دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 146097
ترجمه فارسی عنوان مقاله

فرمول‌بندی جدیدی برای ارتباط بین لغزش و مینیمم ولت-آمپر (VA) ورودی موتورهای القایی سه‌فاز

عنوان انگلیسی
A new formulation for minimum input volt-ampere (VA)-slip relationship of three-phase induction motors
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
146097 2017 4 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Journal of King Saud University - Engineering Sciences, Volume 29, Issue 3, July 2017, Pages 253-256

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2. متدولوژی

شکل 1. دیاگرام مدار معادل برفاز موتور القایی سه فاز

3. تست تئوری و بحث 

شکل2. تغییر ولت آمپر ورودی نسبت به سرعت برای شرایط مختلف بار ثابت برای یک موتور 1.5 کیلووات

شکل3. تغییر ولت آمپر ورودی و Pm نسبت به سرعت در بار 0.2 پریونیت یک موتور 1.5 کیلووات

شکل4. تغییر ولت آمپر ورودی و Pm نسبت به سرعت در بار 0.2 پریونیت یک موتور 2.2 کیلووات

4. نتیجه‌گیری

ضمیمه A 
ترجمه چکیده
مولفه مغناطیسی جریان ورودی موتورهای القایی با ظرفیت پایین بسیار بزرگ است که منجر به ضریب توان ضعیف‌تر بویژه در شرایط کم‌باری می‌گردد و این شرایط زمانیکه موتور از یک منبع پراکنده تغذیه گردد، بحرانی می‌شود. در این مقاله، تحلیل عملکرد موتوهای القایی به ازای مینیمم ولت آمپر (VA) ورودی انجام می‌شود. نکته جالب توجه در مورد لغزش وجود دارد و آنکه مینیمم ولت آمپر ورودی مستقل از شرایط بار است. این لغزش بهینه در قالب پارامترهای بر فاز مدار معادل موتور نشان داده می‌شود و این شرایط برای هر موتور القایی معتبر است. در مقایسه با شرایط نامی، کاهش قابل توجهی در ولت آمپر و همچنین بهبود چشم‌گیری در ضریب توان مشاهده می‌گردد. اگرچه تغییرات حاشیه‌ای نیز در توان خروجی و راندمان موتور ثبت گردیده است. تمام نتایج تحلیلی، تجربی و شبیه‌سازی شده با درجه‌ای بسیار مناسب از دقت با هم تطابق دارند.
ترجمه مقدمه
علت اصلی ضریب توان پایین در سیستم های قدرت الکتریکی، موتورهایی القایی‌ای هستند که پایین‌تر از ظرفیت نامی خود کار می‌کنند. بنابراین، جریان ورودی مورد نیاز برای تحویل همان توان اکتیو بیشتر از حالتی است که ضریب توان بالاست (کروز و همکاران 2004، موهن 2002). مولفه مغناطیس‌شدگی جریان ورودی موتورهای القایی سه‌فاز با ظرفیت پایین (کمتر از 3 اسب بخار) بزرگ است که منجر به ضریب توان پایین در شرایط کم‌باری می‌شود. بنابراین ولت‌آمپر بسیار زیادی توسط موتور از منبع کشیده می‌شود. زمانیکه موتور از یک منبع توان ضعیف مثل منبع تولید پراکنده (DG) تغذیه گردد، شرایط بدلیل ظرفیت محدود ولت آمپر بحرانی می‌شود و این مشکل در حالت وقوع خطا جدی‌تر نیز می‌گردد (شر و همکاران 2015). بکارگیری موثر از منابع سیستم و هزینه سرمایه عمدتا توسط ولت آمپر نامی سیستم مورد تصمیم‌گیری قرار می‌گیرد. اگر ولت آمپر درخواستی (تقاضا) کاهش یابد، منابع سیستم بطور موثر مورد استفاده قرار خواهند گرفت و نتیجتا منجر به کاهش هزینه کلی سیستم خواهد شد. از اینرو، ظرفیت ولت آمپر برای یک سیستم DG پر اهمیت تر از توان حقیقی ورودی (kW) است. عملکرد موتورهای القایی توان متوسط/بالا را همانطور که در مقاله (زنگینوبوز و همکاران 2004) پیشنهاد گردیده می‌توان با استفاده از رگولاتورهای مبتنی بر تریستور بهینه‌سازی نمود. چندین شرط برای مینیمم توان ورودی، مینیمم جریان ورودی و ماکسیمم راندمان در قالب پارامترهای ماشین، فرکانس لغزش و ولتاژ خط در مقاله (ورل و همکاران 2010) پیشنهاد شده است. همچنین گزارش شده که با کار موتور در شار بهینه راندمان قابل بهبود است (نصیرالدین و وانگ وو 2008؛ واحدابیوی و همکاران 2012). همچنین بهره‌برداری راندمان بهینه مبتنی بر کنترل فرکانس و ولتاژ پیشنهاد گردیده است چن و یه 1992؛ کرایتون و همکاران 1979؛ فاموری و کتی 1991). زمانیکه ولتاژ ورودی برای بار با گشتاور پایین کاهش می‌یابد، راندمان بهبود می‌یابد. اما این روش‌ها تنها برای شرایط کم‌باری و بدون محدودیت خاص پیشنهاد می‌گردد (موهان، 19980؛ ژیان و همکاران 1993). راندمان ماکسیمم در ولتاژ بهینه که متغیر و وابسته به بار است اتفاق می‌افتد. با این حال، هیچ ارتباط یا شرطی برای حداقل‌سازی یا بهینه‌سازی ولت آمپر ورودی موتورهای القایی در دسترس نیست. قبلا توسط نویسندگان پیشنهاد شده بود که سرعت یکتایی برای مینیمم ولت آمپر ورودی وجود دارد. با این وجود، هیچ گونه ارتباط تحلیلی برای آن پیشنهاد نشده است (اشفق و اصغر 2005). در این مقاله فرمول‌بندی جدیدی برای رابطه بین مینیمم ولت آمپر ورودی و لغزش در موتورهای القایی سه‌فاز پیشنهاد شده است. تحلیل عملکرد موتور القایی سه‌فاز برای مینیمم ولت آمپر ورودی انجام می‌گیرد و یک نکته جالب در باب لغزش در قالب پارامترهای مدار معادل بر فاز ماشین زمانیکه ولت آمپر مینیمم و مستقل از شرایط بار است، یافت می‌شود.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  فرمول‌بندی جدیدی برای ارتباط بین لغزش و مینیمم ولت-آمپر (VA) ورودی موتورهای القایی سه‌فاز

چکیده انگلیسی

The magnetization component of input current of low-rating three-phase induction motor is large which results in poor power factor particularly at low-load conditions. The situation becomes critical when motor is fed from a distributed generating (DG) system. In this paper, the performance analysis of induction motor is carried out for minimum input VA. A distinct novel slip is found at which the input VA is minimum independent of the load conditions. This optimum slip is expressed in terms of motor per-phase equivalent circuit parameters. This novel relationship is valid for every induction motor. As compared to rated conditions, a drastic reduction in VA with a large improvement in power factor is observed. Although, a marginal change in output power and efficiency is recorded. All the analytical, simulated and experimental results match each other with a very fair degree of accuracy.