دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 53175
ترجمه فارسی عنوان مقاله

حذف نویزِ زوم به کمک روش تفریق طیفی چندبانده برای دوربین‌های دیجیتال

عنوان انگلیسی
Multi-Band Spectral Subtraction Based Zoom-Noise Suppression for Digital Cameras
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
53175 2013 2 صفحه PDF
منبع

Publisher : IEEE (آی تریپل ای)

Journal : Consumer Electronics (ICCE), 2013 IEEE International Conference on, Date of Conference: 11-14 Jan. 2013 Page(s): 401 - 402 ISSN : 2158-3994 Print ISBN: 978-1-4673-1361-2

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

 مقدمه

روش حذف نویز زوم ارائه شده

شکل1. فلوچارت روش ارائه شده برای حذف نویز زوم

ارزیابی عملکرد

شکل2. مقایسه طیف‌نما

 نتیجه‌گیری
ترجمه کلمات کلیدی
برنامه نویسی صوتی، الگوریتم های تشخیص، دوربین های دیجیتال، کسینوس گسسته تبدیل، نسبت سیگنال به نویز، تبدیل برنامه نویسی
کلمات کلیدی انگلیسی
Audio coding, Detection algorithms, Digital cameras, Discrete cosine transforms, Signal to noise ratio, Transform coding
ترجمه چکیده
این مقاله روش حذف نویز جدیدی برای کاهش نویز زوم تولید شده حین ضبط سیگنال‌های صوتی توسط یک دوربین دیجیتال ارائه می‌دهد. روش پیشنهادی مبتنی بر تفریق طیفی چندبانده است که قادر است در حوزه تبدیل کسینوسی گسسته اصلاح شده، بر مولفه‌های طیفی نویز مربوط به نویزِ زومِ مرجع غلبه کند. به خصوص، در روش ارائه شده، هر فریم به صورت یک فریم نویز و یا یک فریم غیرنویز دسته‌بندی می‌شود، و بسته به این طبقه‌بندی، نویز زوم مرجع آپدیت شده و میزان غلبه بر آن کنترل می‌شود. از ارزیابی عملکرد مشخص شده است که نویز ناشی از عمل زوم‌کردن دوربین دیجیتال به‌طور موفقیت‌آمیزی کاهش یافته و در عین حال کیفیت صوتی حفظ می‌شود.
ترجمه مقدمه
دوربین‌های دیجیتالِ امروزی به طور گسترده به منظور ضبط ویدئو و صوت به کار می‌روند و در نتیجه استفاده از هندی‌کم‌ها به شدت رو به زوال است. یکی از معایب صوت ضبط شده توسط دوربین‌های دیجیتال این است که حین عملیات زوم دوربین، میزان قابل‌توجهی نویز مکانیکی ایجاد می‌شود. یک راهکار واضح این است که سرعت موتور زوم محدود شود [1]. با این حال، چنین روشی باعث کاهش سرعت زوم دوربین‌های دیجیتال شده و ضبط اشیای متحرک سریع دشوار خواهد شد. بنابراین، برای غلبه بر مصالحه بین سرعت زوم و میزان نویز باید تلاش بیشتری صورت گیرد. به عنوان راهکاری جهت کاهش میزان نویز زوم بدون کاهش سرعت زوم، یک روش غلبه بر نویز مکانیکی با اتخاذ نویز مرجع برای دوربین‌های دیجیتال ارائه شد [1]. کاهش نویز زوم در این روش با این فرض انجام گرفت که در رابطه با وقفه‌های عمل موتور زوم‌کننده اطلاعات پیشین کاملا معلوم بوده و این که در طی آن وقفه‌ها برای آپدیت نویز مرجع، تنها نویز زوم موجود باشد. با این حال، به علت تاخیر زمانی ناخواسته و/یا اختلاف زمانی بین حرکت موتور زوم‌کننده و زمان عملکرد آن، اندازه‌گیری زمان دقیق عمل زوم دشوار است. همچنین، در طی فواصل زمانی نویز زوم، سیگنال‌های صوتی و نویز زوم معمولا با هم ترکیب می‌شوند. این عوامل باعث تنزل و تخریب عمل کاهش نویز زوم می‌شود. به منظور در نظر گرفتن مسائل فوق، ما با ترکیب یک الگوریتم تشخیص نویز زوم، روشی را برای حذف نویز زوم ارائه می‌کنیم. با این کار، اطلاعات مربوط به عملکرد نویز زوم ضرورتی ندارد. روش ارائه شده مبتنی بر روش تفریق طیفی چندبانده (MBSS) است، که مولفه‌های طیفی نویز مربوط به نویز زوم مرجع را در حوزه تبدیل کسینوسی گسسته اصلاح‌شده (MDCT) حذف می‌کند [2]. علاوه بر این، برای یک فریم صوتی داده شده، الگوریتم تشخیص نویز زوم ابتدا نسبت سیگنال به نویز(SNR) زیرباند را تخمین می‌زند. سپس، میزان حذف در روش MBSS را کنترل کرده و با توجه به توزیع SNR های زیرباند در طی فرکانس‌، تعیین می‌کند که آیا فریم صوتی یک فریم نویز زوم است یا نه. به عبارت دیگر، نویز زوم مرجع تنها زمانی آپدیت می‌شود که این فریم صوتی به عنوان یک فریم نویز زوم اعلام شده باشد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  حذف نویزِ زوم  به کمک روش تفریق طیفی چندبانده  برای دوربین‌های دیجیتال

چکیده انگلیسی

This paper proposes a new noise suppression method to reduce zoom noise generated when audio signals are recorded with a digital camera. The proposed method is based on multiband spectral subtraction that can suppress spectral components of noise related to reference zoom-noise in the modified discrete cosine transform domain. In particular, in the proposed method, each frame is classified as either a noise frame or a non-noise frame, and depending on this classification, the reference zoom-noise is updated and the degree of suppression is controlled. It is shown from performance evaluation that noise due to a zooming operation of digital cameras is successfully suppressed while maintaining audio quality.