ترجمه فارسی عنوان مقاله
تأثیر سبک برقراری ارتباط بر واکنش پذیری به تغییرات اجتماعی در نونهالان معیوب ذهنی
عنوان انگلیسی
The Influence of Communication Style on the Reactivity to Social Changes at Mental Deficiencies Preadolescents
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
17121 | 2014 | 5 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 78, 13 May 2013, Pages 6–10
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
1.پیش زمینه نظری
2.روش تحقیق
شکل 1. ساختار موردهای عقب مانده ذهنی مورد مطالعه
2.1.بررسی سبک برقراری ارتباط نونهالان عقب مانده ذهنی
2.2.بررسی واکنش پذیری معلولان ذهنی به تغییرات محیطی
3.نتیجه¬گیری
1.پیش زمینه نظری
2.روش تحقیق
شکل 1. ساختار موردهای عقب مانده ذهنی مورد مطالعه
2.1.بررسی سبک برقراری ارتباط نونهالان عقب مانده ذهنی
2.2.بررسی واکنش پذیری معلولان ذهنی به تغییرات محیطی
3.نتیجه¬گیری
ترجمه کلمات کلیدی
سبک های ارتباطی - واکنش به تغییرات محیط زیست - کمبود روان - شخصی که هنوز به بلوغ نرسیده است
کلمات کلیدی انگلیسی
Communication style,Reactivity to environmental changes,Mental deficiencies,Preadolescents
ترجمه چکیده
بدیهی است که هر کدام از ما سبک منحصربفردی در برقراری ارتباط داریم که فرایند سازگاری ما را در جامعه تسهیل می نماید. در زمان، سبک برقراری ارتباط تبدیل به یک ویژگی شخصیتی می گردد. با توجه به ویژگی های اساسی در شخصیت عقب ماندگان ذهنی، این مقاله تلاش می کند تا تأثیر سبک برقراری ارتباط بر روش واکنش به تغییرات اجتماعی در دانش آموزان عقب مانده ی ذهنی را نشان دهد.
ترجمه مقدمه
این بدیهی است که قابلیت برقراری ارتباط ما را به عنوان بشر معرفی می نماید. این قابلیت برای تغییر اطلاعات، دستیابی به دانش، مهارت ها و برای ایجاد روابط شخصی لازم است.
با گذشت زمان، چنانکه تجربه در برقراری ارتباط افزایش پیدا می کند، هر فرد یک سبک برقراری ارتباط منحصربرفرد برای خود توسعه می دهد، او شخصی را به شکلی خاص در محیطِ سطحِ ارتباطات اجتماعی تعریف می کند (آلبو، 2008).
سبک برقراری ارتباط اثر کلی شخصیت یک فرد را نشان می دهد و مجموعه آن در فعالیت های ارتباطی نمودار می شود. منظور ما از سبک، روش های خاصِ دریافت یا درک پیام؛ کیفیت شخصی در پردازش یا تفسیر پیام ها؛ روش های خاص در واکنش و خصوصیات شخصی در ارائه بازخورد می باشد. این امر توسط سه عنصر به شکل اصولی تعیین می گردد. 1. فرایند نگرشی شخص به عنوان یک گزارش ثابت برای دیگران و خودشان، 2. مدل-های ابزار برقراری ارتباطِ آموخته شده که شامل این موارد است: قاطعانه، شکاکانه، پرخاشگرانه (همراه با نوع دیگری از واکنش منفعلی-تهاجمی) و عوام فریبانه 3. ساختار خلق و خوی شخص، به عنوان نوعی از واکنش-پذیری سلول های عصبی. چهار سبک برقراری ارتباط وجود دارد: الف) سبک شکاکانه که نشانه های آن گرایش به مخفی شدن، یا فرار کردن به جای مواجهه با افراد می باشد. این امر می تواند خود را از طریق محبت زیادی و مصالحه، گرایش به تعویق انداختن فرایند تصمیم گیری، محول کردن وظایف تصمیم گیری به سایرین، چون از احساس شکست به شدت عصبانی می شوند، ترجیح می دهند از تصمیم های دیگران دوری و امتناع کنند؛ ب) سبک پرخاشگرانه که نشانه های آن گرایش به حضور همیشگی می باشد، گرایش به اینکه حرف آخر را بزند، برنده باشد و سود ببرد، حتی اگر به دیگران ضربه بخورد یا موجب آزرده شدن کسی گردد.؛ ج) سبک عوام فریبانه که نشانه های آن ترجیح به ایفای نقش در پشت صحنه است، گرایش به صبر برای نشان دادن خود در یک موقیت مناسب و درخشش در جمع و گرایش به جستجوی امیال پنهانی در سایه ی اظهار نظر دیگران؛ د) سبک قاطعانه که نشانه ی آن قابلیت ابراز وجود است، یک روش صادقانه و صریح در سخنوری شخصی؛ قابلیت اظهار نظر مستقیم بدون پرخاشگاری و رنجاندن دیگران، پیگری خواسته های خود بدون عصبی کردن دیگران (یورئا، 2012).