دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 144641
ترجمه فارسی عنوان مقاله

خطرات ناشی از خانه سازی با سیستم برپایه چوب بامبو (چوب خیزران)

عنوان انگلیسی
Multi-hazard disaster resilient housing with bamboo-based system
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
144641 2018 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Engineering, Volume 212, 2018, Pages 937-945

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده


کلمات کلیدی


1.مقدمه


2 مروری بر پیشینه تحقیق


2-1 خانه‌های سنتی Assam


2-2 مطالعه موردی Udayachal house of Shillong


2-3 چوب بامبو به عنوان یک مصالح مهندسی


2-4 ساخت و ساز خاک و آبی مقاوم در برابر سیلاب


3 اصول طراحی


4 نتیجه‌گیری
ترجمه چکیده
مرکز Assam در دره Brahmaputra در شمال شرق هند تحت خطرات زیادی از قبیل زلزله، سیل و طوفان قرار دارد. ساخت و ساز با تکنولوژی پیشرفته بایستی در میان جامعه زیر خط فقر نفوذ نماید. از طرف دیگر معماری بومی یا ساختمان "نوع Assam" نیز قابل اجرا نمی‌باشد که بدلیل شدت فجایع تحمیلی از تغییر آب و هوا، تخلیه سریع مصالح، تغییرات انتظارات کاربر براساس مصالح مدرن و تکنولوژی می‌باشد. این مقاله قصد دارد تا بصورت سیستماتیک پاسخ‌های خطرات معماری بومی Assam را بدست آورد و با تعریف فونداسیونی برای بروزرسانی شود در عین حال ساخت و ساز مناسب برپایه ترکیبی از سیستم چوب بامبو انجام شود. یک نمونه خانه شماتیکی پیشنهاد شده است که قادر به تحمل اثر خطرات منطقه مورد مطالعه می‌باشد.
ترجمه مقدمه
مرکز Assam در دره Brahmaputra در شمال شرق هند تحت خطرات زیادی از قبیل زلزله، سیل و طوفان قرار دارد. دره یکی از مناطق سیل خیز در جهان با مساحت 31046 sq.km می‌باشد (تقریبا 39.58% مساحت زمین مرکز). رودخانه Brahmaputra از Assam به وسعت 650 km گذر کرده و میانگین نرخ فرسایش سالانه در هر دو کناره آن شامل تقریبا 80 sq.km می‌باشد. علاوه بر این، قطع درختان ناپایداری در برابر زلزله در تپه‌های با شیب منجربه کاهش ظرفیت باربری شبکه رودخانه شده است. در نتیجه، هر سال طی باد موسومی (میانگین 1688mm) Assam سیل و کاهش زندگی و از بین رفتن گل و درخت را تجربه می‌کند. برای مثال، در سال 2012 نزدیک به 4650 sq.km غوطه‌ور شده و تقریبا 3829 روستا زیر آب رفته و 2.308 میلیون نفر تحت تاثیر آن قرار گرفته است. هر ابتکار دیگری برای کنترل سیل اثبات شده است که بیهوده بوده که 1300km بزرگراه از دو وجه Brahmaputra بصورت خاکریز عمل کرده است. Parry et al. بیان کرده است که تاثیر ناسازگار تغییر آب و هوا بر وضعیت سیل قابل لمس بوده و معمولا سیل 100 ساله ممکن است هر 2 تا 5 سال آتی رخ دهد. چرخه سیلاب پیوسته موجب افزایش شدت و فرکانس بارش سیلاب بویژه در آسیای شرقی شامل Assam خواهد شد. جدا از سیلاب، این مرکز تحت زلزله شدید Zone V قرار دارد. منطقه Assam در کوهستان هیمالیا یکی از شش مناطق لرزه‌ای فعال در جهان بوده و پتانسیل بسیار بالایی را دارا می‌باشد. طی زلزله‌های شدید 1897 و 1950 با بزرگای M تا 8.7 ریشتر رخ داده است که این منطقه ویران شده و درزه Assam پدیدار شده است. بین سال‌های 1900 و 2017، این منطقه 26 زلزله دیگر با بزرگای در بازه 3.6 تا 7.7 ریشتر را تجربه کرده است. لرزه‌های در تراز پائین تا متوسط در اینجا مرتب احساس شده است. علاوه بر این، نزدیکی این منطقه به مرز گمرک بنگلادش موجب شده تا 60% مناطق Assam مستعد طوفان موسمی با سرعت باد تا 55m/sec شود. برنامه فعالیت ملی هند در برابر تغییر آب و هوا در سال 2008 این مرکز را در تراز مواد مورد بحث قرار داده است. طراحی آب و هوایی زیست بهبود پذیر در میان شش مناطق Assam بوده است. ریاست مدیریت بحران مرکز Assam در سال 2007 تاسیس شده است و از آن پس آنها بدون وقفه تلاش کرده‌اند و برنامه مدیریتی بحران مرکز Assam را بنا کرده‌اند. طبق طبقه‌بندی آن کاهش ریسک بحران بدین ترتیب بیان شده است: (a) آمادگی؛ (b) جلوگیری و مهاجرت؛ (c) مرحله هشدار و اخطار؛ (d) پاسخ و (e) ترمیم و بهسازی. تحلیل‌های آسیب‌پذیری بحران توپولوژی‌های مختلف خانه سازی بوده است ولی نگاهی بر توسعه بهبودپذیری سازه‌ها دارد. استانداردها و راهنماهای طراحی زیادی برای سیلاب، زلزله و ساختمان‌های مقاوم در برابر طوفان نیز در برابر خطرات موجود در Assam ترکیب خوبی نمی‌باشد. قابل ذکر است که تکنولوژی‌های ساخت و ساز پیشرفته هنوز باید در میان جمعیت کثیری که زیر خط فقر دارند نفوذ کند و از طرف دیگر ساختمان‌های بومی کیفیت خود را تغییر از دست داده‌اند. این مقاله قصد دارد برای بر طرف کردن این خلا با استفاده از مصالح بامبو بومی در ساخت و ساز ترکیبی بهره گیرد تا خانه سازی ایمن ایجاد گردد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  خطرات ناشی از خانه سازی با سیستم برپایه چوب بامبو (چوب خیزران)

چکیده انگلیسی

The state of Assam in the Brahmaputra valley in north-east India is exposed to multiple hazards of seismicity, flooding and cyclone to a critical extent. The advanced construction technologies are yet to penetrate among the overwhelming population living below the poverty line. On the other hand the time-tested vernacular architecture or ‘Assam-type’ building is also unable to perform due to intensified calamities brought by climate change, fast depleting indigenous materials, change in user expectation and sporadic intervention of popular modern material and technology. This paper aims to systematically capture the hazard responses of vernacular architecture of Assam and upgrade the same with thoughtful introduction of amphibious foundation for modern but affordable bamboo-based hybrid construction. A schematic prototype house is proposed which can withstand the effect of multiple hazards of the area under study.