ترجمه فارسی عنوان مقاله
مشارکت های محیطی و ژنتیکی برای روابط و نگرش های طلاق
عنوان انگلیسی
Genetic and environmental contributions to relationships and divorce attitudes
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
37147 | 2015 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Personality and Individual Differences, Volume 72, January 2015, Pages 135–140
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
1.1. نگرش های طلاق از کجا آماده اند؟
1.2. پژوهش ژنتیکی رفتار – جرا افراد متفاوت می باشند
2. روش ها
3. تحلیل و نتایج
3.1. منابع تغییر
3.2. آزمایش برای پراکنش ژن – محیط
جدول 1. نفوذ رویدادهای زندگی رابطه ای.
جدول 2. تأیید نگرش های طلاق و زندگی با هم تحت هر رویداد زندگی.
جدول 3. تفاوت ها در امتیازات نگرش بین جمعیت متأثر نشده و جمعیت های متأثر شده.
جدول 4. برآوردهای ژنتیکی و محیطی از نگرش ها در این نمونه.
3.3. تعامل ژن – محیط
شکل 1. نمودار مسیر تحلیل اجزای واریانس با تعامل G×E. توجه: E محیط منحصربفرد می باشد، A ژنتیک افزوده می باشد و C محیط مشترک می باشد. T1 دوقلوی 1 و T2 دوقلوی 2 می باشد. βa اثرات واریانس ژنتیکی افزوده ی وابسته به رویداد زندگی را بیان می کند؛ همان برای c و e اعمال می شود.
جدول 5. آمار تناسب مدل برای مدل های تعامل ژن – محیط نگرش ها و رویدادهای زندگی.
4. بحث
شکل 2. تعامل ژن – محیط بین نگرش ها در مورد طلاق و طلاق و جدایی زناشویی. توجه: %A درصد واریانس با توجه به اثر ژ«تیکی می باشد، %C درصد واریانس با توجه به اثر محیطی مشترک می باشد، %E درصد واریانس با توجه به اثر محیطی منحصربفرد می باشد.
ترجمه کلمات کلیدی
فعل و انفعال با ژن زیست محیطی - طلاق - نگرش
کلمات کلیدی انگلیسی
Gene–environment interplay; Divorce; Attitudes
ترجمه چکیده
باور بر این است که نگرش ها نسبت به طلاق نقش بسیار مهم در کیفیت زناشویی و احتمال طلاق بعداً در زندگی ایفا می کند. آنها به طور سنتی درک می شوند تا از عوامل اجتماعی، جمعیت شناختی، و محیطی از جمله تجربیات شخصی در روابط، ارزش های خانواده، مذهب، و انگیزه های اقتصادی حاصل شوند. یک خط جایگزین پژوهش نشان می دهد که تمایلات روانی متأثر شده از نظر ژنتیکی نقش مهمی در طلاق و سایر نگرش های رابطه ای نیز دارند. یکپارچه سازی این دو خط از پژوهش با این حال به صورت اولیه باقی می مانند. ما در اینجا به این نقطه ابهام با بررسی همبستگی عوامل اجتماعی و ژنتیکی با یکدیگر می پردازیم و با یکدیگر اصلاح می شوند. به طور خاص، ما در می یابیم که عوامل محیطی و رویدادهای زندگی مثل طلاق گرفتن، اثرات ژنتیکی گزارش شده ی بر روی نگرش های نسبت به طلاق را معتدل می کنند. کاهش در وراثت نگرش های طلاق توسط رویدادهای زندگی با این حال پیچیده می باشد. ما در می یابیم که اثر ژنتیکی برای انتخاب یا تجربه یک طلاق مرتبط با اثر ژنتیکی نسبت به نگرش های طلاق می باشد. علاوه بر این، ما همچنین تفاوت های جنسیتی قابل توجه در تأثیر خود طلاق بر نگرش های بعدی نسبت به طلاق را شناسایی می کنیم. به طور خاص، اهمیت تجربه شخصی در میان زنان افزایش می یابد در حالی که اهمیت عوامل خانوادگی برای مردام افزایش می یابد.
ترجمه مقدمه
یکی از عوامل سببی اولیه ی افزایش میزان طلاق در کشورهای دموکراتیک، نگرش های بسیار پذیرفته شده نسبت به طلاق در جامعه گسترده تر می باشد (Thornton & Young-DeMarco, 2001). از نظر سنتی، منابع نگرش ها در طلاق در عوامل اجتماعی و محیطی مثل کل مجموع تجربیات شخصی طلاق، باورهای مذهبی، یا تربیت از جمله پرورش یافتن در خانه طلاق واقع شده است (Amato, 2010; Kapinus, 2004; Sieben&Verbakel, 2013). با این حال، همانطور که مطالعه رفتار انسان بسیار بین رشته ای شده است، جریان دیگری از پژوهش پدیدار شده است که نشان می دهد که علاوه بر عوامل اجتماعی و اقتصادی و شرکت کنندگان محیطی که این اثرات را احاطه می کنند، یک جزء ژنتیکی ممکن است به تفاوت ها در نحوه دیدن افراد، تعامل و واکنش به جهان کمک کنند که در نتیجه به تغییرات در نگرش ها و نتایج طلاق کمک می کند (Bouchard, Lykken, McGue, Segal, &Tellegen,
1990; Eaves, Eysenck, & Martin, 1989; Jockin, McGue, &Lykken, 1996; Olson, Vernon, Harris, & Jang, 2001; Spotts et al., 2004).
با توجه به نگرش های پیش از طلاق، این دو خط از تحقیق، اجتماعی و ژنتیکی، تا حدزیادی مستقل از یکدیگر باقی مانده اند و تعامل بین آنها فقط آغاز می شود تا بررسی شود. این بررسی مداوم به این خاطر مهم است که اگر عوامل اجتماعی، محیطی و ژنتیکی همگی نقشی در کمک به سبک ها و نتایج منطقی ایفا کنند، با این حال بزرگ یا کوچک، پروگزیمال یا دیستال، از طریق نگرش ها یا سایر عوامل، آنگاه بررسی یکپارچگی آنها ممکن است درک ما از روش هایی را روشن کند که افراد وارد روابط می شوند، دلایلی که چرا آن روابط اغلب منحل می شوند، و افراد چگونه در انتخاب، تجربه و واکنش به این رویدادها متفاوت می باشند.
ما در اینجا تعامل بین اثرات ژنتیک و محیطی در مورد نگرش های طلاق و رابطه رویدادهای زندگی را بررسی می کنیم. در برآوردهای اثرات ژنتیکی و محیطی، پتانسیل برای ژن یک فرد باقی می ماند تا مرتبط یا مشروط بر اساس محرک محیطی باشد. افراد خاصی ممکن است تا حدی در مورد عوامل ژنوتیپی پایه گذاری شوند تا وارد محیط های خاص بجای بقیه شوند. در نتیجه، با توجه به ژنوتیپ خاص یک فرد، برخی افراد ممکن است دوزهای متعددی یک محرک محیطی را تجربه کنند که منجر به نگرش های پیش از طلاق و خود طلاق می شود در حالی که بقیه ممکن است هیچکدام را در کل دریافت نکنند. این رویداد ممکن است همبستگی ژن-محیط برچسب گذاری شود. علاوه بر این، به صورت ژنتیکی تر، افراد مشابه نیز ممکن است به طور مشابه به تجربیات خاص مثل طلاق گرفتن واکنش دهند. بنابراین ما نیز احتمال تعامل ژن-محیط را بررسی می کنیم که رویداد زندگی یک طلاق ممکن است اثرات ژنتیکی در مورد نگرش ها نسبت به طلاق را متوسط کند.
ما با بررسی مختصر مقالات جامعه شناختی و رفتار ژنتیکی در مورد طلاق و نگرش های طلاق ادامه می دهیم. ما سپس تحلیل خودمان از همبستگی بین رویدادهای ریسک رابطه ای مثل طلاق و جدایی زناشویی و نگرش ها نسبت به طلاق را ارائه می کنیم. ما شواهدی از ژن با همبستگی محیط و تعامل بین نگرش ها و تجربیات زندگی ارائه می کنیم که تفاوت های جنسیتی مهم در یافته های ما را بیان می کند. ما با یک بحث از اهمیت گنجاندن عوامل بیولوژیکی زمینه ای برای توسعه مدل های جامع و دقیق از نحوه اثر نگرش ها نسبت به طلاق و خود طلاق بر یکدیگر نتیجه گیری می کنیم.