ترجمه فارسی عنوان مقاله
چاقی و آغاز افسردگی در میان میانسال وسالمندان ایالات متحده
عنوان انگلیسی
Obesity and onset of depression among U.S. middle-aged and older adults
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
29787 | 2015 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Psychosomatic Research, Volume 78, Issue 3, March 2015, Pages 242–248
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلید واژه ها
مقدمه
روش ها:
شرکت کنندگان
معیار افسردگی
اندازه گیری چاقی
تحلیل های آماری
شکل 1: هیچ ارتباط معناداری میان وضعیت وزن بدن و شروع افسردگی میان آمریکایی آفریقایی تبار غیر هیسپانتیک یا هیسپانتیک مشاهده نشد. میانکنش اضافه وزن و آمریکایی آفریقایی تبار از نظر آماری معنادار بودند.
جدول 1: ویژگی های نمونه بر اساس وضعیت وزن بدن خط پایه.
جدول 2: شروع علائم بالینی افسردگی در ارتباط با وضعیت وزن بدن در میانسالان و سالمندان.
جدول 3: شروع علائم بالینی افسردگی در ارتباط با وضعیت وزن بدن در میانسالان و سالمندان بر اساس جنسیت، و نژاد/قومیت.
بحث
کلید واژه ها
مقدمه
روش ها:
شرکت کنندگان
معیار افسردگی
اندازه گیری چاقی
تحلیل های آماری
شکل 1: هیچ ارتباط معناداری میان وضعیت وزن بدن و شروع افسردگی میان آمریکایی آفریقایی تبار غیر هیسپانتیک یا هیسپانتیک مشاهده نشد. میانکنش اضافه وزن و آمریکایی آفریقایی تبار از نظر آماری معنادار بودند.
جدول 1: ویژگی های نمونه بر اساس وضعیت وزن بدن خط پایه.
جدول 2: شروع علائم بالینی افسردگی در ارتباط با وضعیت وزن بدن در میانسالان و سالمندان.
جدول 3: شروع علائم بالینی افسردگی در ارتباط با وضعیت وزن بدن در میانسالان و سالمندان بر اساس جنسیت، و نژاد/قومیت.
بحث
ترجمه کلمات کلیدی
-
چاقی - افسردگی - سالمندان - تجزیه و تحلیل بقا - سلامت و مطالعه بازنشستگی -
کلمات کلیدی انگلیسی
Obesity,Depression,Older adults,Survival analysis,Health and Retirement Study,
ترجمه چکیده
اهداف: این مقاله به بررسی رابطه میان چاقی و
شروع افسردگی در میان بزرگسالان میانسال و مسن ایالات متحده می پردازد.
روش ها: داده ها از مطالعه سلامت و بازنشستگی انجام شده طی سالهای 1994 تا 2010 بدست آمد. نمونه مطالعه شامل 6514 سالمند ساکن در منزل که بین سالهای 1931 و 1941 متولد شده بودند و در سال 1994 هیچ علامتی از افسردگی نشان نمی دادند، می شد. شاخص توده بدنی (BMI) از روی نسبت قد به وزن گزارش شده توسط خود افراد، برآورد گردید. وضعیت وزن بدن اینگونه طبقه بندی گردید: وزن طبیعی( 18.5 kg/m2≤BMI<25 kg/m2 )، اضافه وزن( 25 kg/m2≤BMI<30 kg/m2 ) و چاق( BMI≥30 kg/m2 ). از نمره بزرگتر مساوی مرکز 8 گزینه ای برای مقیاس افسردگی مطالعات شیوع شناسی برای تعریف علائم بالینی افسردگی استفاده گردید. از تخمین زننده کاپلان-میر و مدل خطرات نسبی کوکس وابسته به زمان برای بررسی رابطه میان وضعیت وزن بدن و شروع علائم بالینی افسردگی استفاده گردید.
نتایج: وزن ناسالم بدن، با شروع آتی افسردگی ارتباط داشت. طی 16 سال پیگیری، شرکت کنندگان دارای اضافه وزن و چاق به ترتیب با احتمال 13 درصد و 9 درصد بیشتر نسبت به شرکت کنندگان طبیعی، شروع علائم بالینی افسردگی را نشان می دادند. رابطه میان چاقی و شروع افسردگی در میان زنان و سفید پوستان غیر هیسپانتیک نسبت به مردان و اقلیت های نژادی، قویتر بود.
نتیجه گیری ها: پزشکان باید از خطر بالقوه افسردگی در میان سالمندان آگاهی یابند.
ترجمه مقدمه
چاقی در ایالات متحده و سرتاسر جهان، یک معضل بهداشتی رایج است(1). بالغ بر یک سوم سالمندان آمریکایی چاقی هستند و یک سوم دیگر نیز به اضافه وزن مبتلا می باشند(2). نرخ رشد چاقی بزرگسالی، به ویژه چاقی حاد و مرضی، رو به افزایش است(3). گرچه پیامدهای چاقی بر سلامت جسمی به اثبات رسیده است(1، 4)، اما ارتباط آن با اختلالات روانشناختی هنوز مشخص نشده است. افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات روانشناختی و عامل اصلی ابتلا به بیماری در ایالات متحده است(5). مرورهای سیستماتیک و فراتحلیل مطالعات مقطعی، رابطه میان چاقی و افسردگی را نشان داده اند(8-6). یک فراتحلیل که بر روی مطالعات آینده نگر انجام گرفت، چاقی را خط پایه منظور کرد تا آغاز افسردگی را طی پیگیری پیش بینی نماید(9)، حال آنکه فراتحلیلی دیگر هیچ شاهد قوی را نشان ندارد(10).
هنوز مشخص نشده است که این عدم یکپارچگی را چگونه میتوان به وسیله ناهمگونی احتمالی در ارتباط میان چاقی و افسردگی بین زیرگروه های جمعیتی توضیح داد(10). اکثر مطالعات آینده نگر طولی که تاثیر چاقی بر افسردگی را مورد بررسی قرار داده اند، بر کودکان و نوجوانان تمرکز داشته اند014-11). چند مورد از مطالعات به بررسی تاثیر آینده نگر چاقی بر افسردگی در فرآیند پیری پرداخته اند(18-15). میانسالی و سالمندی، ادوار بحرانی برای ظهور و پیشرفت خطرهای روانشناختی چاقی به شمار می آیند. طی گذار عمر، شیوع اضافه وزن و چاقی در میانسالی به اوج خود می رسد( عموما بین 40 الی 60 سالگی)(2). میانسالی دوره ای است که طی آن ایمنی میزبان شروع به کاهش می کند و تاثیرات وزن ناسالم بدن و دیگر عادات نادرست بهاشتی، انباشته می گردد(19). کاهش ایمنی افراد میانسال و سالمند را در برابر پیامدهای روانشناختی چاقی حساس می سازد. با این حال، مطالعات قبلی به ویژه آنهایی که بر جمعیت میانسال و سالمند تمرکز دارند، از نمونه های محلی استفاده کرده اند و دوره پیگیری نسبتا کوتاهی داشته اند(18-15). ارزیابی های آنها از وزن بدن و افسردگی، تنها در یک نقطه زمانی انجام می شدند(17-15). به علاوه، اکثر این مطالعات، نسبت احتمالات را برآورد کرده اند(15،17)، که میتوانند خطر نسبی را برای پیامدهای رایج بیشتر از میزان واقعی پیش بینی کنند(20).
ارتباط میان چاقی افسردگی بسته به جنسیت و نژاد/قومیت، متفاوت است. مطالعات قبلی رابطه قویتری را میان چاقی و افسردگی در زنان به اثبات رسانده اند. با این حال، این مطالعات بر نوجوانان تمرکز داشته اند. هنوز مشخص نشده است که آیا تاثیرات تعدیل کننده مشابه جنسیت در جمعیت میانسال وجود دارد یا خیر(23). تاکنون تنها چند مطالعه، به بررسی تاثیرات افتراقی چاقی بر افسردگی بر اساس نژاد/قومیت پرداخته اند و یافته های مخلوطی را گزارش کرده اند(16، 21، 24، 25). مطالعات آینده نگر مبتنی بر جمعیت با هدف شناسایی زیرگروه های جمعیتی صورت گرفته اند که بیشترین حساسیت را به پیامدهای روانشناختی چاقی نشان می دهند.
مطالعه کنونی به بررسی رابطه چاقی و آغاز علائم بالینی افسردگی با استفاده از داده های بدست آمده از پیمایش طولی ملی میانسالان و سالمندان ایالات متحده پرداخته است. نمونه منحصر به فرد بزرگ و متنوع مطالعه، با دوره های پیگیری گسترده( بالغ بر 16 سال از 1994 تا 2010) امکان بررسی خطرات رونشناختی درازمدت چاقی را در فرآیندهای پیری و تاثیرات افتراقی چاقی میان زیرگروه های جنسیتی و نژادی/قومیتی فراهم آورده است.