ترجمه فارسی عنوان مقاله
شیوههای مدیریت بحران تاثیرگذار بر حداقل سازی پسماند در محل در پروژههای ساخت و ساز
عنوان انگلیسی
Critical management practices influencing on-site waste minimization in construction projects
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
150835 | 2017 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Waste Management, Volume 59, January 2017, Pages 330-339
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1-مقدمه
1. مدیریت ساخت و عملکرد پروژهی ساختمانی
2. شیوهی تحقیق
2.1 تحقیقات میدانی
2.2 مرور راهبردهای مدیریت فعالیتهای محل برای تقلیل پسماندها
2.3 پرسشنامه
3. تحلیل داده و یافتهها
3.1 تحلیل پایایی
3.2 آزمون کروسکال-والیس
3.3 آزمون میانگین توصیفی
1.4 تحلیل عاملی اکتشافی
2. بحث مطلب
5.1 تفاوت آماری بین درک پاسخدهندگان
5.2 اقدامات برتر مدیریت کمپسماند ساخت
5.3 اقدامات اساسی مدیریت ساخت برای کاهش پسماند
6. مؤخره
کلمات کلیدی
1-مقدمه
1. مدیریت ساخت و عملکرد پروژهی ساختمانی
2. شیوهی تحقیق
2.1 تحقیقات میدانی
2.2 مرور راهبردهای مدیریت فعالیتهای محل برای تقلیل پسماندها
2.3 پرسشنامه
3. تحلیل داده و یافتهها
3.1 تحلیل پایایی
3.2 آزمون کروسکال-والیس
3.3 آزمون میانگین توصیفی
1.4 تحلیل عاملی اکتشافی
2. بحث مطلب
5.1 تفاوت آماری بین درک پاسخدهندگان
5.2 اقدامات برتر مدیریت کمپسماند ساخت
5.3 اقدامات اساسی مدیریت ساخت برای کاهش پسماند
6. مؤخره
ترجمه کلمات کلیدی
مدیریت سایت، مدیریت زباله، مدیریت قرارداد، استفاده مجدد از مواد، مدیریت لجستیک،
کلمات کلیدی انگلیسی
Site management; Waste management; Contract management; Materials reuse; Logistic management;
ترجمه چکیده
بهدلیل افزایش آگاهی نسبت به مدیریت موثر ساخت به عنوان یک روش استراتژیک بهمنظور دستیابی به عملکرد مورد انتظار در پروژههای ساختمانی، این پژوهش درصدد شناخت شیوههای کلیدی مدیریت فعالیتهای محل مورد نیاز برای حداقلسازی پسماند میباشد. در این پژوهش از روشی ترکیبی شامل مطالعهی میدانی و تحقیق پیمایشی به منظور جمعآوری داده استفاده شده است. پس از تایید اعتبار و اطمینان از مقیاس سازه، تحلیل داده از طریق ترکیبی از آزمون کروسکال-والیس، آمار توصیفی و تحلیل عاملی اکتشافی انجام شده است.
این پژوهش نشان میدهد که کارکرد مدیریت فعالیتهای ساخت از طریق پایبندی دقیق به طرحهای پروژه و تضمین عدم تغییر یا تغییرات محدود در فرآیند ساخت و ساز، بهطرز چشمگیری تولید پسماند را کاهش میکند. تهیهی مخازن زبالهی صنعتی برای مواد خاص و به حداکثر رسانی باز استفاده از مواد در محل پروژه، از دیگر موارد کلیدی در به حداقلرسانی پسماند میباشند. نتیجهی تحلیل عاملی، چهار عامل زمینهای شیوههای مدیریت پسماند محل ساخت و ساز را با واریانس 96.093% بیان میکند. این اندازهگیریها شامل مفاد قرارداد برای حداقلسازی پسماند، تفکیک پسماند، حداکثرسازی بازاستفاده از مواد و مدیریت لوجیستیکی موثر میباشند. استراتژیهایی که از طریق آنها هر یک از اقدامات اساسی به نتیجه میرسند نیز در ادامهی این مقاله بررسی میشوند. یافتههای این پژوهش به مدیرهای پروژه و سایر عوامل ساخت در کاهش تولید پسماند در اثر فعالیتهای ساختمانی یاری میکند.
ترجمه مقدمه
مدیریت موثر ساخت بهطور فزایندهای به عنوان روشی راهبردی برای دستیابی به عملکرد مطلوب در پروژههای ساختمانی شناخته میشود. این مسئله بهدلیل درک این مسئله است که مدیریت موثر ساخت، نیازی کلیدی برای دستیابی به شاخصهای اساسی کارایی پروژه مثل زمان، هزینه، پسماند، و اهداف ایمنی میباشد. با افزایش پیچیدگیهای پروژه در موضوعات فنی و اداری، روشهای روز مدیریت فعالیتهای ساخت باید قادر به هدایت تمام عوامل محل ساخت به سمت بهبود عملکرد پروژه باشد. در عین حال، یک نیاز کلیدی پروژهها که از مدیران آن انتظار میرود، میزان تابآوری پروژه بوده که در آن خروجی پسماند اهمیت بسیاری دارد. در حال حاضر، صنعت ساخت و ساز هدفی کلیدی برای دستورکار جهانی پایایی بوده، خصوصا از زمانیکه صنعت (ساختمانی)، بیشترین بخش از منابع مواد استخراج شده از طبیعت را استفاده کرده و بیشترین بخش از پسماند دفن شده را تولید میکند. برای مثال، شواهد بیان میکنند که صنعت ساخت و ساز حدود 44% از پسماند دفن شده را در بریتانیا، 21% در ایالات متحده و 44% در استرالیا را تولید کرده است. شواهد در سایر نقاط جهان نیز با متوسط جهانی 35% آمار هشدار دهندهای را نشان میدهند.
نیاز به کاهش حجم پسماند تولیدی در این صنعت، باعث تدوین چندین پژوهش و خط مشی شده است. در نتیجه، شیوههای متفاوت ساخت و ساز که در کاهش دفن پسماند ساختمانی ضروری هستند، (در سالهای اخیر) شناخته شدهاند. برای مثال، شواهد گواه بر این بوده که استفاده از پیشسازهها میتواند پسماند ساخت و ساز را تا سقف 84.7% کاهش دهد. با اینحال، درصد چشمگیری از پروژههای ساختمانی، با استفاده از پیشسازهها و سایر شیوههای دور از محل تطبیق نیافته که عملا باعث غیرممکن شدن کاهش پسماند از این طریق شدهاند. با وجود اهمیت شیوههای مدیریت فعالیتهای محل ساخت در پیشبرد فناوریهای نوآورانه و افزایش عملکرد پروژه، اکثر پژوهشهای مدیریت پسماند بر روی شیوههای ساخت و استفاده از روشهای نوین ساخت و ساز متمرکز شدهاند. از آنجاییکه تصمیم به انطباق با استفاده از چنین فناوریهایی عموما در مراحل طراحی گرفته میشوند، مدیرهای پروژه نمیتوانند تصمیمات مدیریتی که قادر به کاهش پسماند تولید شده در فعالیتهای ساختمانی هستند را بهدرستی اولویتبندی کنند.
از این جهت، هدف کلی این خوانش تعیین شیوههای کلیدی مدیریت فعالیتهای ساخت برای حداقلسازی پسماند در پروژههای ساختمانی است. این خوانش بینشی را ارائه داده که هم در صورت استفادهی پروژه از شیوههای ساختِ دور از محل و هم بدون استفاده از آن میتواند مورد استفاده قرار گیرد، خصوصا آنکه مدیریت فعالیتهای محل از جنبههای پراهمیت هر پروژهای است. این خوانش، برنامهی بیان شده را از طریق اهداف زیر ممکن میکند:
1. ارزیابی تفاوت در آگاهی میان سهامداران پروژه در خصوص تصمیمات حیاتی با تاثیر بر تولید پسماند.
2. شناخت شیوههای مدیریتی برتر برای حداقلسازی پسماند ساختمانی در طی ساخت.
3. کاوش مقیاسهای اساسی مدیریت فعالیتهای ساخت برای پروژههای ساختمانی کم مصرف.
در این خوانش بهمنظور کاوش و تایید شیوههای مدیریت فعالیتهای محل برای سبک کردن تولید پسماند ساختمانی، ترکیبی از روشهای کیفی و کمی استفاده شده است. بر اساس تحقیقات میدانی از پروسههای ساختمانی و مرور پیشینهی تحقیق، برخی از استراتژیهای کم مصرف مدیریت فعالیتهای محل مشخص شدهاند. سپس این مجموعهی سنجهها در یک پرسشنامه گنجانده شده تا تعمیمپذیری آنها پویش شود. آمار توصیفی و تحلیل عاملی اکتشافی بهمنظور تصدیق استراتژیهای کلیدی و شاخصهای اساسی در کاهش پسماند از طریق روشهای مدیریت فعالیتهای ساخت مورد استفاده قرار گرفتهاند.
بخش بعدی مقاله، مرور پیشینهی تحقیق را شامل میشود. رویکرد روششناختی این خوانش شامل جمعآوری داده بوده، سپس پروسهی گردآوری و تحلیل، توجیه و توصیف شده اند. در ادامه به نتایج تحقیق پرداخته شده که قبل از مطالب اصلی در موخره و نتایج احتمالی این شیوهها، بحث و تحلیل شده است. این خوانش به مدیران و سایر متخصصین ساختمان در درک تصمیمات کلیدی مدیریتی که لازمهی کاهش تولید پسماند فعالیتهای ساختمانی است یاری میرساند. بهکارگیری عوامل شناخته شده میتواند نسبت قابل توجهای از پسماندهای ساختمانی را از دفن شدن زیر خاک دور کند.