دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 149056
ترجمه فارسی عنوان مقاله

به سوی گزینه های نوین نگهداری انرژی در ساختمان ها

عنوان انگلیسی
Towards modern options of energy conservation in buildings
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
149056 2017 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Renewable Energy, Volume 101, February 2017, Pages 1194-1202

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده:

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2. گزینه های سنتی نگهداری انرژی در ساختمان¬ها

2.1. کاهش نیازهای ساختمان به انرژی

2.2 کاهش نیاز نهایی ساختمان به انرژی

2.3 کاهش نیاز اولیه ساختمان به انرژی

3. گزینه های نوین نگهداری انرژی در ساختمان ها

3.1 کاهش نیاز ساختمان به انرژی از طریق معماری و مفهوم ساختاری آن

شکل 1. ساختمان چرخان مدرن-Heliotrope، فرایبورگ، آلمان توسط همان معمار ساخته شده بود.

شکل 2. Solar settlement، مجتمع مسکونی، فرایبورگ، آلمان

شکل 3. ساختمانی خورشیدی در «محله خورشیدی»، فرایبورگ، آلمان

تصویر 4. نمونه ای از فضای حائل جنوبی از بیرون (چپ) و از داخل (راست) ورشو، لهستان

شکل 5. ساختمانی با بخش استوانه ای ممتد شفاف در سطح جنوبی، فرایبورگ، آلمان

3.2 کاهش نیاز اولیه و نهایی ساختمان به انرژی از طریق بهره¬گیری از انرژی های تجدیدپذیر

4.قوانین بنیادی برای توسعه بهره وری انرژی و ساختمان های انرژی آگاه. نتیجه گیری

4.1 بهره گیری از روش های سنتی نگهداری انرژی

4.2 استفاده از روش های بهره وری انرژی و به دنبال آن انرژی¬های تجدیدپذیر
ترجمه کلمات کلیدی
بهره وری انرژی، انرژی در ساختمان ها، انرژی تجدید پذیر، انرژی خورشیدی، شکل ساختمان،
کلمات کلیدی انگلیسی
Energy efficiency; Energy in buildings; Renewable energy; Solar energy; Shape of a building;
ترجمه چکیده
با نگاهی به گزینه های نوین نگهداری انرژی در ساختمان ها، در می یابیم نخست باید از بهره وری انرژی در ساختمان ها اطمینان یابیم. پس از این که بار انرژی یک ساختمان به شدت کاهش پیدا کرد، می توان به معرفی گزینه های نوآورانه بهره وری انرژی پرداخت. زمینه سازی و توسعه روش های اصلی کاهش نیاز به انرژی، نیاز به تحلیل و بررسی مصرف اولیه و نهایی انرژی دارد. بر تفاوت قائل شدن بین گزینه های موجود برای ساختمان های پیش تر ساخته شده و ساختمان های تازه ساز تاکید شده است. گزینه های نوین نگهداری انرژی بر نوآوری در معماری، شکل، ساختار، مصالح ساختمانی، و البته استفاده از انرژی خورشیدی به روشی غیرعامل ولی برنامه ریزی شده تمرکز دارند. شکل خاصی از فضای ذخیره سازی انرژی خورشیدی باید در ساختمان ساخته شود. در کشورهای واقع در عرض جغرافیایی بالا این فضای ذخیره سازی باید طراحی خاصی شامل دو فضای فرعی مکعبی با یک برآمدگی درونی خاص و و یک قسمت الحاقی که به خوبی طراحی شده و سطحی شفاف رو به جنوب دارد داشته باشد. این مقاله ریشه فناوری های نوین انرژی تجدید پذیر را در اندیشه های گذشته درباره بهره گیری کارآمد از طبیعت می داند، و تاکید می کند که در فناوری های ساختمانی کارآمد و نوآورانه آینده از تکنولوژی های تجدید پذیر توکار، و عمدتا خورشیدی، استفاده خواهد شد.
ترجمه مقدمه
مصرف بالای انرژی در بخش ساختمان منجر به شدت بالای مصرف انرژی در کل اقتصاد کشورها می شود. عادی است که، در بیشتر کشورهای توسعه یافته بخش ساختمان مسئول حدود 40 درصد از مصرف نهایی انرژی باشد. واضح است که کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها برای مصرف انرژی کمتر در اقتصاد یک کشور و کاهش تاثیر منفی آن بر محیط زیست ضروری است. امروزه نگهداری انرژی تبدیل به یکی از اهداف اصلی سیاست های حوزه انرژی در کشورهای مختلف شده است. تاکید بر این نکته ضروری است که برای کاهش مصرف انرژی یک کشور این قانون کلی و بنیادی باید رعایت شود: اول بهره وری انرژی، سپس گزینه های نوآورانه ذخایر انرژی از جمله استفاده از انرژی های تجدیدپذیر. برای اجرای آن در بخش ساختمان، نخست نیاز به معرفی گزینه های سنتی کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها داریم، مثل بهبود ویژگی های گرمایی خود ساختمان و نوسازی سیستم های انرژی موجود یا تعویض آن ها با نمونه های کارآمدتر. هنگامی که بار انرژی یک ساختمان شدیدا کاهش می یابد، به کار بردن گزینه های نوین ذخیره انرژی، از جمله استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، راه حلی معقول و کاربردی به نظر می رسد. نگهداری انرژی در ساختمان ها موضوع قابل توجهی است و بسیاری از مطالعات و پژوهش ها به آن پرداخته اند. در نتیجه، اخیرا مقالات بسیاری در مجلات علمی بین المللی به چاپ رسیده اند. آنان یا با رویکردی عمومی و کلی نگر به این موضوع پرداخته اند (مثل رفرنس های 1 تا 4)، یا بر انواع منتخبی از ساختمان ها تمرکز دارند (مثل رفرنس های 5 و 6)، و یا فقط به برخی عناصر ساختمانی خاص (معمولا عناصری با مصرف انرژی بالا) می پردازند (مثل رفرنس های 7 و 8). اهمیت نگه داری انرژی در ساختمان ها را می توان در سطح سیاست های ملی انرژی، و از طریق انجام تحقیقات و برنامه های تبلیغی ایجاد شده در کشورهای مختلف مشاهده کرد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  به سوی گزینه های نوین نگهداری انرژی در ساختمان ها

چکیده انگلیسی

Looking at modern options of energy conservation in buildings it is necessary to assure energy efficiency first. When the energy load of a building is highly decreased, then innovative options of energy conservation can be introduced. The background and development of the main modern methods for the reduction of energy needs, final and primary energy consumption are analyzed. Differentiation between options for existing and newly constructed buildings is pointed out. Modern options of energy conservation in buildings are focused on innovative architecture, shape, structure, materials of a building and of course systems utilizing renewable energy. A very simple way of reducing building energy needs is the utilization of solar energy in a passive, but planned way. A specific shape of solar buffer space should be created in the building. In high latitude countries the buffer space should be of a specific design containing two cuboid sub-spaces with specific internal overhang and a well-planned extension of the south glazed facade. The paper presents modern renewable energy technologies as technologies with roots in past ideas of using the environment in an effective way. It underlines that future innovative and efficient building technologies will use building integrated renewable, mainly solar technologies.