مقالات ISI سرکوب افکار : 108 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی

آشنایی با موضوع
سرکوب فکر، فرایندی خودآگاه و ارادی است که طی آن شخص افکار و اندیشه های خود را کنترل و مهار می‌کند و یا اینکه به طور موقت افکار مزاحم و ناراحت‌کننده را کنار می‌گذارد. افرادی که بطور مرضی به سرکوب فکر می پردازند بیش از سایر افراد به افکار مزاحم و اشتغال فکری مبتلا می شوند و همین امر تشدید در هیجانات منفی را به دنبال دارد. سرکوب، نادیده گرفتن عمدی افکار است. مثلاً، کسی که هفتۀ بعد امتحان بسیار مهمی دارد هنگامی که این موضوع یادش می افتد، عمداً حواسش را به جای دیگری پرت می کند. او می‌داند که فکر امتحان آزارش می دهد و عمداً می خواهد به آن فکر نکند. اما در واپس رانی، افکار خودبخود از آگاهی فرد بیرون می روند و او اصلاً نمی‌داند که چنین افکاری در جایی در ذهنش (ناهشیار یا ضمیر ناخودآگاه) وجود دارند و ممکن است روزی، به دلیلی، خودشان را ظاهر کنند.
در این صفحه، تعداد 108 مقاله انگلیسی از ژورنال ها و مجلات معتبر پایگاه ساینس دایرکت (ScienceDirect) درباره موضوع سرکوب افکار آرشیو شده است که شما می توانید مقالات مورد نظر خود را بر اساس سال انتشار، موضوع مقاله، وضعیت ترجمه و تعداد صفحات، انتخاب نموده و دانلود فرمایید.
در صورتی که مقاله لاتین مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده باشد، واحد ترجمه پایگاه ISI Articles با همکاری تنی چند از اساتید و مترجمان با سابقه، آمادگی دارد آن را در اسرع وقت و با کیفیت مطلوب برای شما ترجمه نماید.

An analogue investigation of the relationships among perceived parental criticism, negative affect, and borderline personality disorder features: the role of thought suppression