دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 144392
ترجمه فارسی عنوان مقاله

معماری، ارزش ها و ادراک: مابین لفاظی و واقعیت

عنوان انگلیسی
Architecture, values and perception: Between rhetoric and reality
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
144392 2018 8 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Frontiers of Architectural Research, Volume 7, Issue 1, March 2018, Pages 92-99

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده


کلمات کلیدی


1.مقدمه


جدول 1 ارزش های طراحی معماری و مقاصد مربوط (برطبق نظر اوکابی، 2015).


2. مطالب و روش ها


2.1. روش تحقیق


جدول 2 مطالعه های موردی منتخب.


2.2. پروژه دروازه شهر، والتا 


شکل 1 میدان آزادی، والتا، محلی برای پروژه دروازه شهر (© جنز ریمان/CCBY-SA1.0). 


شکل 2 پارلمان (قرمز) و اپرا هوس (سیاه).


2.3. طرح اصلی برای دهاراوی، بمبئی، هند


شکل 3 نمایی از منطقه زاغه¬نشین دهاراوی (© YGLvoices/CC BY-SA 2.0).


شکل 4 طرح اصلی برای دهاراوی توسط فاستر+شرکا (© فاستر شرکا).


شکل 5 منطقه آب کنار دالیه، بیروت، که برای توسعه تخصیص یافته بود (© کارزار مدنی برای محافظت از دالیه).


2.4. پیشنهاد توسعه دالیه، لبنان


3. نتایج و بحث


3.1. راه حل رنزو پیانو و نظر مردم


3.2. نظر نورمن فاستر


جدول 3 ارزش های طراحی معماریِ موردکاوی های تحلیل شده.


3.3. رم کولهاس و دالیه


3.4. نظرات نهایی


4. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
معماری، ارزش های طراحی، ادراک، والتا، دریایی، بیروت،
کلمات کلیدی انگلیسی
Architecture; Design values; Perception; Valletta; Dharavi; Beirut;
ترجمه چکیده
در سراسر تاریخ، ارزش های طراحی همیشه زیربنای سبک خاصی از معماری بوده اند. تمایزدهی بین معماران و منتقدان معماری توسط مردم فرق دارد. در حقیقت، سبکی که توسط جامعه مدنی به خوبی درک شده است توسط دانشگاهیان معماری آسیب شناختی تلقی می‌شود. این مقاله ارزش ها و ادراک معماری معاصر توسط معماران و جامعه مدنی را بررسی می کند. با استفاده از روش کیفی، پروژه توسط هرکدام از معماران معاصر پیش رو- رنزو پیانو، نورمن فاستر و رم کولهاس- تحلیل شد. طرح های منتخب، که همگی کمتر از یک دهه قبل به صورت کارمزدی انجام شده اند، در بازه مکانیِ مالت تا لبنان تا هند قرار دارند. این تحقیق نتیجه گیری می کند که ارزش های طراحی و ادراک معماری مطابق تفسیر اعضاء حرفه معماری با ادراک عامه تطابق ندارد. تاکید معماران بر زیبایی شناسی است در حالی که افراد غیرمعمار به وجه سودمند طرح می پردازند. علاوه بر این، معماران از زبانِ استفاده شده توسط عامه استفاده نمی کنند. ارزیابی عامه مبتنی بر واقعیت وجودیِ تجربه شده توسط آنها است. ادراک جامعه مدنی اهمیت دارد؛ این موضوع در کانون ارزش های طراحی معماری است.©
ترجمه مقدمه
موضوع همایش سه سالانه جهانی معماری XIV در مه 2015 در صوفیه «ارزش ها در معماری» بود (آکادمی بین‌المللی معماری، 2015). جستجو در گوگل درباره ارزش های معماری منجر به مقاله ویکی پدیا تحت عنوان «ارزش های طراحی معماری» می شود. مطالب این مقاله، که ارزش های طراحی ذیل را دسته بندی و ذکر می-کند- زیبایی شناختی، اجتماعی، محیط، سنتی، جنسیت محور، اقتصادی، نوین، ریاضی و علمی- از اوکابی (2015) پیروی می کند. برمبنای نظر لرا (1980)، اوکابی ارزش ها و مقاصدی را جدول بندی کرد که از قدیم طرح معماری را تشکیل داده بودند. (جدول 1). بررسی ارزش های معماری متضمن تعریف کاری معاصر درباره معماری و سبک معماری و زبانی است که معماری بدان وسیله انتقال می یابد. تعریف های مختلف، قدیمی و معاصر، مطرح شده اند و انتشارات اخیر از فهرستی از این تعریف ها استفاده کرده اند (Quintal, 2016). معماری اغلب در قالب عناصر معماری و بالاآمدگی تلقی می شود، بدین وسیله ماهیتش قابل بررسی نیست. با نقل قول از سلیکر و کاووش اوغلو (2005)، کرسول می گوید «برای نشان دادن این ایده، فرانک ال لوید رایت عاشق استفاده از مثال فیلسوف چینی لائو تزو بود. قرن ها قبل لائو تزو، با دیدگاهی شاعرانه، سوال کرد «ماهیت فنجان چیست؟». «فضای درون فنجان باعث سودمندی فنجان می شود». محتویات درون این فضا است که به صورت واقعی به فنجان معنی می دهد- این فضا ماهیت فنجان است. موازی با لائو تزو، رایت به این مطلب اشاره کرد که «ماهیت معماری فضا(های) سه بعدی است که برای سکونت انسان خلق می شود». برای رایت «تمام ارزش های معماری ظریف ارزش های انسانی هستند، در غیر این صورت ارزشمند نیستند». در سراسر تاریخ، جنبش های معماری ارزش های متفاوت داشته اند و منجر به ادراک های متفاوت شده اند. باروک سبکی بود که توسط عموم پذیرفته شد اما خیلی طول کشید تا معماران و منتقدان معماری به آن احترام بگذارند (Bianco, 2016a). این منتقدان باروک را آسیب شناختی تلقی کردند. از سوی دیگر، مدرنیسم به توصیف اصول اخلاقی و وجه زیبایی شناختی می پردازد (Bianco, 2000). این سبک ارزش های فلسفه نوآور را منتقل کرد؛ در دانشگاه ها به این ارزش ها احترام گذاشته می شد و هنوز نیز گذاشته می شود. با این حال، عامه مدرنیسم را تحقیر کردند؛ در غیاب آراستنی ها، این سبک خسته کننده تلقی شد. موردِ پست مدرنیسم عکس این موضوع بود؛ عامه به خوبی از آن استقبال کردند و منفورِ معماران بود (Celiker and Cavusoglu,2005). این مقاله ارزش ها و ادراک معماری توسط عامه مردم را در مقایسه با ارزش آثار معماران پیشرو «ستاره» معاصر بررسی می کند، پروژه های این معماران پیشرو کشور را در نقشه جهانی معماری قرار می دهد. طرح های نشان-دار این معماران جهان را تبدیل به روستای جهانی با لهجه معماری معاصر کرده است.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  معماری، ارزش ها و ادراک: مابین لفاظی و واقعیت

چکیده انگلیسی

Throughout history, design values have always underlined a given architectural style. The manner architects and architectural critics distinguish between them varies from that of the public. In fact a style well perceived by civil society was read as pathological by architectural academia. This paper examines the values and perceptions of contemporary architecture by architects and civil society. Through qualitative methodology, a project by each of the following leading contemporary architects - Renzo Piano, Norman Foster and Rem Koolhaas - was analyzed. The selected designs, all commissioned not more than a decade ago, vary in locations from Malta to Lebanon to India. The study concludes that design values and perceptions of architecture as read by members of the architectural profession do not tally with those of the public. The emphasis by architects is on the aesthetic whilst non-architects focus on the utilitarian dimension. Furthermore, the rhetorical language which architects use is not read as such by the public. The assessment of the public is based on the existential reality which they experience. The perception of civil society matters; it is at the core of architectural design values.