دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 139148
ترجمه فارسی عنوان مقاله

سفر خصوصی: تجزیه و تحلیل پدیده شناختی تفسیری از تغذیه انحصاری با شیر مادر

عنوان انگلیسی
The private journey: An interpretative phenomenological analysis of exclusive breastfeeding
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
139148 2018 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Women and Birth, Available online 11 April 2018

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده


کلمات کلیدی


1. سوابق


2. روشها


2.1 شرکت کنندگان


شکل 1.  معیارهای شمول و عدم شمول شرکت کننده. 


شکل 2.  شرکت کنندگان.


2.2 جمع آوری داده ها


2.3 تجزیه و تحلیل داده ها


3. یافته ها


3.1 تغذیه انحصاری با شیرمادر یک انتخاب شخصی است


3.1.1 شیر مادر بهترین است


شکل 3.  هفت مرحله تجزیه و تحلیل داده های IPA.8


3.1.2 تغذیه با شیرمادر برای مادر بودن یک اصل حساب می شود


شکل 4.  یک بررسی اجمالی از موضوعها و موضوعهای فرعی با اولویت برتر.


3.1.3 عزم و اراده شخصی یکی از عوامل کلیدی محسوب می شود


3.2 تغذیه انحصاری با شیرمادر سخت تر از آن است که انتظار می رود


3.2.1 تغذیه انحصاری با شیرمادر می تواند از لحاظ جسمی خسته کننده باشد


3.2.2 قواعد اجتماعی، تجربیات شیردهی را به چالش می کشند


3.3 هرکسی چیزی برای گفتن درباره تغذیه با شیرمادر دارد


3.3.1 احساس قضاوت شدن توسط دیگران


3.3.2 قضاوت خودمان


3.3.3 قضاوت را نادیده گرفتن


4. بحث و بررسی


5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
شیردهی منحصر به فرد، تجربیات زنان، طول دوره شیردهی، تعیین تجزیه و تحلیل پدیده شناسی تفسیری،
کلمات کلیدی انگلیسی
Exclusive breastfeeding; Women’s experiences; Breastfeeding duration; Determination; Interpretative phenomenological analysis;
ترجمه چکیده
پیشینه: شیر مادر به تنهائی تغذیه کاملی برای شش ماه اول زندگی یک نوزاد فراهم می آورد. در استرالیا، میزان پیشقدم شدن برای تغذیه با شیر مادر بالاست، اگرچه طول مدت آن اندک است. هرچند مطالعات متعددی دلایل سطوح پائین شیردهی را مورد بررسی قرار داده اند، تعداد اندکی از آنها تجربیات زنانی را که تغذیه انحصاری با شیر مادر را به مدت پیشنهادی شش ماه حفظ می کنند، بررسی کرده اند. هدف: این مقاله تفسیر ایدئوگرافیک عمیقی از تجربه تغذیه انحصاری با شیرمادر به مدت شش ماه زنانی که برای اولین بار مادر شده اند را در استرالیا ارائه می دهد. روش: تجزیه و تحلیل پدیده شناختی تفسیری برای کشف این موضوع بکار برده شد که پنج زن بتازگی مادر شده سفر شش ماهه تغذیه انحصاری با شیرمادر خود را چطور درک می کردند. مصاحبه های نیمه ساختاربندی شده رو در روئی بطور پیش فرض اجرا شد، بصورت کامل رونوشت شد، و با استفاده از رویکرد هفت مرحله ای انعطاف پذیر تجزیه و تحلیل پدیده شناختی تفسیری مورد آنالیز قرار گرفت. یافته ها: سه موضوع با اهمیت بالاتر شناسائی شد: (1) تغذیه انحصاری با شیرمادر یک انتخاب شخصی است، (2) تغذیه انحصاری با شیرمادر مشکل تر از چیزی است که انتظار می رود، و (3) هرکسی چیزی برای گفتن درباره شیردهی دارد. نتیجه گیری: روشها برای مباحثات عمومی در رابطه با روشهای تغذیه نوزادان آماده نشده بودند، جائی که مادران یکدیگر را قضاوت می کنند و توصیه هائی ارائه می دهند که از اهداف خودشان حمایت می کنند، که هردوی اینها یک تقسیم بندی غیرضروری بین مادران بوجود می آورد. علیرغم این مسائل، این یافته ها معانی شخصی و اجتماعی مرتبط با تغذیه انحصاری با شیرمادر را مشخص می سازند و به اهمیت آن در پرورش عزم و استقامت بعنوان وسیله ای برای رسیدن به اهداف تغذیه انحصاری با شیرمادر اشاره می کنند. این بازتاب کیفی به درک از تجربه زندگی شده مادران درمورد تغذیه انحصاری با شیرمادر کمک می کند، درک ما را عمیق می سازد و استراتژیهای مناسب و حمایتهائی را برای طول مدت تغذیه انحصاری با شیرمادر و همچنین جهاتی را برای تحقیقات مداوم ممکن می سازد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  سفر خصوصی: تجزیه و تحلیل پدیده شناختی تفسیری از تغذیه انحصاری با شیر مادر

چکیده انگلیسی

The mothers were not prepared for public debates around infant feeding methods, where mothers judge each other and give advice that supports their own goals, both of which create an unnecessary divide between mothers. Despite these issues, the findings highlight the personal and social meanings aligned with exclusive breastfeeding and point to the significance in fostering determination as a means to achieve exclusive breastfeeding goals. This qualitative reflection contributes a nuanced understanding of mothers’ lived experience of exclusive breastfeeding, deepening our understanding and enabling appropriate strategies and support for the longevity of exclusive breastfeeding, as well as direction for continued research.