دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 125891
ترجمه فارسی عنوان مقاله

تفاوت جنسیتی در تاثیرات نیکوتین بر خاموشی ترس زمینه ای

عنوان انگلیسی
Sex differences in the effects of nicotine on contextual fear extinction
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
125891 2018 4 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Pharmacology Biochemistry and Behavior, Volume 165, February 2018, Pages 25-28

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلیدواژه ها

1.مقدمه

2.روش ها

2.1ابزار

2.2 تزریق دارو

2.3 رویه های رفتاری

2.4 تحلیل آماری

3. نتایج

3.1 خاموشی نیکوتین حاد 

3.2 خاموشی نیکوتین مزمن

4. مباحثات
ترجمه کلمات کلیدی
نیکوتین، انقراض، هیپوکامپ، اضطراب، تفاوت های جنسی،
کلمات کلیدی انگلیسی
Nicotine; Extinction; Hippocampus; Anxiety; Sex differences;
ترجمه چکیده
اختلال اضطراب و استرس در زنان نسبت به مردان بیشتر رخ می دهد و به همین ترتیب، در افراد سیگاری بیشتر از افراد غیرسیگاری رخ می دهد. نیکوتین به عنوان تضعیف کننده ی ترس شناخته شده است و این ترس، در اختلال اضطراب دگرگون می شود. گرچه، نیکوتین در زنان و مردان، به طور متفاوتی بر فراگیری ترس تاثیر می گذارد و این بدین معناست که دو عامل جنسیت و مصرف محصولات دارای نیکوتین می توانند با یکدیگر تعاملاتی داشته باشند تا موجب دگرگونی خاموشی ترس شوند. در این پژوهش، ما با تزریق نیکوتین حاد و نیکوتین مزمن بر موش های C57BL/6J ، تفاوت های جنسی آنها را در رابطه با خاموشی حافظه ی ترس بررسی کردیم. برای مطالعه ی تاثیرات حاد نیکوتین، حیوانات را قبل از رسیدن به مرحله ی خاموشی در یک زمینه ی شرطی سازی ترس ذاتی قرار دادند که در آنجا به آنها نیکوتین ( 0.09،0.18 یا 0.36 میلی گرم/کیلوگرم) تزریق می شد. برای نیکوتین مزمن، حیوانات به صورت پیوسته نیکوتین(12.6،18 یا 24 میلی گرم/کیلوگرم در روز) دریافت می کردند. آنها در یک زمینه ی شرطی سازی ترس ذاتی تربیت شده و به دنبال آن، به مراحل خاموشی رسیدند. موش های نر پس از تزریق نیکوتین مزمن و نیکوتین حاد دچار تضعیف ترس زمینه ای شدند. موش های ماده نیز، تضعیف ترس زمینه ای را به همراه داشتند، با این تفاوت که این تضعیف در دوز بالاتری از نیکوتین حاد رخ داد(0.36 میلی گرم/کیلوگرم) و این در حالی بود که تزریق نیکوتین مزمن در موش های ماده منجر به تضعیف ترس زمینه ای نشد. این نتایج حاکی از میانجی گری جنسیت نسبت به اثرات نیکوتین بر خاموشی حافظه ی ترس زمینه ای است.
ترجمه مقدمه
اختلال اضطراب و استرس خانواده ای از بیماری های روانی می باشد. اختلال پس از سانحه جزو این دسته از اختلالات روانی است.(PTSD، انجمن روانپزشکان آمریکا،2013) معمولا در بین علائم اختلال اضطراب و استرس، نسبت به محرک های مرتبط با یک تجربه آزاردهنده یک واکنش ترس اغراق آمیز وجود دارد. (پرسونس، رسلر و همکاران، 2013-2005) این تداعی های القاکننده ی ترس را می توان از طریق مواجهه درمانی در انسانها و خاموشی ترس در حیوان ها تضعیف کرد. خاموشی ترس به معنی تماس مکرر با محرک های ایجادکننده ترس است و در این حین عامل خطر حضور ندارد.(میلاد، کوئیرک و همکاران، 2012) نکته حائز اهمیت این است که مصرف نیکوتین و اختلال اضطراب و استرس در یک رابطه دوسویه قرار دارند. (کونن و همکاران 2005، موریست و همکاران 2007، ثرندایک و همکاران 2006) اگرچه مصرف فرآورده های نیکوتین و اختلال اضطراب به صورت مشترک در مردان و زنان رخ می دهد، اما میزان ارتباط این دو با یکدیگر در جنسیت ها متفاوت است. (برسلا 1995، ثرندایک و همکاران 2006) اختلال پس از سانحه و مصرف نیکوتین فقط در مردان به میزان قابل توجهی به یکدیگر مرتبط است اما اضطراب عمومی و مصرف نیکوتین هم در زنان و هم در مردان، به میزان یکسانی مرتبط هستند.(برسلا 1995، ثرندایک و همکاران 2006) بنابراین، ممکن است جنسیت، رابطه ی میان مصرف نیکوتین و اختلال اضطراب و استرس را با یکدیگر تطبیق دهد. خاموشی ترس شرطی شده شامل تماس های مکرر با نشانه های مربوط به ترس گذشته است تا پاسخ ترس کاهش یابد. از این روش به عنوان نمونه ای از مواجهه تراپی در پژوهش های حیوانات و انسان ها استفاده می شود. نشان داده شده است که نیکوتین حاد، فراگیری ترس زمینه ای را در موش های نر و ماده افزایش می دهد. (گولد و همکاران، 2004،2003،1999) در موش های نر تزریق نیکوتین حاد باعث تضعیف خاموشی ترس زمینه ای، جلوگیری از کاهش طبیعی پاسخ ترس در آزمایش های بدون تاثیر بر رفتار فریز شدن(کوتلو،گولد و همکاران، 2017،2016،2014) و باعث تقویت بهبود خودبه خودی ترس زمینه ای خاموش می شود(کوتلو و همکاران2016) تزریق نیکوتین مزمن تاثیر مشابهی را روی مراحل طی شده ی ترس زمینه ای دارد. نتایج آزمایشگاه ما قبلا نشان داده بود که تزریق نیکوتین مزمن موجب خاموشی ترس زمینه ای در موش های نر می شود و این تاثیر، به صورت پیوسته است. یعنی همزمان با بازگیری نیکوتین، گیرنده های عصبی استیل کولین در هیپوکامپ نیکوتین را جذب می کنند.(کوتلو،2016) با این وجود، تاثیرات تفاوت جنسیتی بر خاموشی حافظه ی ترس در مصرف نیکوتین حاد و مزمن کشف نشده است. بنابراین در پژوهش امروزه ما تفاوت جنسیتی را در مصرف نیکوتین حاد و مزمن و تاثیر آن بر خاموشی ترس بررسی کردیم.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  تفاوت جنسیتی در تاثیرات نیکوتین بر خاموشی ترس زمینه ای

چکیده انگلیسی

Anxiety and stress disorders occur at a higher rate in women compared to men as well as in smokers in comparison to non-smoker population. Nicotine is known to impair fear extinction, which is altered in anxiety disorders. However, nicotine differentially affects fear learning in men and women, which may mean that sex and nicotine-product use can interact to also alter fear extinction. For this study, we examined sex differences in the effects of acute and chronic nicotine administration on fear memory extinction in male and female C57BL/6J mice. To study the acute effects of nicotine, animals trained in a background contextual fear conditioning paradigm were administered nicotine (0.09, 0.18 or 0.36 mg/kg) prior to extinction sessions. For chronic nicotine, animals continuously receiving nicotine (12.6, 18, or 24 mg/kg/day) were trained in a background contextual fear conditioning paradigm followed by fear extinction sessions. Males exhibited contextual fear extinction deficits following acute and chronic nicotine exposure. Females also exhibited extinction deficits, but only at the highest doses of acute nicotine (0.36 mg/kg) while chronic nicotine did not result in extinction deficits in female mice. These results suggest that sex mediates sensitivity to nicotine's effects on contextual fear memory extinction.