دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 74107
ترجمه فارسی عنوان مقاله

الگوریتم چرخش نوبتی بهبود یافته برای تخصیص منابع در رایانش ابری

عنوان انگلیسی
Modified Round Robin Algorithm for Resource Allocation in Cloud Computing ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
74107 2016 13 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Computer Science, Volume 85, 2016, Pages 878–890

فهرست مطالب ترجمه فارسی


چکیده

کلمات کلیدی

1. مقدمه 

2. مدل پیادهسازی ابری

2.1. ابر عمومی 

شکل 1.1. ابر عمومی 

2.2. ابر خصوصی 

شکل 1.2: ابر خصوصی

2.3. ابر مرکب

شکل 1.3. ابر مرکب

2.4. ابر جامعه  

شکل 1.4. ابر جامعه

3. مدلهای خدمات ابری

شکل 2. مدلهای خدمات ابری

3.1. زیرساخت بصورت ابر (IaaS)

3.2. پلتفرم بصورت خدمات (PaaS)

3.3. نرمافزار بصورت خدمات (SaaS)

4. تخصیص منابع در رایانش ابری

5. روشهای مختلف تخصیص منبع

5.1. الگوریتم چرخش نوبتی

شکل 3. نمودار گانت در الگوریتم RR

5.2. الگوریتم SJF 

شکل 4. نمودار گانت الگوریتم SJF

5.3. مطالعهی مقایسهای الگوریتم چرخش نوبتی و SJF

6. الگوریتم چرخش نوبتی بهبودیافته

الگوریتم 1: الگوریتم چرخشی نوبتی بهبود یافته

7. شبیه سازی و نتایج

شکل 5. نتیجهی مقایسه

8. نتیجه گیری و تحقیقات آتی
ترجمه کلمات کلیدی
ابر؛ رایانش ابری؛ کاربران ابر؛ خدمات ابر؛ تخصیص منابع؛ تقاضای مشتری؛ زیر ساخت؛ الگوریتم تخصیص منابع
کلمات کلیدی انگلیسی
Cloud; Cloud Computing; Cloud Users; Cloud Services; Resource Allocation; Customer Demand; Infrastructure; Resource Allocation Algorithm
ترجمه چکیده
رایانش ابری مدل رایانش جالبی است زیرا تدارک منابع مورد تقاضا را میسر می سازد. رایانش ابری به عنوان فن آوری جدیدی ظاهر شده است که پتانسیل های بالایی را در شرکت ها و بازارها بخود اختصاص داده است. ابرها می توانند دسترسی به برنامه های کاربردی و داده-های مربوطه را از هر جایی میسر می سازند. شرکت ها می توانند منابعی را از ابر برای ذخیره سازی و سایر اهداف محاسباتی اجاره کنند بطوریکه هزینه ی زیر ساخت آن ها را می توان بشدت کاهش داد. لذا، هیچ نیازی به اخذ گواهینامه برای محصولات تکی وجود ندارد. رایانش ابری راهکار جالبی را برای ایجاد نرم افزار و دسترسی به محتوا با شفافیت محلی بودن زیر ساخت اساسی ارائه می دهد. زیرساخت ابری معمولا از چند مرکز داده تشکیل می شود و مصرف کنندگان تنها به بخشی از توان محاسباتی در طول شبکه ی مقیاس پذیر دسترسی دارند. تدارک این منابع محاسباتی توسط ارائه دهنده کنترل می شود و منابع بصورت الاستیک مطابق بر نیازهای مصرف کنندگان کنترل می-گردند. اما، یکی از ایرادات اصلی در رایانش ابری به بهینه سازی منابع در حال تخصیص مربوط می گردد. سایر چالش های تخصیص منابع تامین نیازهای مصرف کننده و الزامات کاربردی است. در این مقاله، الگوریتم تخصیص منبع چرخش نوبتی بهبودیافته برای تامین نیازهای مصرف کننده با کاهش زمان انتظار پیشنهاد می گردد.
ترجمه مقدمه
هم اکنون رایانش ابری فن آوری رایانش نوظهوری است که گام بلندی در راستای توسعه و پیاده سازی تعداد روزافزونی از برنامه های کاربردی توزیعی است. رایانش ابری به عنوان مدل رایانشی تعریف می گردد که بر اساس ابرها کار می کند. در نتیجه، ابر به عنوان لایه ی مفهومی تعریف می شود که بالاتر زیرساخت برای تامین خدمات در زمان فوری عمل می کند. رایانش ابری به عنوان الگوری رایانش جدید ظهور یافته است که هدف آن تامین QoS (کیفیت خدمات) قابل اعتماد و سفارشی شده است که محیط های پویای رایانش تضمین شده را برای کاربران نهایی اتضمین می کند. پردازش توزیعی، پردازش موازی و رایانش شبکه با یکدیگر به عنوان رایانش ابری ظهور پیدا کرده-اند. اصل اساسی رایانش ابری این است که داده های کاربر بصورت محلی ذخیره نمی شود اما در مرکز داده ی اینترنت ذخیره می گردد. مطابق بر تعریف NIST، رایانش ابری مدلی برای فعال نمودن دسترسی شبکه ی مورد تقاضا، آسان و از همه جا به منبع (pool) تسهیمی منابع رایانش قابل پیکربندی (مثلا، شبکه ها، سرورها، ذخیره سازی، برنامه های کاربردی و خدمات) است که می توان به سرعت تدارک دید و با حداقل تلاش مدیریتی یا تعامل ارائه دهنده ی خدمات روانه ی بازار کرد. امروزه رایانش ابری بخاطر تامین انواع منابع در میان جامعه ی کاربران ابری بسیار محبوب شده است. پلت فرم های رایانش ابری مانند پلت فرم هایی که توسط مایکروسافت، آمازون، گوگل،IBM و Hewlett-Packard ارائه شده اند این امکان را برای توسعه دهندگان (برنامه نویسان) فراهم می کند تا برنامه های کاربردی را در میان کامپیوترهای قرار گرفته در یک سازمان مرکزی پیاده سازی کنند. توسعه دهندگان از مزایای پلت فرم رایانش کنترل شده بدون برآورد منابع برای طراحی، ساخت و حفظ شبکه بهره می برند. مزایای متعددی برای رایانش ابری وجود دارد که اساسی ترین آن هزینه های کم تر، تدارک مجدد منابع و دسترسی داشتن از راه دور است. رایانش ابری هزینه را با اجتناب از مخارج اولیه (سرمایه) شرکت در اجاره کردن زیرساخت فیزیکی از ارائه دهنده ی شخص ثالث کاهش می دهد. بخاطر ماهیت انعطاف پذیر رایانش ابری، می توانیم به سرعت به منابع بیشتری از ارائه دهندگان ابری در زمان نیاز به گسترش کسب و کار خود دسترسی داشته باشیم. دسترس پذیری از راه دور باعث می شود تا از هر جایی و در هر لحظه از زمان به خدمات ابری دسترسی داشته باشیم. برای حصول به حداکثر درجه ی مزایای فوق الذکر، خدمات ارائه شده بر حسب منابع باید بصورت بهینه روی برنامه های کاربردی تخصیص یابد که در ابر اجرا می شوند. رایانش ابری، در ساده ترین شکل خود، مجموعه ای از نرم افزارها و خدمات رایانشی موجود از شبکه ی غیر متمرکز سرورها است. عبارت «ابر» از زمان های خیلی قبل به عنوان عبارتی برای اینترنت بکار برده شده است و خدمات و وب سایت های رایجی وجود دارد که ممکن است بدون آگاهی از مبتنی بر ابر بودن آن ها تاکنون از لذت برده باشید. سایت های شبکه ی اجتماعی، مشتریان ایمیل مبتنی بر وب مانند Yahoo! و Gmail، Wikipedia و YouTube و حتی شبکه های نظیر-به-نظیر مانند Skype یا Bit Torrent همگی برنامه های کابردی هستند که در ابر اجرا می شوند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  الگوریتم چرخش نوبتی بهبود یافته برای تخصیص منابع در رایانش ابری

چکیده انگلیسی

Cloud computing is an attractive computing model since it allows for the provision of resources on-demand. Cloud computing has emerged as a new technology that has got huge potentials in enterprises and markets. Clouds can make it possible to access applications and associated data from anywhere. Companies are able to rent resources from cloud for storage and other computational purposes so that their infrastructure cost can be reduced significantly. Hence there is no need for getting licenses for individual products. Cloud Computing offers an interesting solution for software development and access of content with transparency of the underlying infrastructure locality. The Cloud infrastructure is usually composed of several data centers and consumers have access to only a slice of the computational power over a scalable network. The provision of these computational resources is controlled by a provider, and resources are allocated in an elastic way, according to consumers’ needs. However one of the major pitfalls in cloud computing is related to optimizing the resources being allocated. The other challenges of resource allocation are meeting customer demands and application requirements. In this paper, modified round robin resource allocation algorithm is proposed to satisfy customer demands by reducing the waiting time.