دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 122705
ترجمه فارسی عنوان مقاله

هوش هیجانی صفتی ، آسیب (تروما)و سازمان شخصیت: تحلیل بیماران شهرنشین تحت مراقبت بالینی

عنوان انگلیسی
Trait emotional intelligence, trauma and personality organization: Analysis of urban clinical patients
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
122705 2018 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Personality and Individual Differences, Volume 123, 1 March 2018, Pages 176-181

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده


کلمات کلیدی


1.مقدمه


1.1. سازمان شخصیت


2.1  هوش هیجانی صفتی


3.1 آسیب در کودکی و بزرگسالی


2 روش


1.2. نمونه و روش


2.2اندازه گیری ها


1.2.2. سازمان شخصیت


2.2.2هوش هیجانی صفتی (TEI) 


3.2.2 آسیب کودک


4.2.2 آسیب در بزرگسالان


3 روش های آماری


4 نتایج


1.4 آمار توصیفی و همبستگی پیرسون


2.4. رگرسیون سلسله مراتبی


1.2.4. دفاع ابتدایی (PD) 


2.2.4 تشتت هویت (ID) 


جدول 1 همبستگی، میانگین و انحراف معیار متغیرهای پیوسته


5.بحث و نتیجه گیری 


جدول 2 رگرسیون سلسله مراتبی برای دفاع ابتئایی IPO ، تشتت هویت و آزمایش واقعیت.


شکل 1. رابطه متقابل دو طرفه بین TEI و ACE در پیش بینی دفاع ابتدایی IPO. توجه: خطوط نشان دهنده تغییر پیش بینی شده در IPO دفاعی ابتدایی مرتبط با افزایش TEI از کم (1- SD) به زیاد (1+ SD) است. خط توپر با افرادی که نمرات ACE پایینی دارند (1- SD) و خط نقطه چین با افراد دارای نمرات ACE (1+ SD) بالا مطابقت دارد.


شکل 2.  رابطه متقابل سه-طرفه ACE / LEC / TEI در پیش بینی دفاعی ابتدایی IPO. توجه: خطوط نشان دهنده تغییر پیش بینی شده در نمرات دفاعی ابتدایی IPO مرتبط با افزایش TEI از کم (1- SD) به زیاد (1+ SD) است. خطوط با ترکیب آسیب های بزرگسالی و کودکی از کم (1 – SD) به زیاد (1 SD) متفاوت است.


شکل 3. رابطه متقابل سه طرفه ACE / LEC / TEI در پیش بینی تشتت هویت IPO. توجه: خطوط نشان دهنده تغییر پیش بینی شده در نمرات تشتت هویت IPO مرتبط با افزایش TEI از کم (1 – SD) به زیاد (1+ SD) است. خطوط با ترکیب ACE و LEC از کم (1− SD) به زیاد (1+ SD) متفاوت هستند.


6 محدودیت ها و تحقیقات آینده


 
ترجمه کلمات کلیدی
سازمان شخصیت، هوش هیجانی صفت، تروما کودکی، آسیب بالقوه، اختلال شخصیت مرزی،
کلمات کلیدی انگلیسی
Personality organization; Trait emotional intelligence; Childhood trauma; Adult trauma; Borderline personality disorder;
ترجمه چکیده
هدف: هوش هيجاني صفتی به تازگي در تحقيقات مربوط به روانشناسي شخصيت جای خود را باز کرده است. با این حال، تاکنون هیچ تحقیقی به بررسی نقش آسیب (تروما)در رابطه با TEI و سازمان شخصیت نپرداخته است. این مقاله به بررسی رابطه سه طرفه بین آسیب در کودکان و بزرگسالان و TEI و نمرات سازمان شخصیت در یک نمونه تحت مراقبت بالینی پرداخته است. روش: این مطالعه با استفاده از داده های خود سنجی 160 بیمار بالغ مراجعه کننده به یک کلینیک بهداشت روان در یک منطقه شهری با درآمد پایین انجام شد. یافته‌ها: TEI با سه بعد سازمان شخصیت ارتباط منفی داشت.در دو بعد از این سه بعد ، روابط منفی در بیماران دارای تجربه شدید آسیب (تروما) در دوران کودکی و بزرگسال در مقایسه با بیماران دارای تجربه خفیف آسیب ، از لحاظ شدت بیشتر بود. نتیجه گیری: این مطالعه نقش بالقوه TEI را در پیشگیری و درمان علائم اختلالات شخصیتی ، به ویژه اختلال شخصیت مرزی ، در بین بیماران مبتلا به آسیب در طول زندگی آنها نشان می دهد. ما در این مقاله در مورد پیامدهای این یافته ها برای روانشناسی شخصیت ، به ویژه ، سودمندی ادغام مداخلات TEI در درمان های روانشناختی بحث می کنیم.
ترجمه مقدمه
تقريبا 9٪ از افراد بالغ آمريكایی، دارای نوعي اختلال شخصيتي هستند. بخش عمده ای از تحقیقات در مورد PD ، علایم ژنتیکی و روانی این افراد را در نظر می گیرد. اخیراً محققان، ویژگیهای فردی مرتبط با علائم PD را مورد بررسی قرار داده اند که مهمترین آنها مربوط به اختلال شخصیت مرزی است. به خصوص ، برخی از محققان به منظور درک روش های جدید درمان روانشناختی ، به بررسی چگونگی ارتباط هوش هیجانی صفتی (TEI)با سازمان شخصیت مرزی پرداخته اند. با این حال ، مطالعات کمی به بررسی رابطه بین TEI و سازمان شخصیت با استفاده از نمونه های تحت مراقبت بالینی پرداخته اند. علاوه بر این ، هیچ مطالعه ای درباره نقش تعدیل کننده آسیب در طول زندگی ( که در بین جمعیت تحت مراقبت بالینی در مناطق شهری بسیار شیوع دارد) وجود ندارد. با توجه به شواهد مستند در مورد انعطاف پذیری صفات شخصیتی ، و TEI ، ارزش بالینی بالقوه آموزش TEI در معالجه علائم اختلال شخصیت در بیماران دارای تجربیات آسیب در طول زندگی به خوبی درک نشده است.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  هوش هیجانی صفتی ، آسیب (تروما)و سازمان شخصیت: تحلیل بیماران شهرنشین تحت مراقبت بالینی

چکیده انگلیسی

This study yields compelling findings highlighting the potential role of TEI in the prevention and treatment of symptoms of personality disorders, specifically borderline personality disorder, among patients with high incidences of lifetime trauma. We discuss the implications of these findings for personality psychology, especially, the utility of integrating TEI interventions into psychological treatments.