ترجمه فارسی عنوان مقاله
سیستمهای یادگیری الکترونیک مبتنی بر رایانش ابری: مرور
عنوان انگلیسی
E-learning Systems Based on Cloud Computing: A Review ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
41024 | 2015 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Computer Science, Volume 62, 2015, Pages 352–359
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. یادگیری الکترونیک چیست؟
1.2. مسائل یادگیری الکترونیک سنتی
شکل 1. چارچوب یادگیری الکترونیک سنتی
3. یادگیری الکترونیک مبتنی بر رایانش ابری
1.3. رایانش ابری چیست؟
2.3. آثار مرتبط
3.3. معماری ابر یادگیری الکترونیک
شکل 2. معماری ابر یادگیری الکترونیک
4.3. چند مثال برای یادگیری الکترونیک ابری
4. مزایای یادگیری الکترونیک مبتنی بر ابر
5. معایب یادگیری الکترونیک ابر محور
6. خلاصه و بحث
جدول 1. از شبکه یادگیری الکترونیک سنتی به یادگیری الکترونیک ابری
7. آثار آتی و نتیجهگیری
ترجمه کلمات کلیدی
پردازش ابری - آموزش الکترونیکی - سنتی آموزش الکترونیکی - آموزش الکترونیکی ابری
کلمات کلیدی انگلیسی
Cloud computing; E-Learning; Traditional E-Learning; Cloud E-Learning.
ترجمه چکیده
امروز و در طی سالهای اخیر، از اینترنت محلی برای خواندن صفحههای وب استفاده میشود، این کار به کاربران اجازه میدهد از آموزش محیطی و اجرای برنامههای کاربردی متغیر نرمافزار استفاده کنند. همگام با رشد سریع کاربرد معماری رایانش ابری، صنایع بیشتر و بیشتر تمرکز خود را از سرمایهگذاری بر قدرت پردازش به قدرت پردازش رانت فروشنده تخصصی تغییر میدهند که البته در حوزه آموزش نیز فرق نمیکند. سیستمهای یادگیری الکترونیک معمولاً نیازمند تعداد زیادی منابع نرمافزاری و سختافزاری هستند. فناوریهای رایانش ابری روش توسعه و دسترسی به برنامههای کاربردی را تغییر دادهاند. هدف آنها اجرای برنامههای کاربردی در نقش خدمت در اینترنت بر زیرساختار قیاسپذیر است. اکنون، رایانش ابری که مکانیسم مقیاس کارآمد را معرفی میکند میتواند ساختار سیستم یادگیری الکترونیک را برای تامینکنندگان اطمینانبخش کند و حالتی جدید برای یادگیری الکترونیک فراهم کند. بنابراین، سیستم یادگیری الکترونیک مبتنی بر زیرساخت رایانش ابری امکانپذیر است و میتواند به شکلی عمده کارآمدی سرمایهگذاری و قدرت مدیریت را بهبود بخشد، و توسعه سیستم یادگیری الکترونیک را در چرخهای موثر قرار دهد و به موقعیت برد-برد برای تامینکنندگان و مشتریان برسد.
© 2015 نویسندگان. نشر توسط الزویر بی.وی. این مقاله دارای دسترسی آزاد تحت مجوز CC BY-NC-ND است (http://creativecommons.org/licences/by-nc-nd/4.0/).
بررسی نظیر تحت مسئولیت کمیته سازماندهی کنفرانس بینالمللی 2015 رایانش نرم و مهندسی نرمافزار (SCSE 2015)
ترجمه مقدمه
امروز یادگیری الکترونیک فرایند یادگیری مبتنی بر اینترنت است. این سیستم از فناوری اینترنت برای طراحی، اجرا، کنترل، پشتیبانی و تعمیم یادگیری استفاده میکند و عمدتاً کارآمدی آموزش را بهبود میبخشد. یادگیری الکترونیک مزایای فراوانی نظیر انعطافپذیری، گوناگونی، اندازهگیری، آشکاری و غیره دارد و روش اصلی برای یادگیری در قرن جدید خواهد شد.
مدلهای فعلی یادگیری الکترونیک فاقد پشتیبانی از زیرساختهای زیربنایی هستند که به صورت پویا قابلیتهای ذخیرهسازی و رایانش لازم را برای یادگیری الکترونیک تخصیص میدهند. زیرساخت یکی از مولفههای مهم یادگیری الکترونیک است و تاثیرگذاری مستقیم بر شکوفایی و ثبات سیستم دارد.
در سالهای اخیر، رایانش ابری به عنوان نوع جدید از فناوری پیشرفته نوآوری را برای صنعت کامپیوتر تسهیل کرده است. رایانش ابری مدل رایانشی مبتنی بر شبکهها، به خصوص مبتنی بر اینترنت، است که وظیفهاش اطمینان از توانایی کاربران در استفاده آسان از منابع رایانش تحت تقاضا و پرداخت پول برطبق کاربردشان از الگوی اندازهگیری مشابه با مصرف برق و آب است. بنابراین، مدل کسبوکار جدید ایجاد میکند که در آن خدماتی که فراهم میکند تبدیل به منابع رایانش میشوند.
در این مقاله، رایانش ابری را در سیستم یادگیری الکترونیک به عنوان زیرساختی برای ایجاد یادگیری الکترونیک شکوفا و پایدار شرح میدهیم. این کار چند ویژگی سرگرمکننده و تعیینکننده را ممکن میسازد: 1) ردگیری موقعیت پیکربندی منبع و استفاده از زمان واقعی، تخصیص منابع تحت تقاضا و استفاده کامل از منابع؛ 2) اجازه بازیابی بار کاری از خطاهای اجتنابناپذیر سختافزار/ نرمافزار؛ 3) ارتقاء تکامل یا انقراض گونههای یادگیری، شمولیت محتوای یادگیری، خدمات، و برنامههای کاربردی و ادامه کار برای شرح یادگیری الکترونیک سنتی و فراهم کردن چارچوبی برای یادگیری الکترونیک ابری.