ترجمه فارسی عنوان مقاله
کاربرد استانداردهای مدیریت پروژه و عوامل مؤفقیت در ساخت ابزار ارزیابی مدیریت پروژه
عنوان انگلیسی
The Application of Project Management Standards and Success Factors to the Development of a Project Management Assessment Tool ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
67905 | 2013 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 74, 29 March 2013, Pages 91–100
فهرست مطالب ترجمه فارسی
1- مقدمه
2- ابزارهای ارزیابی مدیریت پروژه
3- ارزیابی ارزش مدیریت پروژه
3-1 معیار مبتنی بر بلوغ
3-2 شاخص ROI برگ امتیاز متوازن
3-4 رویکرد پیشنهادی
4- استانداردهای مدیریت پروژه
4-1 PMBOK مربوط به PMI
4-2 مبنای صلاحیت انجمن بینالمللی مدیریت پروژه
4-3 ISO 9000
4-5 مقایسه استانداردهای مدیریت پروژه و چارچوب یکپارچه
5- عوامل مؤفقیت پروژه
6- ساخت ابزار ارزیابی مدیریت پروژه
7- نتیجهگیریها
2- ابزارهای ارزیابی مدیریت پروژه
3- ارزیابی ارزش مدیریت پروژه
3-1 معیار مبتنی بر بلوغ
3-2 شاخص ROI برگ امتیاز متوازن
3-4 رویکرد پیشنهادی
4- استانداردهای مدیریت پروژه
4-1 PMBOK مربوط به PMI
4-2 مبنای صلاحیت انجمن بینالمللی مدیریت پروژه
4-3 ISO 9000
4-5 مقایسه استانداردهای مدیریت پروژه و چارچوب یکپارچه
5- عوامل مؤفقیت پروژه
6- ساخت ابزار ارزیابی مدیریت پروژه
7- نتیجهگیریها
ترجمه کلمات کلیدی
ارزیابی مدیریت پروژه؛ استانداردهای مدیریت پروژه؛ ارزش مدیریت پروژه
کلمات کلیدی انگلیسی
Project management assessment; project management standards; project management value
ترجمه چکیده
با وجود تمام شناختی که درباره بهترین روشهای مدیریت وجود دارد، اما اغلب در پروژههای ساختمانی متعارف مشاهده نمیشوند. این امر ما را برانگیخته است تا با تأکید بر ارزیابی روشهای مدیریت پروژه فردی، ابزاری را برای ارزیابی روشهای مدیریت پروژه ساختمانی بسازیم. خروجیهای پروژه و همبستگیشان با روشهای مدیریت پروژه - بهطور بالقوه شناسایی ارزش مدیریت پروژه - را نیز بررسی خواهیم کرد.
در تحقیقات قبلی به ارزیابی مدیریت پروژه پرداخته شده است. در این مقاله، نمونههایی توصیف میشوند که رویکردها و مهارتهای مدیریت پروژه فرد را ارزیابی میکنند که تواناییهای سازمانها را در مدیریت پروژه بررسی میکنند. برخلاف این موارد، ما بر ارزیابی روشهای مدیریت پروژه تأکید میکنیم که در پروژههای ساختمانی خاصی اجرا شدهاند. مؤلفه اصلی هر نوع طرح ارزیابی شناسایی عناصر خاصی است که باید ارزیابی شوند («اهداف» ارزیابی). میخواهیم از استاندارهای نهادینهشدهُ مدیریت پروژه و عوامل مؤفقیت پروژه حاصل از تحقیقات قبلی استفاده زیادی بکنیم و اهداف و معیارهای خاصی را برای ارزیابی ارائه دهیم.
این استانداردها شامل علوم مدیریت پروژه (PMBOK) مربوط به مؤسسه PM، مبنای صلاحیت IPMA (ICB) مربوط به انجمن بینالمللی PM، ISO 9000 و Prince2 مربوط به دفتر صلاحیت دولتی بریتانیا.
در این مقاله، نحوه ادغام این استانداردها در ابزار ارزیابی مدیریت پروژه شرح داده میشود. و درباره مبانی نظری ابزار ارزیابی مدیریت پروژه و روشهای مورد استفاده در طراحی این ابزار و استفاده از آن در پروژههای خاص بحث میکنیم.
ترجمه مقدمه
مدیریت پروژه (PM) رشته علمی بسیار ضروری و کاملاً توسعهیافتهای در صنعت ساختمان است. با این حال، تجربهمان این است که روشهای ناکارآمد مدیریت پروژه همچنان رایج هستند، بویژه در میان سازمانهای مالک پروژه.
مدیریت ضعیف پروژهها برای شرکتها و نهادهای دولتی آمریکا سالانه حدود 150 میلیارد دلار هزینه دارد (لارسون و گری، 2011). بر اساس مطالعه فلایبرگ (2002) و سرمایهگذاری در پروژههای عمومی حاصل اداره آمار کانادا (2011)، این هزینه در کانادا ممکن است تنها برای پروژههای عمومی سالانه 97 میلیارد دلار باشد.
نشان میدهیم که و عامل دخیل در روشهای ناکارآمد مدیریت پروژه عبارتند از: (1) سازمانهای پروژه از نحوه مقایسه روشهای مدیریت پروژهشان با بهترین روشها آگاه نیستند، 2) سازمانهای پروژه از ارزش روشهای گوناگون مدیریت پروژه آگاه نیستند و به آن اعتقادی ندارند. در پاسخ، میخواهیم رویکردی را ارائه دهیم که میتواند امور زیر را انجام دهد:
1) ارزیابی مدیریت پروژه درباره پروژههای فردی برای قضاوت درباره عملکرد مدیریت پروژه در رابطه با استانداردهای بهترین روشهای مدیریت پروژه.
2) ارزیابی مؤفقیت پروژههای ساختمانی و ارتباط دادن آن به عملکرد مدیریت پروژه مورد ارزیابی بهعنوان شاخص ارزش مدیریت پروژه
رویکردمان بهشکل ابزار ارزیابی مدیریت پروژه خواهد بود که میتواند نقاط ضعف و قوت مدیریت پروژه سازمان را در سطح پروژه تشخیص دهد و ارزش مدیریت پروژه را ارزیابی کند. در حال حاضر، تعدادی ابزار ارزیابی مدیریت پروزه وجود دارند، اما این ابزارها عموماً برای ارزیابی سطح بلوغ سازمانی یا دانش افراد درباره مدیریت پروژه طراحی شدهاند.
پیشنهاد میکنیم که مدیریت پروژه در سطح پروژههای فردی ارزیابی شود. مؤلفه اصلی در هر نوع طرح ارزیابی شناسایی عناصر خاصی است که باید ارزیابی شوند («اهداف» ارزیابی). روش ما این است که از استانداردهای نهادینهشده مدیریت پروژه استفاده زیادی میکنیم و روشهای خاصی برای مدیریت پروژه پیشنهاد میکنیم که شامل اهداف و ارزشهای معیار میشود که قرار است ارزیابی شوند. منبع ثانویه برای شناسایی اهداف مورد نظر برای ارزیابی تحقیقات پیشین درباره عوامل مؤفقیت پروژه است. علاوه بر ارزیابی روشهای مدیریت پروژه در پروژههای فردی، خروجیهای پروژه را نیز شناسایی خواهیم کرد، و سپس، همبستگی بین سطوح روشهای مدیریت پروژه و خروجیهای پروژه را بررسی میکنیم تا شواهدی از ارزش حاصل از روشهای مدیریت پروژه بیابیم.
با استفاده از تحقیقات پیشین درباره استانداردهای مدیریت پروژه و عوامل مؤفقیت برای شناسایی روشهای مدیریت پروژه که قرار است ارزیابی شوند، ابزار ارزیابی اولیه را خواهیم ساخت (برای نمونه، پرسشنامه اینترنتی). سپس، پیش از انجام کارآزمایی در مقیاس بزرگتر و گردآوری دادهها، از این ابزار ارزیابی در مقیاس کوچک و اصلاحشده بهعنوان راهنما استفاده خواهیم کرد. این نتایج برای تحلیل همبستگی بین روشهای مدیریت پروژه و خروجیهای پروژه، و برای ارزیابی خودِ ابزار ارزیابی برای بهبود بیشتر ارزیابی خواهند شد.
در این مقاله، عمدتاً بر یکی از جوانب مهم این تحقیقات تأکید میشود – بازبینی منابع اصلی که مورد استفاده در شناسایی روشهای مدیریت ارزیابی که قرار است ارزیابی شوند. در ابتدا خلاصهای از تحقیقات پیشین برای ارزیابی مدیریت پروژه و سنجش ارزش مدیریت پروژه ارائه میکنیم. سپس، استانداردهای مهم مدیریت بررسی میشوند که از آنها استفاده میکنیم و رویکردی را برای ادغامشان ارائه میدهیم، و سپس، تحقیقات عوامل مؤفقیت پروژه را بازبینی میکنیم. سپس، نمونه مختصری از نحوه تبدیل مراجع مدیریت پروژه به پرسشهای ارزیابی ارائه میشود.