ترجمه فارسی عنوان مقاله
تصمیم گیریهای مدیریتی و اطلاعات حسابداری مالی
عنوان انگلیسی
Managerial Decision-Making and Financial Accounting Information
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
10171 | 2012 | 9 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 58, 12 October 2012, Pages 47–55
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
روشهای پژوهشی
تصمیم گیرنده بودن
تفکرهای انگیزشی کدامند؟
گامهایی تا انتخاب نهایی
مدیر بودن: آنچه بین رضایت و بهینه سازی است
مدیر به عنوان مهمترین عامل تصمیم گیری
نقش اطلاعات حسابداری مالی
نتیجه گیری
مقدمه
روشهای پژوهشی
تصمیم گیرنده بودن
تفکرهای انگیزشی کدامند؟
گامهایی تا انتخاب نهایی
مدیر بودن: آنچه بین رضایت و بهینه سازی است
مدیر به عنوان مهمترین عامل تصمیم گیری
نقش اطلاعات حسابداری مالی
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
- تصمیم گیری - تصمیم - مدیریت - اطلاعات مالی حسابداری -
کلمات کلیدی انگلیسی
Decision-making,Decision,Manager,Financial accounting information,
ترجمه چکیده
مقالههاایای که در مورد موضوعات تصمیم گیری و استفاده از اطلاعات است شامل حوزههای وسیع با دیدگاههای خاص در مورد این زمینههامیشود. بنابراین، جای تعجب نیست که برای رسیدن به یک توافق جامع در زمینه راه زیادی پیش رو است. مقالهی ما بر نقش اطلاعات حسابداری مالی در تصمیم گیریهای مدیریتی تمرکز دارد. یافتههای مقالهی حاضر نشان دادهاند که اطلاعات حسابداری مالی به مدیران در شناختاتفاقات سالهای گذشته و موقعیت فعلی شرکت کمک میکند، اتفاقاتی را که مناسب شرایط کنونی شرکت نیستند مشخص میکند، مروری کمی بر شرکت دارد و مدیران را برای فعالیتها و تصمیمات آتی آماده میکند. به منظور مفید واقع شدن اطلاعات حسابداری مالی در تصمیم گیریها، این اطلاعات باید ناملموس، مناسب، قابل اعتماد و قابل مقایسه باشند. واقعیت تصمیم گیری بر این است که نه تنها برحسب اطلاعات و شرایط فعلی، بلکه براساس عقاید شخصی و نمایشهایی است که دید یک فرد نسبت به جهان دارد.
ترجمه مقدمه
مقاله ای که موضوعاتی مانند تصمیم گیری و استفاده از اطلاعات را بررسی میکند وابسته به چند رشتهی علمی است و شامل زمینههای مانند مدیریت، علوم اجتماعی، فن آوری اطلاعات، عصب شناسی انسان و روانشناسی میشود. در نتیجه هر کدام از موضوعات دیدگاه خاص خود را دارند. جای تعجب نیست که با چنین دامنهی وسیعی از ورودی تحقیقات پژوهشگران فعال در زمینهی تصمیم گیری و ابزارهای تصمیم گیری، رسیدن به یک توافق کلی به خاطر سازوکارهای تصمیم گیری یا بهترین راه ممکن برای حمایت از این روند دور از انتظار است.
اگرچه پژوهش در مورد تصمیم گیری در حوزهی حسابداری تاریخی طولانی دارد، از دههی 1960 شروع میشود، پژوهشگران کمتر برحسب حسابداری مالی و بیشتر بر حسب حسابداری مدیریتی به تصمیمهای مدیریتی رسیدهاند. شاید این عامل به خاطر گسترش اهداف اطلاعات حسابداری مالی، در طول زمان، یعنی حمایت مدیریت شرکت تاکمک به سرمایه گذاران در تصمیم گیریهای درست بوده است.