ترجمه فارسی عنوان مقاله
پاسخ تقاضا در یک سیستم ایزوله با ترکیب بالای انرژی بادی
عنوان انگلیسی
Demand Response in an Isolated System with high Wind Integration
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
54039 | 2011 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : IEEE (آی تریپل ای)
Journal : IEEE Transactions on Power Systems, Page(s): 20 - 29 ISSN : 0885-8950 INSPEC Accession Number: 12486403 Date of Publication : 25 August 2011 Date of Current Version : 19 January 2012 Issue Date : Feb. 2012
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
روش مدلسازی
مشارکت واحد
دادهها و فرضهای رفتار مصرفکننده
نتیجهگیری
مقدمه
روش مدلسازی
مشارکت واحد
دادهها و فرضهای رفتار مصرفکننده
نتیجهگیری
ترجمه کلمات کلیدی
الاستیسیته
برق
مدیریت بار
مدل سازی بار
مدل ریاضی
تولید
پیش بینی باد
کلمات کلیدی انگلیسی
Elasticity
Electricity
Load management
Load modeling
Mathematical model
Production
Wind forecasting
ترجمه چکیده
رشد بار در زمانهای پیک زمستان و تابستان مسالهای جدی است که سیستم انرژی الکتریکی اسپانیا با آن مواجه میشود. همین موضوع منجر به استفادهی گسترده از نیروگاههای بار پیک و در نتیجه هزینههای بالا برای کل سیستم شده است.
انرژی بادی نمایانگر درصد به شدت افزایشی کل تولید برق است، منتها باد به طور معمول از پروفیل تقاضای مرسوم تبعیت نمیکند. وقتی انعطافپذیری تولید به دلیل محدودیتهای فنی محدود میشود، و در غیاب ذخیرهسازهای بزرگ انرژی، سمت دیگر تعادل تولید- تقاضا باید واکنش نشان دهد. مدیریت سمت تقاضا میزان تمایل به سازگاری پروفیل تقاضا با موقعیت موجود سیستم را میسنجد.
در این مقاله، عملکرد یک سیستم الکتریکی با نفوذ بالای انرژی بادی توسط یک مسالهی مشارکت واحد مدل میشود. جابجائی تقاضا و پیکسائی وارد این مسالهی اجرائی میشوند. جابجائی تقاضا به دو شیوه مدل میشود. در ابتدا اپراتور سیستم جابجائی تقاضا را کنترل میکند؛ در مرحلهی دوم هر مصرفکننده روی واکنش خود به قیمتها بسته به انعطاف خود، تصمیمگیری میکند.
این مدل به سیستم قدرت ایزولهی گران کاناریا اعمال میشود. تاثیر ظرفیت بالای انرژی بادی نصب شده روی عملکرد و صرفهجوئی در هزینه ناشی از حضور تقاضای پاسخگو، ارزیابی میشود. علاوه بر این، نتایج حاصل از گزینههای مختلف پاسخ تقاضای پیادهسازی شده، با هم مقایسه میشود.
ترجمه مقدمه
انرژیهای تجدیدپذیر توسط سیاستآفرینان به عنوان یکی از ستونهای مقابله با تغییرات جوی اعلان شده است. طرحهای تشویقی مختلفی در حال حاضر در حال انجام است که منجر به رشد چشمگیر انرژیهای تجدیدپذیر شدهاست. انرژی بادی میتواند در زمرهی پیشرفتهترین فناوریهای تجدیدپذیر قرار گیرد. این یکی از مهمترین دلایلی است که این انرژی به عنوان فناوری انرژی تجدیدپذیر با بالاترین میزان ظرفیت در برخی از کشورهای اروپائی نصب شده است. با تولید فرایندهی انرژی بادی، سیستم انرژی الکتریکی باید با معضلات چالشانگیز جدیدی مقابله کند. عدم قطعیت در پیشبینی باد و فرار بدون محصول انرژی بادی از جمله نگرانیهای اصلی برای اپراتورهای سیستم است. با در نظر گرفتن رشد ظرفیت تولید توان بادی نصب شده و اولویت کاربرد آن برای تامین تقاضا، اینها موارد ترغیب کننده هستند. لذا، بررسی پیشبینی باد باید گسترش یابد تا پیشبینیها دقیقتر باشند. جدا از این قضیه، تغییرپذیر بودن محصول برق بادی باید در کوتاه مدت و با تنظیم تولید و تقاضا، مدیریت شود. فناوریهای تولید با واکنش سریع ممکن است باعث هزینههای بالای سیستم شود. بنابراین بهترین راه برای صرفهجوئی در هزینه این است که میزان انرژی تولید شده با نیروگاههای پیک گرانبها کاهش یابد. این کار را میتوان با دو شیوهی ذیل انجام داد. ابتدا، برق را میتوان در ساعات غیرپیک ذخیره کرده و سپس در ساعات پیک مورد استفاده قرار داد. ثانیا، تقاضا را میتوان در طی ساعات پیک کاهش داد. سوما، اگر مصرف اجتناب ناپذیر باشد میتوان آن را در ساعات پیک کاهش داده و به ساعات غیرپیک جابجا کرد. گزینهی اول نیازمند استفاده از تاسیسات ذخیرهساز است. با گزینههای دوم و سوم پروفیل تقاضا را میتوان بلافاصله در واکنش با شرایط سیستم تغییر داد. این مقاله روی توانائی صرفه جویی در هزینه از طریق تغییر در شکل بار از طریق کاه تقاضا و جابجایی بلافاصلهی بار، در تصمیمات مشارکت واحد متمرکز است. میتوان از طریق واکنشهای مختلف تقاضا، به اهداف جابجائی بار دست یافت. از یک سو بار را میتوان از راه دور توسط اپراتور سیستم کنترل کرد. از سوئی دیگر مصرفکنندگان میتوانند به صورت مجزا و مستقل به تغییرات قیمت واکنش نشان دهند. هر دو روش به صورت کامل با هم مقایسه خواهند شد.
ادامهی مقاله به صورت ذیل سازماندهی شده است: بخش2 مروری بر ادبیات فن است. سپس، بخش3 روش مدلسازی را توضیح میدهد. یک مورد مطالعهای در بخش4 بحث شده و در بخش5 نتیجهگیری انجام میگیرد.