ترجمه فارسی عنوان مقاله
طراحی معماری توکار برای تشخیص یکپارچه در حوزهی آویونیک
عنوان انگلیسی
Design of Embedded Architecture for Integrated Diagnostics in Avionics Domain
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
143995 | 2017 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Engineering, Volume 178, 2017, Pages 419-426
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. کارهای مرتبط
3. تعاریف و فرضیات
4. فرمولبندی و راهحل مدل
5. نتیجهگیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. کارهای مرتبط
3. تعاریف و فرضیات
4. فرمولبندی و راهحل مدل
5. نتیجهگیری
ترجمه کلمات کلیدی
معماری جاسازی شده، سیستم های نظارت بر سلامت و مصرف، واحدی مدولار یکپارچه،
کلمات کلیدی انگلیسی
Embedded architecture; health and usage monitoring systems; integrated modular avionics;
ترجمه چکیده
مقالهی حاضر رویکردی چندسطحی برای تصمیمگیری برای طراحی معماری تشخیص یکپارچه توکار ارائه میکند که تصمیمات مربوط به تعمیر و نگهداری را در سطوح k معماری سیستم ترکیب میکند و مکانیسمهای سیستمهای مانیتورینگ استفاده و مراقبتهای بهداشتی (HUMS) را برای دستیابی به سیستم کارآمد برای نگهداری سطح و کاهش هزینهی چرخهی عمر آویونیک مدولار یکپارچه (IMA)، ادغام میکند. HUMS را میتوان در نرمافزار یا به طور مستقیم بر روی مداری یکپارچه پیادهسازی کرد. اثربخشی چنین رویکردی از طریق بهینهسازی معماری توکار HUMS برای پایایی و وابستگی اقتصادی شناختهشده در طول چرخه عمر IMA بررسی میشود.
ترجمه مقدمه
سیستمهای توکار مؤلفهی اساسی برنامههای حساس به ایمنی، از جمله اویونیک هواپیماها و سیستمهای مدیریت ترافیک هوایی (ATM) هستند. زیرساخت سیستم ATM آینده شامل ترکیبی از فناوریهای دسترسی خواهد بود که هر کدام عناصر اویونیک خود را در کنار هواپیما (ابر تعبیهشده در هوابرد) و زیرساخت زمینی خود (ابرهای تعبیهشده در زمین) دارند. سطح بالایی از ادغام سیستم در اویونیک با استفاده از معماری یکپارچه اویونیک یا اویونیک یکپارچه مدولار (IMA) امکانپذیر است (گارساید و پیگتی ، 2007). IMA از استفاده گسترده از فناوری سرفس مانت ، مدارهای یکپارچهی مقیاس بسیار بزرگ و مدارهای یکپارچهی ویژه بهره میبرد. IMA برای ایجاد یک معماری مدولار، باز و بسیار انعطافپذیر برای اویونیک دیجیتال تهیه شده است.
IMA همچنین ممکن است مزایای ویژهای برای کاربردهای فضایی داشته باشد، جایی که انرژی، وزن و حجم مورد توجه ویژه قرار میگیرد. با میزبانی بسیاری از برنامهها بر روی یک پلتفرم مشابه، که برخی از آنها در زمانهای مختلف نسبت به سایرین اجرا میشوند، میتوان کل سختافزار مورد نیاز را کاهش داد و به تبع آن در هزینه، وزن و حجم و شاید در انرژی صرفهجویی کرد (باتلر ، 2008 ).
یکی از ویژگیهای مهم سیستمهای توکار برای برنامههای حساس به ایمنی از جمله IMA، قابلیت تشخیص - یعنی توانایی سیستم در پشتیبانی از شناسایی اطلاعات مربوط به نقصهای واقعی یا بالقوه آن است (راجان و ویل ، 2013).
تصمیمات مربوط به تعمیر و نگهداری سنتی در چارچوب تعمیر و نگهداری مبتنی بر شرایط که بر روی سیستمهای چندمولفه اعمال میشود، یا در سطح سیستم یا در سطح مؤلفه انجام میشوند. اما این تصمیمات همیشه نمیتوانند بهترین عملکرد نگهداری IMA را تضمین کنند. استفاده از سیستمهای مانیتورینگ استفاده و مراقبتهای بهداشتی (HUMS) رویکردی جدید برای فعالیتهایی است که از تکنیکهای جمعآوری و تجزیهوتحلیل دادهها برای کمک به اطمینان از در دسترس بودن، قابلیت اطمینان و ایمنی وسایل نقلیه استفاده میکند (اسپیتزر ، 2006).
مقاله حاضر یک روش تصمیمگیری چندسطحی را برای طراحی معماری تشخیصی یکپارچه توکار بهینه ارائه میدهد که تصمیمگیریهای مربوط به تعمیر و نگهداری در سطوح k سیستم و ادغام با مکانیسمهای HUMS را برای دستیابی به تعمیر و نگهداری سطح کارآمد سیستم و کاهش هزینه چرخه عمر IMA ارائه میدهد. HUMS را میتوان با نرمافزار یا مستقیما بر روی یک مدار یکپارچه پیادهسازی کرد. اثربخشی چنین رویکردی از طریق بهینهسازی معماری HUMS توکار برای پایایی و وابستگی اقتصادی شناختهشده در طول چرخه عمر IMA بررسی میشود.
بقیه این مقاله به شرح زیر است. در بخش دوم برخی از آثار مهم در زمینه سیستم تعبیهشده توکار مورد بررسی قرار گرفته است. در بخش سوم تعاریف اصلی و فرضیات ارائه شده است. در بخش چهارم مدلهایی از رویکرد تصمیمگیری چندسطحی برای طراحی معماری تشخیصی یکپارچه توکار بهینه ارائه شده و راهحل بهینه طراحی شده است. در بخش پنجم نتیجه گیری ارائه شده است.