ترجمه فارسی عنوان مقاله
الزامات عملکردی برای سیستم اطلاعات مدیریت مزرعه در آینده
عنوان انگلیسی
Functional requirements for a future farm management information system
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
7449 | 2011 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Computers and Electronics in Agriculture, Volume 76, Issue 2, May 2011, Pages 266–276
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
نمودار: رویه مدل سازی و تحلیل
روش پژوهش
جدول 1 : توضیح فرایند تصمیم سازی
نتایج
مدلسازی دانش
فرایندهای تصمیم گیری
ویژگیهای داده
نیازمندی های عملکردی و تصمیم گیری یاری شده
جدول 2 : تشریح داده ها برای سطوع اجرایی
بحث در مورد نتایج
نمودار: تصمیم گیری (تصمیم سازی)
نتیجه گیری
مقدمه
نمودار: رویه مدل سازی و تحلیل
روش پژوهش
جدول 1 : توضیح فرایند تصمیم سازی
نتایج
مدلسازی دانش
فرایندهای تصمیم گیری
ویژگیهای داده
نیازمندی های عملکردی و تصمیم گیری یاری شده
جدول 2 : تشریح داده ها برای سطوع اجرایی
بحث در مورد نتایج
نمودار: تصمیم گیری (تصمیم سازی)
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
مدل سازی دانش - عناصر داده ها - تجزیه و تحلیل هسته کار -
کلمات کلیدی انگلیسی
Knowledge modelling,Data elements,Core-task analysis,
ترجمه چکیده
به عنوان گامی فراتر در زمینۀ مدل سازی مفهومی و اطلاعاتی، که شامل مشخصه های محتوای دانش فرایندهای تصمیم گیری و شامل اطلاعات تعبیه شده در موجودیت های اطلاعاتی می شود، اشتقاقی از الزامات عملکردی به اجرا درآمد که با هدف حمایت و راهنمایی انتخاب زیرساختهای فنآوری سیستم اختصاصی اطلاعات مدیریت مزرعه (FMIS) اجرا شد. در این تحقیق از روش تحلیل وظیفۀ مرکزی (CTA) استفاده شد که شامل ترکیبی از مدلسازی بر پایۀ علم، مدلسازی بر پایۀ عمل، و مدلسازی اطلاعات یکپارچه است.
موجودیتهای "فرایندی" مدل جریان اطلاعات که نمایانگر فرایند استفاده از اطلاعات است و نهادهای "اطلاعاتی" که نمایندۀ عناصر داده ای هستند را برای مورد خاص باروری شناسایی کردیم. این شناسایی فرایندهای استفاده همانند عناصر داده ای مرتبط، نشان دهندۀ پیچیدگی فرایند تصمیم گیری در دامنۀ عملیات میدانی است.
در تجزیۀ رسمی و کاملاً ساختار یافتۀ جریان اطلاعات، عوامل متعددی لازم است تا اطلاعات را به فرایندهای تصمیم گیری برسانیم و بتوانیم شبیه سازی کاملی از دانش درونیای که کشاورز در حال حاضر به کار می گیرد را به دست آوریم. بویژه، باید مفهوم خدمات یاری رسان را تکامل بخشید تا در آینده فرایندهای تصمیم گیری خودکار تری را به دست آورده و حفظ کنیم. مفاهیم و طراحی های جدید در مدیریت اطلاعات به این معنی است که کشاورز باید آمادۀ اتخاذ عادتهای کاری جدید و یا شاید دریافت آموزشهای جدید باشد.
ترجمه مقدمه
بخش تولید کشاورزی در زمینۀ کاهش حاشیه های سود تحت فشار قرار دارد. کشاورزان مجبورند در حالی که کیفیت محصولات را در بالاترین حد حفظ میکنند، هزینه های تولید را کاهش داده و خروجی فیزیکی محصولات را حداکثر کنند ( برای مثال در مقالات اندرسن و همکاران.، 2003؛ سورنسن و باچیتس، 2010).
این الزامات دست در دست موارد دیگری نیز می دهند از جمله؛ تبعیت از مقرراتسختگیرانهزیستمحیطی، اجتماعی، بهداشتی و ایمنی ( برای مثال برنامه های صدور گواهینامه مانند استاندارد های بین المللی غذا (IFS) و GLOBALGAP، آلبرسمیر و همکاران.، 2009 ). مشخص شده است که در استفاده از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات (ICT) و سیستمهای مدیریت اطلاعات مزرعه (FMIS) و حمایت از تصمیم گیری، اهداف ذکر شده در بالاتا حد زیادی به دست می آیند، بویژه در زمینۀ کشاورزی دقیق (گودوین و همکاران.، 2003؛ نیکیلا و همکاران.، 2010).
موراکامی و همکارانش. (2007) متوجه شدند که مهمترین نیازمندی ها برایسیستمهای مدیریت اطلاعات مزرعه (FMIS) شامل موارد زیر است: الف) یک طراحی با هدف گیری نیازهای خاص کشاورزان، ب) یک رابط کاربری ساده، ج) روشهای خودکارپردازشدادهها با امکان استفادۀ ساده، د) یک رابط کاربری که توسط کاربر کنترل شود و اجازۀ دسترسی به توابع پردازشی و تحلیلی را به او بدهد، ه) ادغام دانش تخصصی و ترجیحات کاربر، و) یکپارچگی ارتقاء یافتۀ سیستمهای کامپیوتری استاندارد شده، ز) یکپارچگی و قابلیت همکاری بهبود یافته، ح) مقیاسپذیری، ط) توانایی تغییر و تبادل برنامه های کاربردی، و ی) هزینه پایین.
یک طراحی اختصاصی برای سیستمهای مدیریت اطلاعات مزرعه که با نیازمندی ها و الزامات ذکر شده نیز مطابقت داشته باشد شامل عواملی مانند شناساییمشخصاتدامنهومرزها و شناسایی اجزاء سیستم (عملگرها، فرایندهای تصمیمگیری و غیره) می شود که با مدلسازی اطلاعات همراه است و نهایتاً به عنوان بخشی از مدیریت دانش کل، شناسایی محتوای دانش در فرایندهای تصمیم گیری و الزامات عملکردی بکار گرفته می شود.
فهرستی از موجودیتهای ضروری و مرزهای FMIS توسط سورنسن و همکارانش. (2010a) تعریف شده است. مرزها و دامنۀ سیستم از نگاه عملگرها(بازیگران) ( نهادها و موجودیتهایی که با سیستم ارتباط دارند مانند مدیرها، نرم افزار، و پایگاههای داده) و ویژگیها تحلیل و تشریح شدهاند.
از روشسیستمهاینرم برای ایجاد مدلی مفهومی در زمینۀ یکFMIS مؤثر بر اساس اطلاعات بدست آمده از مزارع آزمایشی که معرف شرایط متنوع در اتحادیهاروپا بودند استفاده شد. مدل مفهومی به چهار بخش تقسیم شد: مجموعۀ داده های داخلی، مجموعۀ داده های خارجی، تولید طرح و تولید گزارش. مجموعۀ داده و پردازشگر یک سیستم پایشی خودکار را تشکیل می دهند، در حالی که زیرسیستم های طرح و گزارش باید توسط مدیر مزرعه شروع و اجرا شوند.