دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 52875
ترجمه فارسی عنوان مقاله

تجزیه و تحلیل احتمال قطع خط با در نظر گرفتن سناریو جزیره ای کردن سیستم

عنوان انگلیسی
Line outage contingency analysis including the system islanding scenario
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
52875 2006 11 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : International Journal of Electrical Power & Energy Systems, Volume 28, Issue 4, May 2006, Pages 232–243

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلیدواژه ها

1. مقدمه

2. تجزیه و تحلیل جریان بار سریع جدا شده برای سیستم جزیره ای شده

3. پردازنده توپولوژی شبکه

3.1. ایجاد ساختار داده های باس

شکل 1 : دیاگرام شماتیک طرح ذخیره سازی شماره خط های متصل به هر باس

3.2. پایه ای برای روش های جستجو

شکل 2. نمودار جریان برای پردازنده توپولوژی

4. شاخص هایی برای کمّی کردن احتمال قطع خط

4.1. مگاولت آمپر با توجه به شاخص احتمالی قطع خط

4.2. شاخص ثبات ولتاژ به دلیل احتمال قطع خط

5. مراحل روش حل ارائه شده

6. نتایج شبیه سازی و بحث و گفتگو

7. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
احتمالی، قطع خط، جسم چرخان، جزیره ای کردن سیستم
کلمات کلیدی انگلیسی
Contingency, Line outage, Rotating mass, System islanding
ترجمه چکیده
این مقاله یک الگوریتم برای تعیین احتمال قطع خط با در نظر گرفتن بار بیش از حد در خطوط باقی مانده و آزاد سازی خطوط با بار بیش از حد ارائه می دهد که برای ایجاد انشعاب در سیستم یا جزیره ای کردن یک سیستم قدرت می باشد. ماتریس تنک با مرتبه بهینه [B']، [B”] برای سیستم یکپارچه جهت تجزیه و تحلیل پخش بار و برای تعیین مقدار تغییر زاویه فاز ولتاژ [] و ولتاژ باس [V] به منظور تعیین اثر بار بیش از حد در خطوط باقی مانده به علت قطع خط انتخابی با احتمال قطع مورد استفاده قرار گرفت. در صورت بروز بار بیش از حد در خطوط باقی مانده، خطوطی که دارای بار بیش از حد هستند از سیستم حذف شده و یک پردازنده توپولوژی برای پیدا کردن جزایر استفاده می گردد. تجزیه و تحلیل جریان بار جدا شده سریع (FDLF) برای پیدا کردن متغیرهای سیستم در سیستم جزیره ای شده (یا یک جزیره) با ترکیب اصلاحات مناسب در ماتریس [B’] و [B”] برای یک سیستم یکپارچه انجام شده است. شاخص قطع خط بر اساس اضافه بار خط، افت بار، از دست دادن ژنراتور و ثبات ولتاژ، برای نشان دادن شدت قطع خط می باشد که در این مقاله محاسبه شده است.
ترجمه مقدمه
شاخص احتمال قطع خط، اثر کلی قطع خط بر روی سیستم را اندازه گیری می کند. شاخص احتمال قطع خط برای یک سیستم قدرت بر اساس شرایط عملیاتی آن می باشد که شدت نسبی احتمال قطع خط برای عملیات سیستم را نشان می دهد. این شاخص به اپراتور در انجام برخی اقدامات اصلاحی / پیشگیرانه کمک می کند، تا از اختلال در سیستم های بزرگ (بار بیش از حد در خطوط) که منجر به آزاد سازی آبشاری و فروپاشی سیستم می گردد جلوگیری می کند. Ejebe و Wollenberg کار پیشگامانه ای را انجام دادند که در آن یک روش رتبه بندی احتمال بر اساس شاخص عملکرد سیستم (PI) که تابعی از ولتاژ باس و جریان خط و محدودیت های مربوطه می باشد فرموله کردند. این روش همچنین با استفاده از قضیه Tellegen ، حساسیت PI به قطع خط را محاسبه نمود. این رتبه بندی با مرتب کردن حساسیت PI بصورت نزولی انجام می شود. Irissari و Leven [2] روشی برای رتبه بندی احتمال مبتنی بر جریان بار DC که از نظر محاسباتی پیچیدگی کمتری دارد ارائه دادند. Mikolinnas و Wollenberg نسخه بهبود یافته ای از PI مگاوات را با درنظر گذفتن تمام جملات در بسط سری تیلور بی نهایت برای تمام تغییرات در شاخص عملکرد به علت متغیر بودن قطع ارائه کردند. Irissari و Sasson یک روش محاسباتی بهبود یافته بر اساس روش جریان بار DC پیشنهاد کردند، که نیاز به یک تعویض رو به جلو - رو به عقب برای محاسبه شاخص عملکرد برای قطع خط داشت. Vemuri و Usher یک رویکرد واحد و یکپارچه برای پیدا کردن حساسیت شاخص عملکرد نسبت به قطع تک شاخه، قطع ژنراتور / بار و ترکیبی از آن ها ارائه دادند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  تجزیه و تحلیل احتمال قطع خط با در نظر گرفتن سناریو جزیره ای کردن سیستم

چکیده انگلیسی

The paper describes an algorithm for determining the line outage contingency of a line taking into account of line over load effect in remaining lines and subsequent tripping of over loaded line(s) leading to possible system split or islanding of a power system. The optimally ordered sparse [B′], [B″] matrices for the integrated system are used for load flow analysis to determine modified values of voltage phase angles [δ] and bus voltages [V] to determine the over loading effect on the remaining lines due to outage of a selected line outage contingency. In case of over loading in remaining line(s), the over loaded lines are removed from the system and a topology processor is used to find the islands. A fast decoupled load flow (FDLF) analysis is carried out for finding out the system variables for the islanded (or single island) system by incorporating appropriate modification in the [B′] and [B″] matrices of the integrated system. Line outage indices based on line overload, loss of load, loss of generation and static voltage stability are computed to indicate severity of a line outage of a selected line.