ترجمه فارسی عنوان مقاله
راهکاری با حداقل هزینه سیستمهای قدرت ترکیبی فوتوولتائیک- دیزل- باتری برای مصرفکنندگان دوردست
عنوان انگلیسی
Minimum cost solution of photovoltaic–diesel–battery hybrid power systems for remote consumers
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
52900 | 2013 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Solar Energy, Volume 96, October 2013, Pages 292–299
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
سیستم هیبریدی
شکل1. شبیهسازی یک سیستم تامین توان هیبریدی PV- دیزل- باتری
مدل سیستم فوتوولتائیک
جدول1: پروفیل تقاضاهای طول هفته و آخر هفته
مدل بانک باتری
مدل دیزل ژنراتور (DG)
مدل بهینهسازی
پارامترهای مدل
نتایج و بحث
شکل2. پخش بار آخر هفتهی ژوئن.
شکل3. پخش بار طول هفتهی ژوئن.
شکل4. پخش بار آخر هفتهی دسامبر.
شکل5. پخش بار آخر هفته دسامبر.
جدول2: پارامترها
جدول3: صرفهجوییهای هزینهی سوخت
نتیجهگیری
مقدمه
سیستم هیبریدی
شکل1. شبیهسازی یک سیستم تامین توان هیبریدی PV- دیزل- باتری
مدل سیستم فوتوولتائیک
جدول1: پروفیل تقاضاهای طول هفته و آخر هفته
مدل بانک باتری
مدل دیزل ژنراتور (DG)
مدل بهینهسازی
پارامترهای مدل
نتایج و بحث
شکل2. پخش بار آخر هفتهی ژوئن.
شکل3. پخش بار طول هفتهی ژوئن.
شکل4. پخش بار آخر هفتهی دسامبر.
شکل5. پخش بار آخر هفته دسامبر.
جدول2: پارامترها
جدول3: صرفهجوییهای هزینهی سوخت
نتیجهگیری
ترجمه کلمات کلیدی
الگوریتم بهینه سازی، سیستم های ترکیبی، استراتژی کنترل، پخش بار اقتصادی، بهره وری انرژی، بهره وری عملیات
کلمات کلیدی انگلیسی
Optimisation algorithm, Hybrid system, Control strategy, Economic dispatch, Energy efficiency, Operation efficiency
ترجمه چکیده
- سیستمهای هیبریدی (ترکیبی) بُعد جدیدی را برای همبستگی زمانی منابع انرژی تجدیدپذیر نوسانی (بینابین) گشودهاند. این مقاله تغییرات روزانهی مصرف انرژی برای روزهای طول هفته و آخر هفتههای زمستان و تابستان را در نظر میگیرد تا هزینهی سوخت مربوطه را با هم مقایسه کرده و راندمان عملکرد سیستم هیبرید برای یک دورهی 24 ساعته را ارزیابی کند. در این کار یک راهبرد توزیع دیزلی به کار میرود و هزینههای سوخت و پخش انرژی تحلیل میشود. نتایج حاکی از آن است که مدل فوتوولتائیک- دیزل- باتری در مقایسه با حالتی که دیزل ژنراتور به تنهایی بار را تامین میکند در زمستان به 73% و 77% و در تابستان به 5/80% و 82% صرفهجویی در سوخت برای به ترتیب روزهای طول هفته و آخر هفته دست مییابد. هزینههای سوخت بدست آمده در هر دو فصل زمستان و تابستان برای طول هفته و آخر هفتهها نشان دهندهی تغییرات اساسی است که اگر قرار باشد هزینههای صحیح عملکرد بدست آید نباید از آنها چشمپوشی کرد. نتایج نشان میدهد مدل توسعه یافته قادر است به تخمین عملیتری از هزینههای سوخت که انعکاسدهندهی تغییر الگوی رفتاری مصرف توان برای هر سیستم داده شده است، دست یابد.
ترجمه مقدمه
افزایش رشد و توسعهی جمعیت جهان منجر به وابستگی شدید بسیاری از کشورها به تولید انرژی از سوختهای فسیلی شده است. در همان حال، نگرانیهای مربوط به گرم شدن زمین و تخلیهی منابع سوخت فسیلی باعث شده است بسیاری از کشورها به اکتشفات منابع انرژی تجدیدپذیر (RE) روی آورند. در بیشتر کشورهای در حال توسعه، انگیزهی اصلی برای اکتشاف منابع تجدیدپذیر در واقع دسترسی به برق به خصوص در نواحی دوردست و روستائی است که به شبکهی برق متصل نیستند. فناوریهای منابع تجدیدپذیری چون تولید فوتوولتائیک خورشیدی (PV) حائز اهمیت میباشند چون مزایایی مانند نگهداری کم، عدم تولید نویز به دلیل نبود اجزای متحرک، نبود هزینهی سوخت و توسعهی آسان را برای رفع نیازهای رو به رشد انرژی فراهم میکنند. تولید PV خورشیدی یک فناوری پاک بوده و سیستمهای قدرت مبتنی بر PV در سراسر جهان، به منظور فراهم کردن توان خودکفا برای انواع کاربردهای خارج شبکه به کار میرود. ماژولگونه بودن PV یکی از نکات قوت آن است چون به مصرفکنندگان این امکان را میدهد که ظرفیت سیستم PV را با موقعیت مطلوب و موردنظر انطباق دهند. معایب فناوریهای PV این است که هزینهی سرمایهگذاری اولیهی بالایی دارند و خروجی وابسته به تابش خورشید آنها ممکن است با بار روزانه مطابقت نداشته باشد. مجموعهی دیزل ژنراتور (DG) های خودکفا عموما گرانبها نیستند اما هزینهی عملکرد و نگهداری آنها سنگین استف به خصوص در بارهای جزئی. PV و DGها از نظر هزینهی سرمایهگذاری، هزینهی عملکرد، الزامات نگهداری و در دسترس بودن منبع، مشخصات مکمل هم را دارند.
برای آنکه سیستمهای تقاضای بار را به طور کامل رفع کند، نیاز به سیستمهای پشتیبانی چون دیزل ژنراتورها و ذخیرهسازهای باتری در یک سیستم هیبریدی است. این سیستمها راهکاری برای همبستگی زمانی منابع انرژی تجدیدپذیر نوسانی ارائه میدهند. این حقیقت که تابش ساعتی خورشید روی ماژول PV در یک مکان مشخص تابعی از زمان روز یا سال است به معنا میباشد که میزان بار تامین شده با PV ثابت نیست. این موضوع بیان میدارد که در سیستمهای هیبریدی مدنظر این مقاله، انتظار میرود میزان تابش خورشید و ظرفیت بانک باتری تاثیری قابل توجه روی مصرف سوخت دیزل ژنراتور داشته باشند که بستگی به روز، فصل و پروفیل بار دارد. یک خروجی زیاد منبع خورشیدی منجر به کاهش مصرف سوخت میشود چون PV قادر خواهد بود توان کافی برای تامین بار و/ یا تغییر باتری را داشته باشد.