دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 148515
ترجمه فارسی عنوان مقاله

چالش های معماری سبز در خاورمیانه در سیستم های رتبه بندی مختلف

عنوان انگلیسی
Green Architecture Challenges in the Middle East Within Different Rating Systems
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
148515 2017 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Energy Procedia, Volume 115, June 2017, Pages 344-352

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

۱.۱ ساختمان های سبز

شکل 1. طراحی مفهومی ساختمان سبز [2]

۲. سیستم های رتبه بندی ساختمان سبز در خاورمیانه و شمال آفریقا

۱.۲ سیستم ارزیابی پایداری جهانی GSAS – قطر

جدول 1. معیار گواهینامه GSAS به هشت مقوله مختلف تقسیم می شود

شکل 2. سالن چند منظوره در باشگاه ورزشی لوسیل طراحی شده توسط مشاور بین المللی KEO که GSAS  4 ستاره را به دست آورده است

۲.۲ LGBC - لبنان، سیستم رتبه بندی ساختمان ARZ

جدول ۲. نه ماژول سیستم رتبه بندی ساختمان ARZ

شکل 3. (الف). نشان دفتر مرکزی بانک BLC در قسمت بیرونی بیروت؛ (ب) فرمت جدید با تاکید بر گوشه بنا؛ (ج) فضاهای داخلی

۳.۲ سیستم رتبه بندی مروارید (استیداما) - امارات متحده عربی

جدول ۳. امتیازات اعتبار ۷ بخش استیداما

شکل ۴. نمای بیرونی مرکز دیابت امپریال کالج لندن، دارای رتبه ۲ از سیستم رتبه بندی استیداما مروارید

شکل 5. (الف) طرح مرکز دیابت مرکز کالج امپریال لندن؛ (ب) عکس داخلی مرکز، فضا را نشان می دهد

شکل 6. (الف) طرح بخش دیابت امپریال کالج لندن؛ (ب) گراف نشان دهنده توزیع امتیازات

3. سیستم های رتبه بندی در دستاوردهای MENA

جدول 4 خلاصه ای از سیستم های رتبه بندی ساختمان سبز در MENA

۴. نتیجه گیری
ترجمه چکیده
تقاضا برای پایداری به عنوان راه حلی قطعی برای تمام چالش های زیست محیطی الهام بخش این تحقیق برای تأکید بر اولویت افزایش بهره وری محیط زیست ساخته شده پایدار با هدف کاهش انتشار کربن با هدف بحث و نمایش ساختمان های پایدار امارات متحده عربی متحده (جدید و موجود) و ارائه اصول بهره وری انرژی به کار رفته در آنها و عملکرد آنها می باشد. در حالی که امارات متحده عربی بر اساس رتبه بندی انجام شده توسط شورای ساختمان سبز ایالات متحده، در نظر گرفتن مصرف انرژی، انرژی های تجدید پذیر و مواد و مصالح بازیافتی، به عنوان کشور برتر از نظر ساختمان سبز در خاورمیانه و در میان ده کشور برتر در سطح بین المللی رتبه بندی می شود.
ترجمه مقدمه
این تحقیق، به ارائه مروری کلی بر چگونگی کمک سیستم های رتبه بندی پایداری به کاهش میزان انتشار کربن در مناطق خاورمیانه و شمال آفریقا و چالش های پیش روی پروژه های معماری می پردازد که حتی در کشوری مانند امارات متحده عربی که سیستم رتبه بندی بین المللی (LEED) و دو سیستم رتبه بندی محلی یعنی استیداما و مقررات ساختمان سبز دبی را اعمال می کند، باید توسط سیستم های رتبه بندی مختلف تایید گردند. اهداف این تحقیق عبارتند از بحث و نمایش ساختمان های پایدار امارات متحده عربی (جدید و موجود) و ارائه اصول بهره وری انرژی به کار رفته در آنها و عملکرد آنها. مفهوم پایداری در اصل بر پاسخ جوامع به مصرف منابع طبیعی تمرکز می کند، اما بخش اعظم تحقیقات علمی بنا بر سه رکن اصلی یعنی جنبه های زیست محیطی، جنبه های اقتصادی و جنبه های اجتماعی، تحلیل پایداری را در طیف گسترده ای آغاز کرده اند و از آنجایی که علاقه تحقیق در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) می باشد، ما دریافتیم که دلیل اصلی نوآوری در زمینه سیستم های رتبه بندی جدید برای کشورهای خاص، تفاوت در فرهنگ اجتماعی است. هرچند این منطقه در سال های اخیر پیشرفت چشمگیری در زمینه معماری سبز داشته است. هدف معماری سبز تنها سبز بودن نیست؛ آشکار است که طراحی پایدار در منطقه همچون روندی به نظر می رسد که در آن طراحان و شرکت های ساخت و ساز، طرح های دوستدار محیط زیستی را می یابند که در این تحقیق ارائه خواهد شد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  چالش های معماری سبز در خاورمیانه در سیستم های رتبه بندی مختلف

چکیده انگلیسی

Calling for sustainability as a definite solution for all Environmental Challenges inspire this research to emphasis the priority of increasing the efficiency of the sustainable built environment with the intent of cutting carbon emissions. Aiming to discuss and showcase the United Arab Emirates’ sustainable buildings (new and existing) and to present the energy-efficiency principles exploited in them, and their performance. While UAE ranks as the top country for green building in the Middle East, and among the top ten internationally, according to ranking by the U.S. Green Building Council, considering energy consumption, renewable energy and recycled materials.