ترجمه فارسی عنوان مقاله
ادراک هایی درباره نهادینه سازی اخلاق و کیفیت زندگی کاری: مدیران بازاریابی تایلندی در مقابل مدیران بازاریابی آمریکایی
عنوان انگلیسی
Perceptions about ethics institutionalization and quality of work life: Thai versus American marketing managers
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
1672 | 2013 | 9 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Business Research, Volume 66, Issue 3, March 2013, Pages 381–389
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
نهادینه سازی اصول اخلاقی
کیفیت زندگی کاری (کیفیت زندگی کاری)
کیفیت زندگی کاری درجه پایین
کیفیت زندگی کاری درجه بالا
مقایسه تاثیر نهادینه سازی اصول اخلاقی بر کیفیت زندگی کاری
روش
اندازه ها
نهادینه سازی اصول اخلاقی
آزمون نامتغیر اندازه گیری
اعتبار ساختار
آزمون سوگیری روش مشترک
نتایج
ترجمه کلمات کلیدی
نهادینه کردن اخلاق - کیفیت زندگی کاری - مطالعات میان فرهنگی - تایلند - ایالات متحده - اخلاق در کسب و کار - اخلاق در مدیریت
کلمات کلیدی انگلیسی
Ethics institutionalization,Quality of work life,Cross-cultural studies,Thailand,United States
ترجمه چکیده
تحقیقات قبلی نشان می دهدکه نهادینه سازی اخلاق به طور موثر بر کیفیت زندگی کاری تاثیر می گذارد (کیفیت زندگی کاری). این تحقیق فرض می کند که تاثیر نهادینه سازی اخلاق بر کیفیت زندگی کاری برای مدیران تایلندی بیشتر از مدیران آمریکایی است، چراکه فرهنگ تایلندی جمعی است در حالیکه فرهنگ آمریکایی فردی می باشد. داده های نظرسنجی از یک نمونه مدیران بازاریابی شرکت های تایلندی می باشد که در بورس اوراق بهادار تایلند (SET) جمع آوری شدند. داده ایالات متحده شامل یک نمونه از اعضای انجمن بازاریابی امریکایی بود. نتایج تا حدودی فرضیات را تأیید می کنند.
ترجمه مقدمه
در سالهای اخیر، سازمان ها تلاش خود را برای نهادینه سازی اخلاق افزایش دادند، چرا که این تلاش ها به طور موثری بر رفتار کارمندان تاثیر می گذارد. به علاوه، سینگاپاکدی و ویتل (2007؛ و ویتل و سینگاپاکدی، 2008) نشان می دهد که قانون گذاری مانند دستورالعمل های صدورحکم فدرال ایالات متحده سال 1987، که مجازات های سازمانهایی که با کمترین نیاز تطبیق دارند را کاهش می دهند، نهادینه سازی اخلاق را ارتقا می بخشند.
به طور مشابه، تایلند تغییراتی در قانونگذاری در سالهای اخیر به منظور کاهش فساد تصویب کرد. ونگتادا، ویراکول، و سینگاپاکدی (2006) اینطور می نویسند که « فساد در تایلند تا حدی به موجب استقرار قانون اساسی جدید و رفتارهای کلی جامعه کاهش یافته است» (صفحه 622). ونگتادا و همکاران (2006) همچنین بر رکود اقتصادی سابق تاکید می کنند که «به بی میلی عمومی رو به افزایش از فساد انجامید» (صفحه 622) ، که به نظر آنان در تایلند بیشتر از برخی «کشورهای رقیب» همسایه مانند مالزی و سنگاپور شایع است. به نظر آنها «پذیرش فسادگسترده توسط طبقه متوسط درحال رشد تایلند کاهش یافته، چراکه این کارها سرمایه گذاری خارجی را ترسانده است... به نظر این گروه... فساد مانعی برای پیشرفت اقتصادی است»