دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 68059
ترجمه فارسی عنوان مقاله

مطالعه تجربی اجرای ساختمان های سبز (مسکونی) : چشم انداز توسعه دهندگان خانه

عنوان انگلیسی
The Empirical Study of Green Buildings (Residential) Implementation: Perspective of House Developers ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی ترجمه فارسی
68059 2015 9 صفحه PDF سفارش دهید
دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله تقریباً شامل 4420 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 18 تومان 8 روز بعد از پرداخت 79,560 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 36 تومان 4 روز بعد از پرداخت 159,120 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.
تولید محتوا برای سایت شما
پایگاه ISIArticles آمادگی دارد با همکاری مجموعه «شهر محتوا» با بهره گیری از منابع معتبر علمی، برای کتاب، سایت، وبلاگ، نشریه و سایر رسانه های شما، به زبان فارسی «تولید محتوا» نماید.
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای سایت یا وبلاگ شما
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای کتاب شما
  • تولید محتوا با مقالات ISI برای نشریه یا رسانه شما
  • و...

پیشنهاد می کنیم کیفیت محتوای سایت خود را با استفاده از منابع علمی، افزایش دهید.

سفارش تولید محتوا کد تخفیف 10 درصدی: isiArticles
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Environmental Sciences, Volume 28, 2015, Pages 708–716

ترجمه کلمات کلیدی
ساختمان؛ توسعه دهندگان؛ سبز؛ برداشت؛ مسکونی
کلمات کلیدی انگلیسی
buildings; developers; green; perceptions; residential
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله مطالعه تجربی اجرای ساختمان های سبز (مسکونی) : چشم انداز توسعه دهندگان خانه

چکیده انگلیسی

This paper presents a study of green buildings implementation from the perspective of housing developers. The agenda of green buildings is to preserve all natures from the destruction by human activities. However, not many of house owners know that their houses are degraded and produced CO2, roughly 10 to 30 tonnes annually. This means that our houses are one of the causes of the global warming and environmental pollution. Therefore, the green building concept for green residential is an alternative effort to decrease the effects of CO2. Green residential means applying the houses with a minimum energy, water and natural resources that provide good air quality and reduce wastes. This qualitative study aims to explore the perceptions of housing developers towards green residential development. Presently, the demand for green residential is very low because buyers hesitate to pay 30% more costs for a green residential than a conventional house. The data collections for the study area are throughout face-to-face semi-structured interviews, photo collections, and some observations with housing developers. There are twenty-two respondents involved during the data collection period from two home and property exhibitions. The study finds that 77% of respondents are aware of the green residential concept. The other 23% of respondents realize about the green residential concept and the perceived benefits but indistinguishable. Government roles are significantly crucial for flourishing the development of green building and technologies into the housing projects.

دانلود فوری مقاله + سفارش ترجمه

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

این مقاله شامل 4420 کلمه می باشد.

هزینه ترجمه مقاله توسط مترجمان با تجربه، طبق جدول زیر محاسبه می شود:

شرح تعرفه ترجمه زمان تحویل جمع هزینه
ترجمه تخصصی - سرعت عادی هر کلمه 18 تومان 8 روز بعد از پرداخت 79,560 تومان
ترجمه تخصصی - سرعت فوری هر کلمه 36 تومان 4 روز بعد از پرداخت 159,120 تومان
پس از پرداخت، فوراً می توانید مقاله را دانلود فرمایید.