ترجمه فارسی عنوان مقاله
داده کاوی مشتریان برای قطعه بندی سبک زندگی
عنوان انگلیسی
Customer data mining for lifestyle segmentation
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
22276 | 2012 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Expert Systems with Applications, Volume 39, Issue 10, August 2012, Pages 9359–9366
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1-مقدمه
2-تکامل رویکردهای قطعه بندی
3-توضیحاتی درباره شرکت استفاده شده در مطالعه موردی
4-متدولوژی
5-بخش های سبک زندگی
جدول 1- تعداد محصولات در هر خوشه.
جدول2- تعداد محصولات در هر خوشه
6- اقدامات بازاریابی
جدول 3- توزیع مشتریان توسط خوشه ها
جدول 4- توزیع مشتریان توسط خوشه ها برای فروشگاههای خاص
7-نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1-مقدمه
2-تکامل رویکردهای قطعه بندی
3-توضیحاتی درباره شرکت استفاده شده در مطالعه موردی
4-متدولوژی
5-بخش های سبک زندگی
جدول 1- تعداد محصولات در هر خوشه.
جدول2- تعداد محصولات در هر خوشه
6- اقدامات بازاریابی
جدول 3- توزیع مشتریان توسط خوشه ها
جدول 4- توزیع مشتریان توسط خوشه ها برای فروشگاههای خاص
7-نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
خرده فروشی -
خوشه -
تقسیم بندی -
شیوه زندگی
کلمات کلیدی انگلیسی
Retailing,
Clustering,
Segmentation,
Lifestyle
ترجمه چکیده
ارتباط خوب میان شرکتها و مشتریان، عامل بسیار مهمی در رقابت است. برای شرکت ها، قطعه بندی بازار، مسئله ای کلیدی در جهت توسعه و حفظ روابط صادقانه با مشتریان و همچنین برای افزایش فروش شرکت است. این مقاله، براساس سبک زندگی فروشندگان و با پشتیبانی اطلاعات استخراج شده از یک پایگاه داده ی معاملاتی بزرگ، روشی را برای قطعه بندی بازار خرده فروشی پیشنهاد می کند. با استفاده از یک الگوریتم خوشه بندی متغیر، مجموعه ای از سبدهای خرید معمول از پایگاه داده استخراج شده و برای پی بردن به سبک زندگی مشتریان استفاده شدند. مشتریان بر اساس تاریخچه خریدشان به یک بخش از سبک زندگی اختصاص داده شدند. این مطالعه با همکاری یک شرکت خرده فروشی اروپایی انجام شد.
ترجمه مقدمه
رخداد تغییرات اقتصادی و اجتماعی اخیر اروپا، بخش خرده فروشی را متحول کرده است. به طور خاص، رابطه میان شرکتها و مشتریان به طور قابل توجهی تغییر یافته است. در گذشته، شرکتها بر فروش محصولات و خدمات تمرکز می کردند، بدون اینکه در جستجوی دانش دقیقی در رابطه با مشتریانی که خدمات و محصولات را می خرند،باشند. با گسترش رقبا، جذب مشتریان جدید به قدری مشکل شد که شرکتها مجبور شدند تلاش برای حفظ مشتریان فعلی را تشدید کنند. تکامل شرایط اجتماعی و اقتصادی نیز سبک زندگی را تغییر دادو در نتیجه مشتریان تمایل کمتری برای فراگیری تمام اطلاعاتی دارند که از شرکتها دریافت می کنند.این چارچوب، منجر به این شد که شرکتها استراتژی های محصول/خدمات محور خود را به استرانژی های مشتری محور تغییر دهند. همچنین ایجاد روابط صادقانه با مشتریان نیز به یک هدف اصلی مبدل شد. در واقع، شرکتهایی که مایل به حرکت پیشگامانه هستند، بایستی به طور مداوم سطح خدمات را بهبود بخشند تا روابط تجاری خوب با مشتریان تضمین گردد.
برخی از شرکتها در ساخت پایگاههای داده سرمایه گذاری کردند و لذا قادر به جمع آوری مقادیر زیادی از داده-های مرتبط با مشتریان هستند. برای هر مشتری، میلیونها داده جمع آوری می شود که آنالیز کامل تاریخچه خرید را ممکن می سازد. به هر صورت، اطلاعات به دست آمده، به ندرت در طراحی عملکرد کسب و کار مانند کمپین های بازاریابی ادغام می شوند. در واقع، در بسیاری از شرکتها، اطلاعات موجود، برای کمک به تصمیم-گیری با روشها ادغام نمی شوند. اغلب، مقدار زیاد داده ها منجر به مشکل بیش بارگذاری اطلاعات، اما ضعف در دانش می شود.تحلیلگران قادر به همگامی در مطالعه داده ها و تبدیل آن به دانش مفید برای اهداف کاربردی نیستند.
تکنیک های داده کاوی (DM)، به عنوان ابزاری برای آنالیز داده های حاصل از فعالیت مشتریان که در پایگاه های داده بزرگ ذخیره شده اند، در حال افزایش هستند. می توان از این تکپنیک ها برای تشخیص الگوها و قوانین زیربنایی رفتار مشتری استفاده کرد. با این وجود همچنان استفاده از DM در بازاریابی در شرف تکوین بوده و همچنان اغلب شرکت ها از استراتژی های انبوه برای برانگیختن وفاداری مشتریان استفاده می کنند. تقسیم بندی بازاریابی مشتریان یا شناسایی گروههایی از مشتریان با الگوهای رفتاری مشابه، اغلب با یک روش تک کاره انجام می شوند که اساس تعریف تبلیغات سفارشی را تشکیل می دهد.
این مقاله، روشی را برای قطعه بندی مشتریان پیشنهاد می کند که بر اساس ماهیت محصولات خریداری شده توسط مشتریان است. این روش بر اساس تکنیک های خوشه بندی است، که قطعه بندی مشتریان بر طبق شیوه زندگی شان را ممکن می سازد.
ساختار بقیه مقاله به شرح زیر است. بخش 2، شامل مروری بر رویکردهای قطعه بندی است. بخش 3، شرکت مورد استفاده برای مطالعه را معرفی می کند. در بخش 4 روش ارائه شده، و در بخش 5، داده ها ارائه شده و نتایج مورد بحث قرار می گیرند. بخش 6، اقدامات بازاریابی را براساس قطعه بندی سبک زندگی پیشنهاد می کند. این مقاله با نتیجه گیری پایان می یابد.