دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 73161
ترجمه فارسی عنوان مقاله

درمان گروهی برای کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان : نظرسنجی از فعالیت‌های جاری

عنوان انگلیسی
Group therapy for school-aged children who stutter: A survey of current practices
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
73161 2011 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Journal of Fluency Disorders, Volume 36, Issue 4, December 2011, Pages 274–279

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2. روش تحقیق

2.1 طرح تحقیق

2.2 روش کار 

2.3. توسعه پرسشنامه 

2.4 تجزیه و تحلیل 

3.نتایج

3.1 ویژگی های پاسخ دهندگان و خدمات 

3.2. سطح و شیوه ارائه خدمات گروه درمانی 

3.3 عوامل موثر بر ارائه خدمات درمان گروهی 

جدول 1 . موانع درک شده ارائه خدمات درمان گروهی 

جدول 2 هدف درمان گروهی برای کودکان مدرسه‌ای cws (N=92)

3.4 فرآیند گروه درمانی

3.4.1 اهداف درمانی

4. مباحث

4.1 الگوهای تحویل 

4.2 فرایند درمان گروهی 

4.3 توصیه‌هایی برای فعالیت های کلینیکی 

5. نتیجه گیری 

ادامه آموزش 

سوالات چند گزینه ای ارزیابی شخصی 
ترجمه کلمات کلیدی
گروه درمانی؛ فرزندان؛ لکنت زبان؛ نظرسنجی
کلمات کلیدی انگلیسی
Group therapy; Children; Stuttering; Survey
ترجمه چکیده
با اینکه درمان گروهی برای کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان (CWS) توصیه می شود، اما تحقیقات گسترده‌ای در این خصوص صورت نگرفته است. این پژوهش قصد دارد در این مورد تحقیق کند و در این راه از نظرسنجی پستی استفاده کرده است تا به بررسی فعالیت‌های جاری درمان گرایان زبان و فن بیان (SLTs) در بریتانیا بپردازد. هفتاد درصد خدمات SLT، شامل درمان گروهی ارائه می‌شود، اما سطح ارائه خدمات متغیر است. توافق کمی بر سر این امر وجود دارد که هدف اصلی درمان گروهی چه می‌تواند باشد. در این راستا، موانع مهم درمان گروهی، عدم وجود تمایل بیمار به درمان گروهی و تعداد ناکافی بیمار قادر به حضور در محل، شناسایی شد. این تحقیق با شناسایی الگوهای تحویل خدمات و روشن ساختن حوزه‌های نیازمند به تقویت خدمات درمان گروهی برای CWS می‌پردازد. اهداف آموزشی: خواننده‌گان باید بتوانند: (1) درمان گروهی کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان را درک کنند؛ (2) عوامل موثر بر خدمات درمان گروهی کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان را به طور خلاصه بیان کنند؛ (3) هدف درمان شناسایی شده توسط پاسخ دهندگان به نظرسنجی را به طور خلاصه بیان کنند.
ترجمه مقدمه
درمان گروهی به طور گسترده به درمان گرایان زبان و فن بیان (SLTs) به عنوان روشی موثر جهت مدیریت لکنت زبان کودکان مدرسه‌ای توصیه شده است. در سالهای اخیر، زمینه رسیدگی به کودکان لکنت زبان به طرز چشم گیری افزایش یافته است. در مقابل، تحقیقات مربوط به بررسی اثربخشی درمان از جمله رویکردهای گروهی برای کودکان بزرگتر و بزرگسالان با محدودیت بیشتری مواجه است. با این حال، از نقطه نظر درمانی، دلیل قانع کننده‌ای برای اتخاذ این رویکرد وجود دارد. تا سن نوجوانی، بسیاری از جنبه‌های زندگی کودک، حول تصویر منفی و ترس از لکنت زبان شکل می گیرد. به همین منظور، پاسخ رفتاری و شناختی موثر به لکنت زبان یکی از جنبه‌های حیاتی فرآیند درمان کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان به شمار می‌رود. شواهد مربوط به ادبیات روان درمانی نشان می‌دهدکه رویکرد گروهی تا حدودی می‌تواند برای رسیدگی به احساسات و تفکرات منفی افراد از طریق حذف احساس انزواگرایی و استثنائی بودن فرد، موثر واقع شود. کودکان لکنت زبان ممکن است در سازگاری با مدرسه و پذیرش از طرف هم نوعانشان با مشکل مواجه شوند. یکی از بزرگترین چالش‌های پیش روی چنین کودکانی، قلدری است. درمان گروهی فرصتی برای حمایت هم نوعان فراهم می‌کند که نشان دهنده نقش مهم آن در مقابله با مورد قربانی واقع شدن کودکان است. از طرفی این نوع درمان، باعث کاهش اضطراب و مورد تحکم واقع شدن کودکان می‌شود. علاوه بر آن، مطالعات کیفی نشان می‌دهند که نوجوانان لکنت زبان، درمان گروهی را به درمان فردی ترجیح می‌دهند. مورفی و همکاران (2007) نشان دادند که درمان گروهی می‌تواند نقش مفیدی در درمان کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان بازی کند. دلایل محکمی وجود دارد که نشان می‌دهد درمان گروهی می‌تواند مؤلفه مفیدی برای رسیدگی به کودکان لکنت زبان باشد، اما اطلاعات ناچیزی در مورد سطح و ماهیت این نوع درمان و نحوه اجرای آن در عمل وجود دارد. در دیگر حوزه‌های تحقیق لکنت زبان، فعالیت‌ها و دیدگاه‌های SLT، از طریق نظرسنجی مستند سازی شده است. این نظرسنجی‌ها، به عنوان مثال، جهت شناسایی تفاوت‌های گسترده و لزوم توسعه تخصصی بیشتر در این زمینه مفید بوده است. هدف تحقیق حاضر، شناسایی خدمات درمان گروهی برای کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان از طریق بررسی فعالیت‌های جاری درمانگران می‌باشد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  درمان گروهی برای کودکان مدرسه‌ای لکنت زبان : نظرسنجی از فعالیت‌های جاری

چکیده انگلیسی

Educational objectives: Readers should be able to: (1) Provide a rationale for the provision of group therapy for school-aged CWS; (2) Summarize the factors affecting group therapy provision for school-aged CWS; (3) Summarize the aims of therapy identified by the respondents to this survey.