب جمع آوری شده اند و به صورت کلی با مواد و منابع انسانی سازمانی مرتبط هستند. مدیریت کیفیت جامع دموکراسی است. هر شخص باید دیدگاهش را به صورت آزادانه بیان کند و در فرآیند تصمیم گیری و مدیریتی ارائه کند. پیشنهادات کارمندان باید مورد ارزیابی و پاداش قرار گیرد. ارتباطات نیز باید در مدیریت کیفیت جامع در نظر گرفته شود. شما باید از یک ارتباط دو طرفه و سالم با کارمندتان اطمینان حاصل کنید. وقتیکه همه کارمندان چشم انداز ها و ماموریت های سازمان شما را می بینند یک تشریک مساعی برای دستیابی به اهداف بوجود می آید. ساختار سازمانی ساده باید مورد استفاده قرار گیرد. سلسله مراتب باید حذف شود و سیاست های باز باید به منظور بهبود این ارتباطات اتخاذ شوند. مدیریت کیفیت جامع بر مبنای بهبودی مستمر استوار است. شما باید همه فرآیند هایتان را اصلاح کنید و این سوال را مطرح کنید که چگونه می تواند همه فرآیند ها را بهتر و سریع تر انجام داد. شما براید برای بهبود مستمر تلاش کنید. انجام کارها به صورت تیمی و جمع آوری پیشنهادات از کارمندان برای این کار بسیار ضروی است. مقایسه و اندازه گیری نیز مورد نیاز است. شما باید معیار هایی را برای هر فرآیند تعیین کنید و پشرفت تان را با بهترین های جهان و بهترین های بازار مقایسه کنید.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  رهبری در مدیریت بحران : جدایی رهبری از مفاهیم اجرایی

چکیده انگلیسی

Crisis is the truth of today's fast paced business world. Rapid organizational change, changing economic conditions, problems of personnel, unexpected technological changes and political effects cause instability on today's business world. This instability appears out of state control as economic disruptions that result in crisis. Crisis affecting our country and all other countries in the world also influences not only vacated people but also other individuals who concerns about losing their jobs. This economic uncertainty seemingly interests corporations. However environment is also one of the factors that affects crisis. If crisis isn’t brought under control or managed properly, it will come about and create chain crisis. Because of the increasing chaos, change from authoritarian leadership through teamwork and participative management mentality has been observed. Commerce has been getting more and more complicated and complex. These changes have transformed traditional crisis leaders to a leader model that makes scenario analysis and work done co-ordinately with a team by gathering lots of different point of view to create optimum solution. Leadership and crisis concepts are discussed together in order that implementation of leadership in crisis can be understood. Crisis leadership is also regarded as optimally and timely assessment process of adverse condition's effects whatever its reason is. In the first section of this article which will be presented with extensive literature, general information about leadership concept from Total Quality Management principles and comparison of leader and executive concepts will be given. In the second section, leadership in crisis management will be mentioned and in the last section the importance of lead executive in crisis and its contribution to literature will be reviewed.