دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 122622
ترجمه فارسی عنوان مقاله

مقیاس واکنش پذیری استرس ادراک شده برای ورزشکاران نوجوان

عنوان انگلیسی
The Perceived Stress Reactivity Scale for adolescent athletes
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
122622 2017 8 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Personality and Individual Differences, Volume 116, 1 October 2017, Pages 301-308

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده


کلمات کلیدی


1.مقدمه


شکل 1: چارچوب مفهومی نشان می دهد که چگونه عوامل پایدار شخصی و موقعیتی می تواند به طور مستقیم و غیر مستقیم بر روند استرس و مقابله با آن تأثیر بگذارد (کردیک، ون در کمپ و پلمن، 2016).


1.1 واکنش پذیری استرس


1.2 اندازه گیری واکنش پذیری استرس


2. روش


2.1 شركت كنندگان


جدول 1.بالاترین رقم شرکت کنندگان در سطح جوانان و بزرگسالان (٪).


2.2 معیارها


2.2.1 مقیاس واکنش پذیری استرس ادراک شده برای ورزشکاران نوجوان


2.2.2 مقیاس استرس ادراک شده 


2.2.3 فهرست شخصیت ده موردی


2.2.4 مقیاس مختصر سنجش رضایت از زندگی دانشجویی نسخه PTPB


3. نتایج


3.1 تجزیه و تحلیل عامل تأیید


جدول 2سازگاری داخلی (α کرونباخ) و ICC  تست-بازتست مقیاس واکنش پذیری استرس ادراک شده برای ورزشکاران نوجوان.


3.2 همبستگی داخلی و همبستگی بین مقیاس آزمون - آزمون مجدد


3.3. اعتبار ساختاری


3.3.1 استرس ادراک شده


3.3.2 پنج ویژگی شخصیتی بزرگ


3.3.3 رضایت از زندگی


3.3.4 تفاوت های جنسیتی


جدول 3.همبستگی بین مقیاس واکنش پذیری استرس درک شده برای ورزشکاران نوجوان و سایر اقدامات.


4. بحث


شکل 2 تجزیه و تحلیل عامل تأیید PSRS-AA.


5. نتیجه گیری ها


ضمیمه A. مقیاس واکنش پذیری استرس درک شده برای ورزشکاران نوجوان 
ترجمه چکیده
تفاوت های فردی نقش مهم در نتایجی دارند که توسط ورزشکاران نوجوان در دوره استرس بسیار شدید پیشرفتشان بدست می آید. واکنش پذیری استرس یک تفاوت فردی پایدار است که منجر به تنوع گسترده ای در پاسخ به استرس می شود که در ورزش توجه بسیار کمی به آن شده است. مقیاسهای های فیزیولوژیکی معمول واکنش پذیری می تواند زمان گیر، هزینه بر و تهاجمی باشد؛ بنابراين، اين مطالعه با هدف تعديل خودآزمائي واکنش پذیري استرس ادراک شده براي استفاده در ورزشکاران نوجوان انجام شد. 243 ورزشکار نوجوان که در ورزش های مختلف رقابت کردند، مقیاس واکنش پذیری استرس ادراک شده برای ورزشکاران نوجوان (PSRS-AA) را با ضریب استرس ادراک شده، ویژگی های شخصیتی پنجگانه و حس خوب درونی به پایان رساندند. ساختار پنج عاملی 23 موردی PSRS اصلی، یک مدل کارآمد برای PSRS-AA ارائه داد. سازگاری داخلی خوب بود و قابلیت اطمینان آزمون و آزمون مجدد برای اندازه گیری کل واکنش پذیری مقیاس وجود داشت. واکنش پذیری کل با استرس ادراک شده ارتباط مثبت داشت و ارتباط منفی با ثبات احساسی، برون گرایی، پذیرا بودن و رضایت از زندگی مرتبط بود. ورزشکاران زن سالم به طور قابل توجهی واکنش پذیری بیشتری نسبت به مردان گزارش کردند. این یافته ها رضایت اولیه برای استفاده از PSRS-AA را به عنوان جایگزین معتبر برای اندازه گیری های فیزیولوژیکی واکنش پذیری تنش در زمینه های ورزشی جوانان ارائه می دهد.
ترجمه مقدمه
ورزشکاران نوجوانان تعداد زیادی از عوامل استرس زا را تجربه میکنند، از جمله مسابقات، ارزیابی اجتماعی منظم و انتقاد، تاثیر خانواده و همسالان و تعهدات دانشگاهی (کامپس، کانر-اسمیت، سالتزمن، تامسن، و وادثورس، 2001؛ نیکولز، هالت، پولمن، و جیمز، 2005؛ ریوز، نیکولز و مک کینا، 2009؛ ون رنس، بورکولز، فررو، کرن و پلیمن، 2016). هنگامی که با یک عامل استرسزا مواجه می شوند، فعال سازی اولیه سیستم عصبی خودکار (ANS) و محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنال (HPA) فرد را برای عمل آماده می کند و روند پاسخ های ارزیابی و مقابله را تسهیل می کند. لازاروس و فالکمن (1987) در مدل تراکنشی خود از استرس و مقابله با آن،پیشنهاد ارزیابی یک استرس، شامل قضاوت های متعدد در خصوص تهدید و یا چالش به فرد، مزیت بالقوه آن، آسیب یا خوشحالی و کنترل درک شده فرد را دادند. این به نوبه خود بر انتخاب استراتژی مقابله بر انتخاب تاثیر می گذارد. ورزشکاران از طیف وسیعی از استراتژی های مقابله ای استفاده می کنند (نیکولز و پلمن، 2007). استراتژی متمرکز بر مساله شامل اشاره مستقیم به منبع استرس برای نادیده گرفتن آن است در حالی که یک استراتژی متمرکز بر احساسات، احساسات خود را در پاسخ به یک استرس دهنده تنظیم می کند. در نهایت،هدف استراتژی متمرکز شده بر اجتناب استقلال جسمی یا روانشناختی یا فاصله گرفتن از منبع استرس و واکنش احساسی فرد است (لازاروس و فالکمن، 1987). عدم توانایی در مقابله با این عوامل استرس زا و بنابراین فعال شدن ANS و HPA می تواند منجر به احساسات ناخوشایند ورزشکاران (مانند اضطراب، خشم، شرم، گناه) و کاهش رضایت از عملکرد آنها شود(لازاروس، 2000؛ نیکولز ، پلمن، و لیوای، 2012). علاوه بر این، استرس به عنوان یک عامل مهم برای فرسودگی و رها کردن کارورزشکار به شمار می رود (کرین و تمپل، 2015؛ گودگر، کورلی، لاوالی و هاروود، 2007؛ اسمیت، 1986). لازاروس و فالكمن (1987) همچنین پیشنهاد كردند كه عوامل متعدد شخصی و موقعیتی می توانند مستقیما و غیرمستقیم بر روند استرس و مقابله با آن تأثیر بگذارند (نگاه کنید به تصویر 1). برای مثال، جنسیت (کایسلر، پلمن، و نیکلز، 2012ب)، ویژگی های شخصیتی پنجگانه (کایسلر، پلمن، و نیکولز، 2012آ)، سختی ذهنی (کایسلر، پلمن، و نیکولز، 2009) و بلوغ شناختی و بلوغ عاطفی (نیکولز، لیوای، و پری، 2015، نیکولز،پری، جونز، مورلی، و کارسون، 2013؛ نیکولز، پلمن، مورلی، و تیلور، 2009) همه با تفاوت در ارزیابی و مقابله پاسخ به استرس ورزشکاران در ارتباط است.بنابراین، تفاوت های فردی می تواند برای پیش بینی احتمال نتایج عملکرد و نتایج مرتبط با سلامت در ورزش مورد بررسی قرار گیرد. این امر در ورزش جوانان اهمیت زیادی دارد،زیرا تعداد زیادی از عوامل استرسزا توسط ورزشکاران نوجوان در طول رشد آنها تجربه شده است. با این حال، تحقیقات کمی در زمینه های ورزشی پایه بیولوژیکی بر اساس این تفاوت های فردی یا حساسیت های مختلفی از ANS و HPA را به عنوان یک تفاوت فردی و خودبخودی انجام شده است. به عبارت دیگر، تفاوت های فردی در واکنش پذیری استرس.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  مقیاس واکنش پذیری استرس ادراک شده برای ورزشکاران نوجوان

چکیده انگلیسی

Individual differences play a significant role in the outcomes experienced by adolescent athletes, in what is a highly stressful period of their development. Stress reactivity is a stable individual difference underlying the broad variability in responses to stress, which has received very little attention within sport. Conventional physiological measures of reactivity can be time-consuming, costly, and invasive; therefore, this study aimed to adapt a self-report measure of Perceived Stress Reactivity for use with adolescent athletes. 243 adolescent athletes competing in various sports completed the Perceived Stress Reactivity Scale for adolescent athletes (PSRS-AA) along with measures of perceived stress, Big Five personality traits, and subjective well-being. The five-factor, 23 item structure of the original PSRS provided an adequate model fit for the PSRS-AA. There was good internal consistency and test retest reliability for the scale's measure of total reactivity. Total reactivity was positively associated with perceived stress, and negatively associated with emotional stability, extraversion, openness, and life satisfaction. Female adolescent athletes reported significantly higher stress reactivity than males. These findings provide good initial support for the use of PSRS-AA as a valid alternative to physiological measures of stress reactivity in youth sport contexts.