دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 6651
ترجمه فارسی عنوان مقاله

ارزش قائل شدن برای حمل و نقل هوایی و پایداری از یک چشم انداز عمومی: مدارک و شواهد از انگلستان و ایالات متحده

عنوان انگلیسی
Valuing air transportation and sustainability from a public perspective: Evidence from the United Kingdom and the United States
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
6651 2013 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Research in Transportation Business & Management, Volume 7, July 2013, Pages 114–119

فهرست مطالب ترجمه فارسی

چکیده


کلمات کلیدی


1. مقدمه 


1-1-ارزش¬گذاری و اندازه¬گیری پایداری


1-2- نگرش¬های مرتبط با پرواز و تغییرات آب و هوایی


2. سوالات و روش¬های پژوهشی 


2-1- نظرسنجی سفر هوایی میدلند شرقی (EMATS) 


2-2- نظرسنجی سفر هوایی ساحل شرقی ایالات متحده آمریکا (ECUSATS) 


3-2- محتوای نظرسنجی و تجزیه و تحلیل 


3. یافته ها و مباحث 


1-3- ویژگی¬های اجتماعی- اقتصادی نمونه¬های نظرسنجی 


2-3- تجزیه و تحلیل اظهارات نگرشی


جدول 1


3-3- تجزیه و تحلیل پاسخ¬های نگرشی توسط ویژگی¬های اجتماعی- اقتصادی 


جدول 2


جدول 3


4. مفاهیمی برای شیوه¬های مدیریتی


5. کمک به دانش علمی 


تقدیر و تشکر

ترجمه کلمات کلیدی
حمل و نقل هوایی - توسعه پایدار - ارزش - نگرش
کلمات کلیدی انگلیسی
Air transportation,Sustainability,Value,Attitudes
ترجمه چکیده
یکی از مسائل مرتبط با حمل و نقل هوایی و پایدار این است که اگرچه صنعت هوانوردی می تواند به لحاظ اجتماعی و اقتصادی پایدار در نظر گرفته شود، امّا نگرانی های زیست محیطی نیز ایجاد می کند. هدف این مقاله، بررسی نگرش های مردم نسبت به حمل و نقل هوایی و پایدار برای تعیین این موضوع است که چگونه افراد به ارزش گذاری پایدار در رابطه با سفر هوایی می پردازند. این مقاله نظری، مبتنی بر دو مجموعه بزرگ داده های نظرسنجی است- یکی از منطقه میدلند شرقی بریتانیا و یکی از ساحل شرقی ایالات متحده آمریکا. پس از بازنگری اولیه نوشته ها و سیاست های مربوطه، طیفی از اظهارات نگرشی از نظرسنجی ها مورد بررسی قرار گرفت. این اظهارات شامل مزایای اقتصادی و اجتماعی حمل و نقل هوایی، سهم مسافرت هوایی در تغییرات آب و هوا و پاسخ های زیست محیطی است. این تجزیه و تحلیل، ارزش بالای افرادی را به تصویر می-کشد که جنبه های پایدار اجتماعی و اقتصادی حمل و نقل هوایی را به مرحله اجرا در آورده اند. اگرچه بسیاری افراد به سهم صنعت هوانوردی در تغییرات آب و هوایی اذعان کرده اند، امّا عده اندکی نیز پاسخ دادند که برای جبران اثرات منفی زیست محیطی صنعت هوانوردی یا باید پول بیشتری هزینه شود و یا باید هواپیماها کمتر پرواز کنند. هنگام تجزیه و تحلیل ارزش پایدار توسط زیرگروه جمعیتی، بسامد هوایی و جنسیت به عنوان متغیرهای کلیدی از نظر نگرش های زیست محیطی، برجسته شده اند.
ترجمه مقدمه
در سال های اخیر، مفهوم توسعه پایدار برای سیاست ها و شیوه های حمل و نقل درونی شده است. توسعه پایدار به طور معمول اینگونه تعریف می شود: «توسعه ای که بدون به خطر انداختن توانایی نسل های آینده برای رفع نیازهای خود، نیزهای نسل کنونی را رفع می کنند»؛ (کمیسیون جهانی توسعه و محیط زیست، 1987) این توسعه از ایده آل جهانی درباره سیاست های ملّی مانند استراتژی توسعه پایدار (وزارت محیط زیست، غذا و امور روستایی، 2005) در بریتانیا (UK) و تمرکز جوامع پایدار جدیدتر (HUD–DOT–EPA، 2012) در ایالات متحده آمریکا (US) تعبیر شده است. این مقاله قصد دارد نگرش های مردم نسبت به پایداری و حمل و نقل هوایی را مورد بررسی قرار دهد و بدین ترتیب مشخص سازد چگونه افراد پایداری را در رابطه با سفر هوایی ارج می نهند. این ارج نهادن به شرح زیر سازماندهی شده است. ابتدا، نوشته مرتبط با ارزش گذاری و اندازه گیری پایدار و نگرش های مرتبط با پرواز و تغییرات آب و هوایی مورد بررسی قرار می گیرد. سپس، سوالات و روش های پژوهشی ارائه می شود. این تجزیه و تحلیل مبتنی بر دو مجموعه داده نظرسنجی است که به ترتیب در بریتانیا و ایالات متحده آمریکا انجام شده است. بخش یافته ها و مبحث شامل تجزیه و تحلیل حمل و نقل هوایی و اظهارات نگرشی پایدار از نمونه کلی و سپس مشخصه های اجتماعی- اقتصادی متفاوت است. در نهایت، مفاهیم مرتبط با شیوه های مدیریتی و کمک به دانش علمی ارائه می شود.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  ارزش قائل شدن برای حمل و نقل هوایی و پایداری از یک چشم انداز عمومی: مدارک و شواهد از انگلستان و ایالات متحده

چکیده انگلیسی

One issue with air transportation and sustainability is that although aviation could be considered economically and socially sustainable, it does generate environmental concerns. The aim of this paper is to examine public attitudes towards air transportation and sustainability, in order to determine how individuals value sustainability in relation to air travel. This empirical paper is based on two large survey data sets, one from the East Midlands region of the United Kingdom and one from the East Coast of the United States. After an initial review of relevant literature and policy, a range of attitudinal statements from the surveys are examined. These statements cover the economic and social benefits of air transportation, the contribution of air travel to climate change, and environmental responses. The analysis demonstrates the high value individuals put on the economic and social sustainability aspects of air transportation. Although many acknowledge aviation's contribution to climate change, few are willing to respond in terms of paying more to offset the negative environmental effects of aviation or to fly less. When analysing the value of sustainability by population sub-group, flight frequency and gender are highlighted as key variables in terms of environmental attitudes.