ترجمه فارسی عنوان مقاله
طراحی سیستم های اطلاعات مدیریت با در نظر گرفتن متغیرهای تصادفی
عنوان انگلیسی
A design for a management information system with consideration for stochastic variability
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
7288 | 1999 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Production Economics, Volumes 60–61, 20 April 1999, Pages 171–176
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.تعریف سیستم اطلاعات مدیریت
جدول 1.علائم(نمادسازی) جریان کاری
شکل 1-نمودار گردشی سیستم اطلاعات مدیریت
3.مدل شبکه پتری تصادفی
4.مدل سیستم اطلاعات مدیریت توسط شبکه پتری تصادفی
شکل 2. نمونه های سیستم های اطلاعات مدیریت نشان داده شده توسط شبکه پتری تصادفی
شکل3.سیستم اطلاعات مدیریت مدل سازی شده توسط شبکه پتری تصادفی
5.نتایج عددی
شکل4.کل زمان صرف شده مورد انتظار پیش از روان شدن
شکل5.زمان کلی مورد انتظار برای نگهداری پس از روانسازی
6. نتیجه گیری
قدردانی
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.تعریف سیستم اطلاعات مدیریت
جدول 1.علائم(نمادسازی) جریان کاری
شکل 1-نمودار گردشی سیستم اطلاعات مدیریت
3.مدل شبکه پتری تصادفی
4.مدل سیستم اطلاعات مدیریت توسط شبکه پتری تصادفی
شکل 2. نمونه های سیستم های اطلاعات مدیریت نشان داده شده توسط شبکه پتری تصادفی
شکل3.سیستم اطلاعات مدیریت مدل سازی شده توسط شبکه پتری تصادفی
5.نتایج عددی
شکل4.کل زمان صرف شده مورد انتظار پیش از روان شدن
شکل5.زمان کلی مورد انتظار برای نگهداری پس از روانسازی
6. نتیجه گیری
قدردانی
ترجمه کلمات کلیدی
- فن آوری اطلاعات - سیستم اطلاعات مدیریت - هموار کردن کارهای دفتر -
کلمات کلیدی انگلیسی
Information technology,Management information system,Smoothing of office works,
ترجمه چکیده
سیستم اطلاعات مدیریت یکی از سیستم های مهم برای کنترل اطلاعات و کالاها بصورت هماهنگ است. طراحی های قبلی جملگی از لحاظ کیفیت اطلاعات را کنترل می کردند. بنابراین ممکن نبود بتوانند باعث روان سازی روند کارهای اداری(جریان کاری) در سیستم مدیریتی شوند. در این مقاله ما سیستم اطلاعات مدیریت را با استفاده از شبکه های پِتری تصادفی(ابزاری برای مدل سازی بر پایه منطق ریاضی بصورت گرافیكی یا مدل نمایش سیستم های همزمان) طراحی کردیم. در ابتدا ما یک سیستم اطلاعات مدیریت معمولی را تعریف می کنیم و مفهوم شبکه پتری تصادفی را توضیح می دهیم. سپس سیستم اطلاعات مدیریت را به عنوان یک شبکه پتری تصادفی طراحی می کنیم و زمان کل صرف شده برای مدارک و اسناد(مستندات) در هر بخش را بدست می آوریم. در نهایت طرح سیسنم اطلاعات مدیریت را با هدف هموارسازی جریان کاری ارائه می کنیم.
ترجمه مقدمه
سیستم اطلاعات مدیریت یکی از سیستم های مهم برای کنترل اطلاعات و کالاها بصورت هماهنگ است. سیستم اطلاعات مدیریت در حال حاضر با این کلیدواژه ها توصیف می شود: 1.شبکه 2.سیستم های باز 3. کوچک سازی 4. چند ارائه کننده که با کلمات دیگری چون4F و 1R، 1.سریع 2. منعطف3.تخت 4. سیال 5. واقعی بیان می شوند.
امروزه اکثر مردم می گویند داده ها باید در جایی که بوجود آمده اند پردازش شوند و باید در زمان واقعی(زمان وقوع و ایجاد داده) و به سرعت بازخوردشان را مورد بررسی قرار داد. بعلاوه شبکه و پایگاه داده ها برای استفاده موثر از حجم بالای داده ها لازم است. چنین سیستم اطلاعاتی نباید همچون دسته بندی سیستم های متداول تشکیل شوند شوند بلکه لازم است این کار به شکل یک سیستم های جامع صورت گیرد.
حال ما یک فروشگاه خرده فروشی مثل میوه فروشی، سبزی فروشی، داروخانه و فروشگاه ماهی تازه یا هر چیز دیگر را در مقیاس کوچک تصور می کنیم. در چنین فروشگاه هایی مدیر خواستار سیستمی است که پردازش اطلاعات را در زمان واقعی و به صورت تصادفی انجام دهد. به بیان دیگر مدیر می خواهد به فروش کالاها، برنامه زمانبندی خرید، کنترل تعداد کالاهاو... دسترسی داشته باشد. سپس او می تواند همه اطلاعات مورد نیاز را فقط با فعالیت های خود بدست آورد.و بدین ترتیب قادر خواهد بود تصمیمات دقیقی اتخاذ کند. مدیر به معنای همان سیستم مدیریت جامع یا یکپارچه می شود. همانطور که از مثال بالا می فهمیم ، زمانیکه در کسب و کار معمول(سنتی) از کامپیوتر استفاده نمی کنیم، کاملا طبیعی است که رسیدگی و کنترل مدیریت و اطلاعات تولیدی بوسیله سیستم جامع یا یکپارچه انجام شود. در این روش مادامیکه مقیاس کسب و کار کوچک است، مدیر می تواند مدیریت سازمان یا کارایی اش را به سادگی و به صورت مستقیم کنترل کند.
با این حال پس از آنکه کامپیوترها و سیستم های پرداش الکترونیکی اطلاعات به ابزاری استاندارد در کسب و کار تبدیل شدند، بر اساس پیشرفت اتوماسیون ادارات و کارخانه ها مدیریت سازمان ها نیز تفکیک شد. بعلاوه بازه پردازش اطلاعات طولانی شد و مدیریت اطلاعات پردازش نشده مطابق با افزایش ظرفیت پردازش کامپیوتر، افزایش پیدا کرد. در نتیجه تاخیر قابل توجهی در اطلاعات بازخوردی که برای مدیران یا سرکارگرها ضروری بود اتفاق افتاد. اخیرا یک دیدگاه عملکرد گرا و داده گرا به عنوان یک مفهوم طراحی برای سیستم های اطلاعات مدیریت ارائه شده است.
این دیدگاه طراحان را قادر می سازد تا به سادگی سیستم های اطلاعات مدیریت عظیم را بدون همراهی متخصص دانش مدیریت طراحی و درک کنند. نوع تحلیل و طراحی بر پایه نقطه نظر ثابت بنا شده است. برای همین نه تنها یک مدل وابسته به کمیت نیست بلکه روشی مبتنی بر کیفیت است. از این جهت غیر ممکن است که بتواند روند و جریان کارهای اداری را در سیستم روان سازد.
در این مقاله ما به تحقیق در سیستم اطلاعت مدیریت با استفاده از شبکه پتری تصادفی پرداخته ایم. این مدل به عنوان یک ابزار مدل سازی برای تحلیل عملکرد سیستم های مجزا با متغیرهای تصادفی شناخته شده است. این مدل فرد را قادر می سازد تا به وجود ناهماهنگی در چنین سیستمی پی ببرد و آن را در همان نقاط بهبود بخشد. در بخش 2 ما یک نمونه سیستم اطلاعات مدیریت که شامل 4 بخش در یک سازمان می شود را در نظر گرفته و بررسی کردیم. علاوه بر این سیستم اطلاعات مدیریت تحت تاثیر یک نمودار گردشی(جریان اطلاعات) سازمانی قرار گرفته است. در بخش 3 ما مفهوم شبکه پتری تصادفی را توضیح می دهیم. این مدل به عنوان نوعی از شبکه های پتری معرفی می شود که هر انتقالی در آن با یک متغیر تصادفی تابع توزیع نمایی مرتبط می شود و تاخیر را از توانایی اجرای انتقال توضیح می دهد. در بخش 4 ما یک نمونه سیستم اطلاعات مدیریت را به عنوان شبکه پتری تصادفی مدل سازی می کنیم. در بخش 5 زمان مورد انتظار صرف شده برای اسناد و مدارک هر بخش بوسیله شبیه سازی بدست می آید. افزون بر این ما چارچوب بخش های سیستم اطالاعات مدیریت را بازسازی می کنیم و طرحی برای سیستم های اطلاعات مدیریت به منظور روان سازی کارهای اداری ارائه می کنیم.