ترجمه فارسی عنوان مقاله
زیباییشناسی در چشمانداز فرهنگی و آموزش معماری
عنوان انگلیسی
Aesthetics in Cultural Landscape and Architectural Education ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
64356 | 2015 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 191, 2 June 2015, Pages 190–195
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلیدواژه
1.مقدمه
2."زیبایی شناسی" در چشمانداز فرهنگی
2.1.آموزش محیطی و زیبایی شناسی در آموزش معماری
3.بحث و نتیجه گیری
کلیدواژه
1.مقدمه
2."زیبایی شناسی" در چشمانداز فرهنگی
2.1.آموزش محیطی و زیبایی شناسی در آموزش معماری
3.بحث و نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
چشم انداز فرهنگی؛ زیبایی شناسی؛ آموزش معماری -
کلمات کلیدی انگلیسی
Cultural landscape; aesthetics; architectural education.
ترجمه چکیده
آموزش محیطی دارای ابعاد مختلفی است، در حالی که تغییر شکلهای زیباشناختی به ویژه آنها که ناشی از محیط ساخته شده شده هستند دارای اهمیت می باشند. یکی از نگرانیهای اصلی آموزش معماری میبایست ادغام زیبایی مربوط به ساختار با محیط باشد. معمولا معماران ساختارهای بسیار زیبا طراحی میکنند ولی گاهی اوقات نسبت به ادغام ساختمانی که طراحی کرده اند با چشمانداز فرهنگی جایی که ساختمان قرار دارد بیتوجهی میکنند. در این مطالعه، پژوهشهای انجام شده در مورد راه اندازی قوانین و بازرسی، در سطح چشمانداز فرهنگی با برجسته نمودن زیبایی شناسی و اندازهگیری مربوط به ارزش زیبایی شناختی در چشمانداز فرهنگی و آموزش محیطی و شرح زیبایی شناختی در آموزش معماری ذکرشدهاند.
ترجمه مقدمه
محیط ساختهشده یکی از موضوعات مهم مورد بحث قرار گرفته مخصوصا در 20 سال گذشته است و تدریجا توسط مردم یا گروههای بیشتری مورد پژوهش قرار گرفته است (اتکه و هاینریش، 2012) زیبایی شناسی محیطی، اندیشه زیبایی شناسی درباره ادغام بصری ساختمانها و محیطهایشان، ارزش زیبایی شناختی و تلاشهای تدوین و تصویب قانون به عنوان شوراهای زیبایی در این رابطه برخی از مشکلات و دیدگاه هایی هستند که متاثر از آموزش محیط ساختهشده است. آلودگی بصری در چشم اندازهای روستایی و فرهنگی موضوعات پژوهش مربوط به محیط ساختهشده را تشکیل می دهد، و به عنوان دانش و مهارت لازم به کسب شدن در آموزش معماری به حساب می آید. هدف آموزش محیط ساخته شده این است که محیط و فرایندهایی که آن را شکل می دهند را به صورت متمرکز بررسی کند. دارای رابطه ای میان معماران، برنامه ریزان شهری، طراحان، هنرمندان، آموزگاران، مدارس، والدین، مسئولین آموزش و حکومتها، و از شهرها، شهرکها، دهکدهها، ساختمانها، نقاط دیدنی فردی و فضاهای عمومی به عنوان منابع یادگیری برای همه افراد موضوع برنامه درسی (UIA، 2008).
منابع یادگیری برای همه موضوعات برنامه درسی (UIA, 2008). در دهه گذشته، یک تبادل بین المللی روشن میان آموزگاران درباره اهداف و روشهای آموزش محیط ساختهشده و نصب شده است، مانند اتحادیه بین المللی معماران(UIA) شبکه آموزش محیط ساختهشده، تأسیس شده در سال 1999؛ PLAYCE، یک انجمن بینالمللی آموزش معماری؛ و شبکه اماکن درگیردلپذیر که از آموزش و یادگیری به واسطه ساختمانها و اماکن پشتیبانی می کند (اتکه و هاینریش، 2012) محیط ساخته شده و آموزش معماری عمدتا به عنوان مفاهیم مختلف درک شده اند. محیط ساخته شده نیاز به یک پیشزمینه بین رشته ای مانند برنامه ریزی، ساخت و ساز، طراحی، هنر و آموزش، و معماری، طراحی شهری، برنامه ریزی شهری و منطقه ای میباشد (بیکن، 1975).
آموزش محیطی همچنین شامل موضوعاتی چون زیبایی شناسی چشمانداز فرهنگی، ساختار و هماهنگی آن با چشم انداز که در آن واقع شده است. موضوع مورد توجه مرتبط با زیبایی شناسی، یکی از تصوراتی است که مخصوصا نیازمند انتقال پیدا کردن به دانشجویان معماری است. در این مطالعه، پژوهشهای انجام شده در مورد راه اندازی قوانین و بازرسی، در سطح چشمانداز فرهنگی با برجسته نمودن زیبایی شناسی و اندازهگیری مربوط به ارزش زیبایی شناختی در چشمانداز فرهنگی و آموزش محیطی و شرح زیبایی شناختی در آموزش معماری ذکرشدهاند.