ترجمه فارسی عنوان مقاله
افزایش آسیب پذیری نسبت به نتیجه نامطلوب ناشی از سرطان در افراد مطلقه
عنوان انگلیسی
Increased Vulnerability to Poorer Cancer-Specific Outcomes Following Recent Divorce
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
126119 | 2018 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : The American Journal of Medicine, Volume 131, Issue 5, May 2018, Pages 517-523
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
مقدمه
روش ها
مجموعه داده ها:
جامعه آماری
متغیرهای بالینی و جمعیت
تجزیه آماری
نتیجه:
خط مبدا خصیصه ی بیمار
مرگ ناشی از سرطان در تشخیص دوم.
تشخیص بیماری پیچیده در تشخیص دوم
درمان دومین تشخیص
مباحثه
نتیجه گیری
کلمات کلیدی
مقدمه
روش ها
مجموعه داده ها:
جامعه آماری
متغیرهای بالینی و جمعیت
تجزیه آماری
نتیجه:
خط مبدا خصیصه ی بیمار
مرگ ناشی از سرطان در تشخیص دوم.
تشخیص بیماری پیچیده در تشخیص دوم
درمان دومین تشخیص
مباحثه
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
تشخیص تاخیر طلاق، ازدواج، مرگ و میر حمایت اجتماعی،
کلمات کلیدی انگلیسی
Delayed diagnosis; Divorce; Marriage; Mortality; Social support;
ترجمه چکیده
پیش زمینه: مطالعات قبلی فقط به رابطه بین وضعیت آماری تاهل و نتایج ناشی از سرطان پرداخته اند. هدف ما بررسی تاثیر طلاق تازه (افرادی که به تازگی طلاق گرفته اند) بر نتیجه سرطان است.
روش: 83804 نفر با 2 تشخیص مورد نظر که بین 12 تا 60 ماه از تشخیص داده شدن سرطان آنها میگذشت ، از سالهای 1973 تا 2006 ، در داده های نظارت بر همه گیر شناسی یافت شد. بیماران در دیدگاه اول مزدوج ، و در دیدگاه دوم تازه مطلٌقه یا مجرد شناخته میشدند. از رگرسیون های منطقی چند متغیره و رگرسیون مبارزه-ریسک استفاده گردید تا ارتباط بین طلاق اخیر یا ازدواج اخیر با تشخیص دوم سرطان تجزیه و تحلیل گردد ، که شامل تشخیص میزان پیشرفت ( مراحل سرطان ) ، بررسی درمان ، و زنده ماندن بعد از سرطان میشود.
نتیجه: 4% افراد اخیراً مطلقه شده بودند و 4.3% افراد به تازگی ازدواج کرده بودند. در مقایسه با ازدواج های طولانی مدت ، افراد تازه مطلٌقه بیشتر محتمل سرطان های پیشرفته تر در تشخیص ها بودند . و در افرادی که مدت طولانی ای مطلٌقه بودند ، احتمال اینکه معالجه دارویی قبول کنند کمتر بود. افراد تازه مطلٌقه کمترین میزان بهبودی را داشتند ، در رتبه دوم افرادی بودند که مدت طولانی ای مطلٌقه بودند ، در حالی که افراد تازه ازدواج کرده میزان شانس ابقایی نزدیک به افرادی داشتند که مدت طولانی ای مزدوج بودند.
استنتاج: افراد با معیار طلاقِ اخیر ، که بیانگر خدشه دار شدن حمایت و روابط اجتماعی شخص است ، کمترین درصد بقا را داشتند ، پس از آنها افراد با طلاقِ طولانی مدت بودند. درمانگرها باید طلاق اخیر را به عنوان یک عامل خطر جهت نتیجه بهبود لحاظ کنند ، و مشوق آزمایش ، درمان و مراقبت های ویژه برای افراد تازه مطلٌقه باشند.
ترجمه مقدمه
قابل پیشبینی است که 7.1 میلیون تشخیص سرطان در سال 2015 صورت گیرد ، و همه این افراد باید وضعیت تاهل خود را بیان کنند. هرچند که شرایط تاهل افراد ممکن است در طول زمان تغییر کند ، که ممکن است برروی بهره مندی از سلامت و بهبودی تاثیر بگذارد. در مطالعات قبلی ، بیماران مزدوج نتایج بهتری از سرطان نسبت به افراد مطلٌقه گرفته اند ، اما تعداد کمی تحقیق بر مبنای تغییراتِ اخیر وضعیت تاهل جمعیت را در نظر گرفته اند.(صفحه 1) این مطالعات ممکن است تاثیر طلاقِ تازه را ، که خود موجب یک اخلال بحرانی در حمایت اجتماعی ، وضعیت مادی ، بوجود میاورد و باعث میشود شخص کمتر از گذشته بتواند از سلامت خود مراقبت کند(بخصوص در مقابله با سرطانی مرگ زا) ، نادیده بگیرند. در این مطالعه ما رویکردی بدیع در نظارت ، همه گیر شناسی و نتایج پایانی ( SEER ) ، با استفاده از 2 نقطه زمانی درمورد یک بیمار برای مقایسه تاثیر طلاق تازه با ازدواج طولانی مدت و طلاق طولانی مدت ، در پیش گرفتیم.