ترجمه فارسی عنوان مقاله
نقش برونگرایی و عصبانیت در اضطراب موثر، تحت تعاملات متمرکز با کامپیوتر
عنوان انگلیسی
The role of extraversion and neuroticism in influencing anxiety following computer-mediated interactions
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
35256 | 2015 | 5 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Personality and Individual Differences, Volume 46, Issue 1, January 2009, Pages 35–39
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
۱. مقدمه
۲. روش
2.1شرکت کنندگان
۲.۲. دستور العمل:
۳. نتایج
جدول یک. تجزیه و تحلیل رگرسیون چندگانه پیش بینی اضطراب
شکل ۱. تعامل بین برون گرایی و نوع تعامل زمانی که اضطراب را بعد از یک تعامل پیشبینی میکنند. یک نمایش گرافیکی از معادله رگرسیون: تحریک تنش = ۱.۸ -. ۸ (برونگرایی) +. ۳۲ (نوع تعامل ). ۳۱ (نوع تعامل برونگرایی).
4.مباحثه
کلمات کلیدی
۱. مقدمه
۲. روش
2.1شرکت کنندگان
۲.۲. دستور العمل:
۳. نتایج
جدول یک. تجزیه و تحلیل رگرسیون چندگانه پیش بینی اضطراب
شکل ۱. تعامل بین برون گرایی و نوع تعامل زمانی که اضطراب را بعد از یک تعامل پیشبینی میکنند. یک نمایش گرافیکی از معادله رگرسیون: تحریک تنش = ۱.۸ -. ۸ (برونگرایی) +. ۳۲ (نوع تعامل ). ۳۱ (نوع تعامل برونگرایی).
4.مباحثه
ترجمه کلمات کلیدی
شخصیت - اینترنت - اضطراب -
کلمات کلیدی انگلیسی
Personality; Internet; Anxiety
ترجمه چکیده
با افزایش محبوبیت اینترنت، تعاملات بین فردی آنلاین، تبدیل به یک روش محبوب ارتباطی شده است. در مطالعه حاضربررسی شده است که آیا افراد با شخصیت خاص بعد از برقراری ارتباط از طریق (ارتباطات به واسطه کامپیوتر) CMC و پس از برقراری تماس (چهره به چهره)FtF کمتر احساس اضطراب می کنند. برای بررسی این مسئله، 80 شرکت کننده زن(سن متوسط= 18.88)، (SD = ۱.۱۰)یک ارزیابی شخصیتی را تکمیل کردند و سپس با استفاده از ارتباطات به واسطه کامپیوترCMC یا چهره به چهرهFtF با همتای خود برای 15 دقیقه ارتباط برقرار کردند. پس از تعامل، سطح فعلی اضطراب شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که شرکت کنندگان پس از ارتباطات به واسطه کامپیوتر نسبت به تعاملات چهره به چهره کمتر مضطرب بودند. تجزیه و تحلیل های بعدی نشان داد که این اثر توسط برونگرایی و روان رنجوری شرکت کنندگان تعدیل شد. به طور خاص، شرکت کنندگان درون گرا و عصبی تمایل بیشتری به ارتباط چهره به چهره نسبت به استفاده از ارتباطات به وسیله کامپیوتر داشتند در حالی که برون گرایان و شرکت کنندگان ثابت تمایل به تجربه مقادیر کم اضطراب بدون توجه به نوع تعامل دارند.
ترجمه مقدمه
هم زمان با افزایش رشد استفاده از اینترنت در سالهای اخیر، انواع مختلفی از ارتباطات با واسطه کامپیوتر (CMC) به یک منبع بسیار محبوب از تعاملات بین فردی تبدیل شدهاست. با رشد محبوبیت ارتباط با کامپیوتر (به عنوان مثال، اتاقهای چت، چت وب، وب سایتهای اجتماعی و پیامرسانی فوری)، مهم است که متغیرهای شخصیتی مختلف را بررسی کنیم که ممکن است تجربه برقراری ارتباط از طریق اینترنت را تغییر دهند. به عنوان مثال، به نظر میرسد که افرادی که در طول تعاملات احساس اضطراب میکنند ممکن است متوجه شوند که هنگام برقراری ارتباط با کامپیوتر، راحت هستند. در این راستا، مطالعه حاضر علاقمند به این موضوع است که آیا افراد با ویژگیهای شخصیتی خاص، هنگام برقراری ارتباط از طریق ارتباط با کامپیوتر نسبت به روش چهره به چهره(FtF)احساس اضطراب کمتری میکنند.
محققان با استفاده از ارتباط باکامیپوتر(CMC) برای تعاملات روزانه، شروع به بررسی اثرات روانی احتمالی کردهاند(CMC). برای مثال، پیشنهاد شدهاست که چون فعالیتهای اینترنتی با دیگر فعالیتهای اجتماعی تداخل دارند، میتواند منجر به اعتیاد شود (برنر ، ۱۹۹۷). تحقیقات قبلی همچنین نشان میدهد که روابط که کاملاً براساس (CMC) هستند، سطح صمیمیت یکسانی را به عنوان روابط چهره به چهره (FtF)فراهم نمیکنند (پارکس & رابرتس ، ۱۹۹۸). افزایش استفاده از اینترنت نیز به کاهش ارتباط با خانواده و دوستان و محافل اجتماعی کوچکتر برای کاربر ارتباط داشتهاست (کرات و همکاران، ۱۹۹۸). در نهایت، دانشجویان کالج که اغلب از (CMC)استفاده میکنند، به احتمال زیاد عملکرد آکادمیک ضعیف تر و وابستگی به اینترنت را نسبت به همسالان خود دارند که اغلب از ارتباط با کامپیوتر (CMC)استفاده نمیکنند (کوبی ، لاوین ، و باروز ، ۲۰۰۱).
در مقابل نتایجی که استفاده از اینترنت میتواند اثرات روانی منفی داشته باشد, تحقیقات دیگری حاکی از آن است که استفاده از اینترنت میتواند مثبت باشد. مشخص شدهاست که افرادی که از اینترنت استفاده میکنند اغلب با همتایان خود معاشرت میکنند تا عمق یکسانی در هر دو رابطه CMC و روابط FtF با افرادی که از اینترنت کمتر استفاده میکنند گزارش دهند. (پریس و همکاران, 2002). گراس , جوونن , و کلارک (2002) آن ها دریافتند که نوجوانان که از پیامهای فوری به عنوان شکلی از ارتباط استفاده میکنند اغلب با همسالان خود گپ میزنند و در نتیجه این روابط را به رشد تشویق میکنند. اما گرین و همکاران (2005) دریافتند که شرکت کنندگان زن که با یک غریبه در محیط CMC صحبت میکنند, شادی و حالات روحی بهتری نسبت به شرکت کنندگانی که با یک غریبه درمحیط FTF صحبت میکنند را گزارش کردهاند.
در مجموع، تحقیقات گذشته نشان میدهد که CMC میتواند یک تجربه مثبت باشد (برنر ، ۱۹۹۷؛ کرات و همکاران، ۱۹۹۸؛ کوبی و همکاران، ۲۰۰۵؛ گراس و همکاران، ۲۰۰۲؛ گراس و همکاران، ۲۰۰۲؛ پریس و همکاران، ۲۰۰۲). پیشنهاد شدهاست (به عنوان مثال، امیچای - هامبرگر و بن ارتیزی ، ۲۰۰۰) که این یافتههای ظاهراً متناقض ممکن است رخ داده باشند زیرا بسیاری از این تحقیقات نتوانستند در نظر بگیرند که آیا شخصیت اثر CMC را تعدیل میکند یا نه.
این افراد درونگرا و عصبی احتمالاً از اینترنت برای گپ زدن و پیوستن به گروههای بحث استفاده میکنند. بر اساساینتحقیق بعدها مشخص شد که زنان عصبی اغلب به منظور غلبه بر احساس تنهایی از اینترنت استفاده می کنند (امیچای - هامبرگر و بن ، ۲۰۰۳). به طور مشابه، تحقیقات نشان میدهند که افراد درونگرا وعصبی احتمالاً "خود واقعی " خود را در طی ارتباط با کامپیوتر( CMC) نسبت به تعاملات چهره به چهره( FTF) بیان میکنند (امیچای - هامبرگر ، وایناپل، و فاکس، ۲۰۰۲). علاوه بر این، مطالعات متعدد دیگری نشان دادهاند که سازههای مرتبط با درون گرایی و عصبانیت (به عنوان مثال، کمرویی، اضطراب اجتماعی) هم با استفاده از ارتباط با کامپیوتر و پیامدهای مختلف آن مرتبط هستند (به عنوان مثال، کرتیس، ۱۹۹۷؛ مک کنا، ۱۹۹۸؛ وارد و، ۲۰۰۴).
به نظر میرسد که محیط ایجاد شده توسط ارتباط با کامپیوتر(CMC) ، درون گرایان و افراد عصبی را تشویق میکند تا در هنگام صحبت احساس راحتی بیشتری بکنند. افراد عصبی ممکن است هنگام تعامل با کامپیوتر (CMC) احساس راحتی داشته باشند چون این حس گمنامی را برای افراد فراهم میآورد. این افراد همچنین ممکن است به کنترل قابلتوجه تعامل ایجاد شده توسط ارتباط با کامپیوتر( CMC) ، که اجازه میدهد فرد تا به اوقات فراغت خود، توانایی ویرایش آنچه گفته می شود و توانایی صرفا پایان دادن به تعامل در هر زمان پاسخ دهد.
مطالعه حاضر به صورت آزمایشی نحوه تعامل مشارکت کنندگان با یک بیگانه در محیطCMC یا FtF را به منظور بررسی این که آیا این شکل های ارتباط بطور متمایزی تحتتاثیر اضطراب یک شرکتکننده قرار گرفتهاند،را دستکاری میکند.
مهمتر اینکه, همچنین بررسی شد که آیا برون گرایی و عصبانیت اثر نوع تعامل بر اضطراب شرکت کنندگان را تعدیل کردهاست یا خیر. از آنجا که تحقیقات قبلی حاکی از آن است که برون گرایی و عصبانیت, ویژگیهای مهمی هستند که هنگام بررسی استفاده زنان از کامپیوتر در نظر گرفته میشوند (، امیچای - هامبرگر و بن -, 2003; ، امیچای - هامبرگر و بن -, 2003) مطالعه حاضر به بررسی تعامل زنان پرداختهاست. براساس تحقیقات قبلی, فرض بر این است که برون گرایی به طور منفی به اضطراب مربوط میشود (به عنوان مثال, درون گرایان در طی تعامل چهره به چهره (FtF) نسبت به فرد برونگرا ،نگران خواهند بود) اما در طول استفاده از کامپیوتر, برون گرایی به اضطراب ربطی ندارد. همچنین انتظار میرود که در طول تعامل چهره به چهره, عصبانیت به طور مثبتی با اضطراب ارتباط داشته باشد (به عنوان مثال, افراد عصبی در طول تعاملات بیشتر نسبت به افراد پایدار نگران خواهند بود) اما در طول بحرانی بودن این رابطه, این رابطه تا حد زیادی کاهش خواهد یافت.