ترجمه فارسی عنوان مقاله
سیستم های اطلاعاتی مدیریت و اجرای برنامه های استراتژیک: نقش ترکیب تیم برتر
عنوان انگلیسی
Management information systems and strategic performances: The role of top team composition
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
7422 | 2009 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Information Management, Volume 29, Issue 2, April 2009, Pages 104–110
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی:
1.مقدمه
2.توسعه نظری و تدوین فرضیه ها
2.1 MIS و عملکرد استراتژیک
2.2 MIS، تنوع TMT و عملکرد
3.مطالعه تجربی
3.1ارزیابی متغیرها
جدول 1
4.نتایج
جدول 2.
جدول 3
جدول 4
جدول 5
5.بحث و گفتگو و نتیجه گیری
ضمیمه
ترجمه کلمات کلیدی
سیستم های اطلاعات مدیریت - ویژگی های اطلاعات - عملکرد استراتژیک - مدیریت ترکیب تیم بالا
کلمات کلیدی انگلیسی
Management information systems,Information characteristics,Strategic performance,Top management team composition
ترجمه چکیده
سازمان ها سیستم های پیچیده مدیریت اطلاعاتی را اتخاذ می کنند که برای دستیابی به اجرای برنامه های استراتژیک چندگانه محدوده فراوانی از اطلاعات را برای مدیران ارشد ارائه می دهد. با این حال، سازمان ها تاحدی که عملکرد خود را بهبود می بخشند متفاوت هستند. این مقاله نقش تیم مدیریت ارشد را در ارتباط با سیستم های مدیریت اطلاعات و عملکرد استراتژیک بررسی می کند. این فرایند با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده از 92 تیم مدیریت ارشد چگونگی تعامل ترکیبات تیم های مختلف را با سیستم پیچیده مدیریت اطلاعات، و چگونگی تاثیر این تعامل را برعملکردهای استراتژیک بررسی می کند که بر کاهش هزینه و انعطاف پذیری تمرکز می کند. این یافته ها که چگونگی اثر سیستم مدیریت اطلاعات را برعملکرد استراتژیک نشان می دهد (که بر انعطاف پذیری متمرکز است) با تنوع تیم مدیریت ارشد تعدیل می شود.
ترجمه مقدمه
رقابت افزایش یافته در بخش های خصوصی و دولتی، سازمان ها را به ارائه بهره وری بیشتر، کیفیت و انعطاف پذیری بیشتر خدمات ترغیب می کند (کال، 1997). این شرایط مطالبات اضافی را بر قابلیت های پردازش اطلاعات سازمان تحمیل می کند. سازمان ها سیستم های پیچیده تر و جامع مدیریت اطلاعات (MISs) را در تلاش برای دستیابی به این اهداف استراتژیک اتخاذ می کنند (چو، 1996؛ قوراب، 1997). این فرایند طیف جامع و گسترده ای از اطلاعات را درمورد ابعاد مختلف عملیات شرکت (چو، 1996، 2004) برای مدیران ارشد ارائه می دهد که تصمیم گیری و دستیابی به عملکرد را تسهیل می سازد (کاپلان و نورتون، 1996؛ کیم و لی، 1986). با این حال، سازمان ها تاحدی که به طور موفقیت آمیز به عملکرد استراتژیک دست یابند متفاوت هستند. این مقاله رابطه بین MIS پیچیده و تیم های مدیریت ارشد (TMTs) را به عنوان مجموعه ای از مدیران مورد خطاب قرار می دهد که درنهایت مسئول مدیریت استراتژی و عملکرد سازمانی هستند. منابع مدیریت تشخیص داده است که به طور کلی انتظار می رود TMTs اطلاعات متنوع را با ویژگی های مختلف جمعیت شناختی (برای مثال، سن، دوره تصدی، تجربه و آموزش) جمع آوری کند و تصمیم گیری هایی را با کیفیت بالاتر ارائه دهد (کارپنتر، گلتکانیکز، و ساندرز، 2004؛ فینکلشتاین و هامبریک، 1996). منابع مدیریت و اطلاعات (به طور ضمنی) کاربرد اطلاعات را توسط مدیران شناسایی می کند، و سوالی که باقی می ماند این است که چگونه مدیران ارشد مختلف (به صراحت) برای مدیریت استراتژیک از MIS استفاده می کنند (لین، 2006؛ هاگان، واتسون و بارون، 2007).
اگرچه تاثیر MIS بر عملکرد به طور گسترده ای شناسایی می شود، یافته های قبلی درمورد رابطه مستقیم و غیرمستقیم و عملکرد (استراتژیک) با فواصل زیاد ترکیب می شوند و با هم اشتباه می شوند (فولر-لاو و کوپر، 1996؛ چو، 2004). مطالعه فعلی تلاش می کند با بررسی صریح نقش ترکیب بندی TMT از ارتباط بین طراحی MIS و عملکرد استراتژیک نوعی روشن سازی ارائه دهد. فرضیه کلی ما این است که تنوع ترکیب بندی TMT، MIS پیچیده تر که بر کنترل قیمت و انعطاف پذیری تمرکز می کند را به روشی که به عملکرد استراتژیک چندگانه کمک کند حمایت می کند (گوپتا و گاوینداراجان، 1984؛ لدرر و اسمیت، 1989). از منابع رده بالاتر که سازمان ها به عنوان بارتابی از TMT خود درنظر میگیرند پیرو ی می کنیم (هامبریک و میسون، 1984). تئوری رده بالاتر برای توضیح نتایج سازمانی برروی ویژگی های جمعیت شناختی و قابل مشاهده اعضای TMT تمرکز می کند (فینکلشتاین و هامبریک، 1996). این مطالعه برای بررسی تعامل مناسب بین پیچیدگی MIS و ترکیب بندی TMT نیز از یک نگرش اقتضایی استفاده می کند. نگرش اقتضایی تنها نگرشی است که اذعان می کند عملکرد به وجود یک هم ترازی بین چند ویژگی سازمانی از قبیل سیستم های اطلاعاتی، ساختار سازمانی و استراتژی بستگی دارد (چو، 1996؛ کیم و لی، 1986).
داده ها از 92 TMTs در بیمارستان های عمومی اسپانیا جمع آوری شدند که در آنجا سازمان ها باید استراتژی هایی را که برروی بهره وری هزینه، انعطاف پذیری و کیفیت خدمات تمرکز می کند اجرا کنند (نارانجو-گیل و هارتمان، 2006). این مقاله به طرق مختلفی برای کمک به مدیریت و منابع اطلاعات تلاش می کنند. اول، این تحقیق درمورد عملکرد استراتژیک شواهدی را از اهمیت نقش ترکیب بندی TMT در اثربخشی MIS ارائه می دهد. درحالی که تحقیقات قبلی نشان می دهد که طراحی MIS سازمان ها را برای افزایش عملکرد استراتژیک فعال می سازد، این مقاله مستقیما وجود این رابطه را مورد آزمایش قرار می دهد و نتیجه اثر فعال سازی عملکرد استراتژیک را بررسی می کند. دوم، مطالعه فعلی با بررسی صریح ویژگی های مختلف TMT تعریف کامل تری از همترازی بین طراحی و عملکرد MIS ارائه می دهد (هاگان و همکاران، 2007). سوم، فرضیه های خود را در محیطی مورد آزمایش قرار می دهیم که درآن سازمان های مشابه باید به اجرای برنامه های متعدد استراتژیک البته به درجات مختلف دست یابند (مادوران و وال پاردو، 2005؛ بیریتین و مکدوگال، 1995). بنابراین، این زمینه فرصت بررسی اثر متقابل تنوع TMT و طراحی MIS را درمورد عملکرد استراتژیک ارائه می دهد، به طوری که تنوع را به عنوان پیشینه ای از کاربرد و پردازش مدیریت اطلاعات کنترل می کند (یو و علوی، 2001). چهارم، این مقاله دررابطه با سیستم مدیریت اطلاعات طراحی شرکت هایی را افزایش می دهد که به اهداف استراتژیک چندگانه دست می یابند.
ادامه این مقاله به شرح زیر است. بخش 2 فرضیه ارتباط بین TMT، MIS و عملکرد را توسعه می دهد. بخش 3 مطالعه بررسی تجربی و ارزیابی متغیرها را توصیف می کند. بخش 4 نتایج را ارائه می دهد. درنهایت، بخش 5 بحث و نتیجه گیری این مطالعه را ارائه می دهد.