مقالات ISI نشخوار فکری : 186 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی

آشنایی با موضوع
این اختلال زیر مجموعه وسواس فکری است و وسواس فکری از جمله اختلالات اضطرابی می باشد. برخی افراد، برای رهایی ازاضطراب به نشخوار ذهنی پناه می برند. نشخوار فکری به عنوان اشتغال دائمی به یک اندیشه یا موضوع و تفکر درباره آن شناخته می شود. نشخوار فکری طبقه ای از افکار آگاهانه است که حول یک محور مشخص و معمولی می گردد، بدون آنکه تقاضاهای محیطی فوری، وابسته به آن ها باشد و جنبه تکراری دارند؛ بر علل و نتایج علائم متمرکزند و مانع حل مسئله ناسازگارانه شده و به افزایش افکار منفی می انجامد. افکار ناخواسته یا مزاحم، مشکل اصلی افراد مضطرب است، زیرا احساس تهدید و هیجان منفی برای آن ها دائمی شده است. افرادی که نشخوار فکری دارند اظهار می دارند که: «دائما دلم در آشوب است و احساس می کنم که در دلم رخت می شویند!» اینگونه افراد نگرانی های خاصی در رابطه با موضوعات مختلف مثل عزیزان خود دارند و دائما آنها را در معرض آسیب می بینند اما هیچ قدمی برای رفع نگرانی خود برنمی دارند و این نشان می دهد که مشکل آنها درونی است و نه بیرونی!، مثلا زنی که بچه اش را برای اردو فرستاده دائما این فکر را مثل آدامس در ذهن خود می جود و از این سمت به آن سمت می برد که نکند فرزندم در راه تصادف کند و کشته شود ولی این اقدام را نمی کند که به مربی آنها که در مسافرت همراه آنها است زنگ بزند و از سلامتی فرزند خود اطمینان حاصل کند.
در این صفحه، تعداد 186 مقاله انگلیسی از ژورنال ها و مجلات معتبر پایگاه ساینس دایرکت (ScienceDirect) درباره موضوع نشخوار فکری آرشیو شده است که شما می توانید مقالات مورد نظر خود را بر اساس سال انتشار، موضوع مقاله، وضعیت ترجمه و تعداد صفحات، انتخاب نموده و دانلود فرمایید.
در صورتی که مقاله لاتین مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده باشد، واحد ترجمه پایگاه ISI Articles با همکاری تنی چند از اساتید و مترجمان با سابقه، آمادگی دارد آن را در اسرع وقت و با کیفیت مطلوب برای شما ترجمه نماید.

Rumination and worrying as possible mediators in the relation between neuroticism and symptoms of depression and anxiety in clinically depressed individuals