اپلیکیشن فی هزینه ای است که به منظور ثبت درخواست اپلای برای ثبت نام در دانشگاههای خارج از کشور نیاز است تا اقدام به پرداخت آن کنید. از آن جایی که کشور ما تحت تحریمهای مختلف به خصوص تحریمهای مالی است، به همین خاطر اپلیکیشن فی و پرداخت آن همواره برای دانشجویان ایرانی چالشهای بسیار زیادی دارد. در ادامه شما را با مفهوم اپلیکیشن فی آشنا کرده و در مورد چگونگی پرداخت این مبلغ صحبت خواهیم کرد.
اپلیکیشن فی چیست؟
برای آن که درخواست شما برای اپلای به دانشگاههای خارج از کشور بررسی و ارزیابی شود، نیاز است تا هزینه ای به نام اپلیکیشن فی را پرداخت کنید. در واقع این مبلغ برای انجام کارهای اداری از شما دریافت میشود و به منظور بررسی درخواست و مدارک متقاضیان نیاز است تا این مبلغ را به دانشگاههای خارج از کشور پرداخت کنید.
پرداخت این هزینه برای ثبت درخواست اپلای در اکثر دانشگاههای جهان الزامی بوده و دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند، نیاز است تا این هزینه را پرداخت کنند. پرداخت اپلیکیشن فی به دلایل مختلفی باید صورت گیرد. در وهله اول این هزینه باعث میشود تا بسیاری از دانشجویان که تنها دنبال ارسال رزومه به دانشگاههای خارج از کشور، بدون داشتن شرایط کافی هستند، در هنگام پرداخت پشیمان میشوند. این موضوع باعث میشود تا تنها دانشجویانی برای اپلای اقدام کنند که از وضعیت رزومه و شرایط خود مطمئن هستند.
دلیل دیگری که دانشگاهها Application Fee پرداخت میکنند، به منظور مدیریت کردن هزینههای اداری است. در واقع برای بررسی رزومه شما نیاز است تا کارمندان بخش اداری دانشگاهها زمانی را صرف این کار کنند. برای پرداخت حقوق به کارمندان از این مبالغ استفاده میشود.
نکته مهمی که باید بدانید این است که اکثر دانشگاهها این قانون را دارند که با پرداخت و Submit کردن اپلیکیشن فی، درخواست شما ثبت نهایی شده و دیگر امکان ویرایش اطلاعات و تکمیل آن وجود ندارد. البته این مسئله یک قانون نیست و باید به شرایط و قوانین دانشگاه شما وابسته است.
روشهای پرداخت Application Fee
در صورتی که قصد دارید تا اپلیکیشن فی دانشگاههای خارج از کشور را پرداخت کنید، روشهای گوناگونی پیش روی شما وجود دارد. یکی از مرسومترین روشها برای پرداخت Application Fee استفاده از کردیت کارت، مستر کارت، ویزا کارت و به صورت کلی انواع دبیت کارتها است. البته به دلیل تحریمها، ایرانیان داخل کشور به صورت مستقیم نمیتوانند برای دریافت دبیت کارت اقدام کنند. مجموعههای مختلفی در حوزه ارائه خدمات دبیت کارت فعالیت دارند. البته مهمترین چالشی که استفاده از این کارتها دارد این است که فرآیند پرداخت به صورت آنی نیست.
روش دیگری که میتوان از طریق آن اقدام به پرداخت هزینه Application Fee کرد، استفاده از خدمات بانکداری و انتقال پول به صورت حواله است. در نهایت نیز میتوان از طریق درگاه Stripe, Transfer Wise, Global Payments, Western Union و Flywireنیز برای پرداخت این مبالغ اقدام کرد.
ارزانترین روش پرداخت Application Fee
در صورتی که قصد دارید تا با کمترین چالش اقدام به پرداخت مبلغ اپلیکیشن فی کنید، میتوانید از خدمات مجموعه فراکنش استفاده کنید. این مجموعه این امکان را به وجود آورده تا دانشجویان بتوانند مبالغ اپلیکیشن فی را به ارزانترین شکل ممکن و با سرعت بالایی پرداخت کنند. اینمجموعه تمام تلاش خود را کرده تا چالشهایی که در مسیر دانشجویان برای پرداخت هزینههای دانشگاه وجود دارد را کاهش دهند. این مجموعه در کنار ارائه خدمات مختلف خود، مشاوره تخصصی را نیز در حوزه پرداختهای بین المللی به کاربران ارائه میدهد.
هزینه Application Feeچقدر است؟
یکی از سوالاتی که دانشجویان مطرح میکنند این است که هزینه اپلیکیشن فی چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که هر دانشگاه با توجه به رشته انتخابی و شرایط دانشجویان ممکن است قوانین متفاوتی داشته باشند.
معمولاً دانشگاهها مبلغی بین 50 تا 100 دلار را به عنوان Application Fee دریافت میکنند. به منظور پرداخت این هزینه میتوانید از کارتهای اعتباری مستر کارت و ویزا کارت، حساب پی پال PayPal و یا درگاه فلای وایر Fly Wire استفاده کنید.
یکی از نکات مهمی که باید بدانید این است که هزینه ای که برای اپلیکیشن فی پرداخت میکنید معمولاً غیر قابل برگشت است. به همین دلیل اگر درخواست شما مورد پذیرش قرار نگیرد، این مبلغ عودت نمیشئذ.
نکات مهم برای پرداخت اپلیکیشن فی
در صورتی که قصد دارید تا مبلغ Application Fee را پرداخت کنید، نیاز است تا به چند نکته مهم توجه کنید. در وهله اول دانشگاهها زمان و ددلاینی را برای Application Fee مشخص میکنند و در صورتی که در این بازه زمانی این مبلغ را پرداخت نکنید، درخواست شما بررسی نمیشود.
معمولاً ددلاینی که برای ترم تابستان برای دانشجویان در نظر گرفته میشود از 1 دسامبر تا 15 فوریه است. همچنین ددلاین برای ترم زمستان نیز معمولاً از 15 اکتبر تا 15 جولای است. البته شما میتوانید برای مطمئن شدن از زمان ددلاین، در وب سایت دانشگاه مد نظر خود جستجو کرده تا زمان دقیق را پیدا کنید.
موضوع دیگری که باید بدانید این است که برخی از دانشگاهها هزینه ای را به عنوانApplication Fee در نظر نمیگیرند و میتوانید درخواست خود را به صورت رایگان ثبت کنید.
همچنین شما میتوانید تراکنشهای خود را بدون محدودیت در 24 ساعت شبانه روز و در 7 روز هفته انجام دهید. یکی دیگر از چالشهای موجود در مسیر دانشجویان، پرداخت Application Fee به شکل سایر ارزهای بین المللی است. در راستای حل این مشکل، مجموعه Farakonesh از ارزهای مختلفی چون یورو، روبل، دلار، یوآن و... نیز پشتیبانی میکند. تمامی این ویژگیها باعث شده تا دانشجویان بتوانند پرداختهای بین المللی چون اپلیکیشن فی، هزینه شهریه و... را با استفاده از خدمات این مجموعه انجام دهند.
حرف آخر
در این مطلب به بررسی اپلیکیشن فی پرداخته و بیان کردیم که به منظور پرداخت این هزینه باید چه مواردی را در نظر بگیرید. در انتها نیز شما را با مجموعه Farakonesh آشنا کرده و بیان کردیم که چگونه میتوانید از خدمات این مجموعه برای پرداختهای بین المللی استفاده کنید.