ترجمه فارسی عنوان مقاله
محیط مدرسه، خود باوری و بزهکاری
عنوان انگلیسی
School environment, self-esteem, and delinquency
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
38531 | 1995 | 13 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Criminal Justice, Volume 23, Issue 6, 1995, Pages 555–567
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
مقدمه
پیشینه ی پژوهش
خود باوری چیست؟
خود باوری و عملکرد تحصیلی
خود باوری و بزهکاری
نژاد، خود باوری و بزهکاری
روش ها
نمونه
سنجش متغیرها
تکنیک های آماری
نتایج و بحث
نتیجه گیری ها و پیشنهادات
ضمیمه A
ضمیمه B
کلمات کلیدی
مقدمه
پیشینه ی پژوهش
خود باوری چیست؟
خود باوری و عملکرد تحصیلی
خود باوری و بزهکاری
نژاد، خود باوری و بزهکاری
روش ها
نمونه
سنجش متغیرها
تکنیک های آماری
نتایج و بحث
نتیجه گیری ها و پیشنهادات
ضمیمه A
ضمیمه B
ترجمه کلمات کلیدی
محیط مدرسه - اعتماد به نفس - بزهکاری
کلمات کلیدی انگلیسی
School environment, self-esteem, delinquency
ترجمه چکیده
تاثیرات مثبت و منفی محیط مدرسه ی شخص (و مجاورت بین نژادی در این محیط) بطورگسترده بحث شده اند. نگرانی بزرگ آن است که آیا ترکیب نژادی (مثلا محیط مدرسه) یک مدرسه، خود باوری شخص را متاثر می کند یا خیر. این بررسی به تاثیر تفاوت ترکیب نژادی یک مدرسه روی خود باوری، نژاد باوری، تعهد به مدرسه و بزهکاری می-پردازد. پرسشنامه های خودگزارشی در نمونه ی تصادفی متشکل از 1,100 دانش آموز دبیرستانی در شهر میدوسترن ایالات متحده توزیع شدند. یافته (ها) مطرح می کنند که (1) هر 4 معیار با محیط مدرسه فرق می کنند، و (2) چندان از بررسی های پیشین پشتیبانی نمی کنند که ادعا می کنند خود باوری دانش آموزان بالاخص سیاه پوست در محیط-های مدرسه که از یک نژاد هستند، بالاتر است. بعلاوه، این یافته حاکی ازآن است که سطح خود باوری در برخی مدارس با تنوع های نژادی (مثلا غالبا سفید پوست یا کاملاً مختلط) پایین تر است. البته نرخ های بالاتر بزهکاری خودگزارشی در محیط مدرسه ی کاملاً مختلط نسبت به مدارسی با یک نژاد یکسان پی برده شد.
ترجمه مقدمه
شکل گیری و رشد خود باوری توجه دانشمندان اجتماعی را در طی سالیان متمادی جلب کرده است. نخستین نظریه پردازان اجتماعی همچون کولی (1920) استدلال کردند که خود انگاره ها در قالب بازتاب پاسخ ها و ارزیابی های ازسوی دیگران در محیط فرد شکل می-گیرند. ترکیب نژادی مدارس دولتی آمریکا پس از مورد تحول تاریخی براون در برابر هیئت آموزش توپیکا (347 U.S. 483, 1954) بتدریج تغییر کرده است و محیط یادگیری بطرز چشمگیری در هر دو شیوه ی مثبت و منفی عوض شده است. محققین به اثرات تغییرات روی خود باوری دانش آموزان توجه ویژه ای داشته اند (بنگرید Clark و Clark، 1940؛ Cooley، 1920؛ Coopersmith، 1965؛ Rosenberg، 1977).
2 هدف در این مقاله دنبال می شود: (1) مرور و بررسی بیشتر تاثیرات ترکیب نژادی مدارس (که ازآن بعنوان محیط مدرسه یاد می-شود) روی خود باوری؛ و (2) آیا کاوش خود باوری، نژاد باوری، تعهد مدرسه و بزهکاری بسته به محیط مدرسه فرق می کنند یا خیر.