ترجمه فارسی عنوان مقاله
کنترل ثابت ولتاژ خروجی اینورتر سه فاز منبع Z
عنوان انگلیسی
Output Voltage Constant Control of Three-Phase ZSource Inverter
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
52941 | 2012 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : IEEE (آی تریپل ای)
Journal : Industrial Electronics (ISIE), Page(s): 425 - 430 ISSN : 2163-5137 E-ISBN : $tmp} Print ISBN: 978-1-4673-0159-6
فهرست مطالب ترجمه فارسی
مقدمه
چکیده
سیستم ارائه شده
گام 1
گام 2
گام 3
نتیجهگیری
نتایج شبیهسازی و آزمایشگاهی
چکیده
سیستم ارائه شده
گام 1
گام 2
گام 3
نتیجهگیری
نتایج شبیهسازی و آزمایشگاهی
ترجمه کلمات کلیدی
مدولاسیون خازن اینورتر ، پشتیبانی ماشین آلات بردار، بردارها، ضبط فیلم، کنترل ولتاژ،
کلمات کلیدی انگلیسی
Capacitors
Inverters
Modulation,
Support vector machines,
Vectors,
Video recording,
Voltage control,
ترجمه چکیده
- این مقاله یک روش کنترل ثابت جدید برای ولتاژ خروجی یک اینورتر منبع Z (VSI) سه فاز ولتاژ تغذیه معرفی میکند که برای تغییرات ولتاژ خازن در شبکهی منبع Z و یا تغییرات شدید بار کاربرد دارد. شاخص مدولاسیون برای ولتاژ خروجی مرجع ZSI را میتوان با تعریف اساسی ZSI، ولتاژ DC ورودی و ولتاژ خازن شبکهی منبع Z، محاسبه کرد. و ولتاژ خروجی ZSI توسط SVM (مدولاسیون بردار فضائی) اصلاحشده با شاخص مدولاسیون محاسبهشده، کنترل میشود. با کمک روش ارائه شده، شاخص مدولاسیون ولتاژ خروجی به طور خیلی نزدیک اخص مدولاسیون مرجع را تعقیب میکند. برای تایید اعتبار روش ارائه شده، شبیهسازی PSIM انجام شده و یک اینورتر منبع Z سه فاز 1 کیلووات کنترل شده با DSP ساخته میشود. هرچند ولتاژ DC ورودی ZSI به شدت از 90 ولت تا 110 ولت (یا از 120 ولت تا 90 ولت) تغییر کرده و بار به صورت سه پله (20 اهم، 40 اهم، 80 اهم) تغییر میکند، ولتاژ خازن شبکهی منبع Z روی 168 ولت ثابت نگه داشته میشود، بنابراین، ولتاژ فاز خروجی را میتوان با ولتاژ خروجی مرجع (69 ولت موثر) و طبق ولتاژ خازن کنترل کرد
ترجمه مقدمه
معمولترین روش برای بدست آوردن قابلیت بوست ولتاژ اینورتر PWM با استفاده از منع توان تجدیدپذیری چون تولید توان بادی با PV (فوتوولتائیک) این است که یک کانورتر بوست DC-DC به عنوان یک مدار اضافی در مرحلهی ورودی اینورتر PWM نصب شود. این سیستمهای اینورتر PWM دو مرحلهای منجر به مشکلاتی چون پیچیدگی کنترل و افزایش تجهیزات کلیدزنی میشود [1]. برای غلبه بر این مشکلات، یک توپولوژی جدید اینورتر موسوم به اینورتر منبع Z (ZSI) معرفی شده است که از یک شبکهی امپدانس Z با شبکهبندی L-C که جایگزین لینک مرسوم DC میشود، بهره میبرد [1-2]. ZSI به طور سودمندانه از وضعیتهای shoot-through استفاده میکند تا با گشودن هر دو سوئیچ بالا و پایین، ولتاژ باس DC را بوست کند. بنابرانی، ZSI قادر است ولتاژ را به یک ولتاژ خروجی مطلوب که بیشتر از ولتاژ موجود برای باس DC است بوست یا باک کند. به منظور کنترل پیوسته و پایدار ولتاژ خروجی ZSI، مطالعات مختلفی چون SVM (مدولاسیون بردار فضائی) اصلاحشده تحت تبدیل مختصات d-q [3] و نیز روش محاسبهی ضریب بوست و مدت زمان کلیدزنی با کمک کنترل PID [4-5] انجام شده است. هرچند همهی این روشها عملکرد خوبی دارد اما همچنان مشکلاتی موجود است که نیازمند الگوریتم کنترلی پیچیده و مداری برای سنس کردن ولتاژهای سه فاز خروجی میباشد.
بنابراین، این مقاله با استفاده از تشخیص ولتاژ خازن DC شبکهی امپدانس-Z و ولتاژ خروجی ZSI، الگوریتم کنترل ولتاژ خروجی را ارائه میدهد. روش ارائه شده شاخص مدولاسیون (M) را با استفاده از بهرهی ولتاژ (G) بیان میکند که آن را میتوان با رابطهی بین ولتاژ خازن شبکهی امپدانس- Z (VC) و ولتاژ DC ورودی (V¬IN) ZSI نمایش داد. شاخص مدولاسیون کنترل (MC) برای کنترل ولتاژ خروجی به کمک شاخص مدولاسیون واقعی تشخیص داده شده (MA) و شاخص مدولاسیون مرجع (MR) محاسبه میشود. و شاخص مدولاسیون کنترل محاسبه شده جهت کنترل ولتاژ خروجی ZSI به مدولاسیون بردار فضائی اصلاحشده (SVM) اعمال میشود.
به منظور تایید اعتبار روش ارائه شده، شبیهسازی PSIM اجرا شده و یک اینورتر منبع Z سه فاز 1 کیلوواتی کنترل شده با DSP ساخته شد. شبیهسازی و آزمایش تحت شرایطی انجام شد که بار به شدت تغییر کرده و ولتاژ ورودی DC ثابت است، و نیز ولتاژ ورودی DC به طور ناگهانی تغییر میکند در حالی که بار ثابت است. در نتیجه، میتوان دید که ولتاژ فاز خروجی اینورتر منبع Z به طور نزدیکی ولتاژ مرجع 70 ولت موثر را تعقیب میکند، علیرغم اینکه بار یا ولتاژ ورودی DC به طور ناگهانی تغییر داده میشوند.