ترجمه فارسی عنوان مقاله
اثرات خارجی تجارت و مسائل جدید حقوق سهامداران در بازارهای نوظهور
عنوان انگلیسی
Trading externalities and new equity issues in emerging markets
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
13835 | 2005 | 14 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Multinational Financial Management, , Volume 15, Issue 1, February 2005, Pages 1-13
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. ادبیات پیرامون اثرات خارجی تجارت و فایل بندی های جدید
جدول 1 - احتمالات مشروط و بدون قید و شرط مشائل جدید و خروج ازلیست
3- نمونه و حقایق تلطیف یافته در رابطه با مسائل جدید
4- آزمودن اثرات خارجی تجارت
جدول 2 - نتایج پروبیت ترتیبی
5. نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. ادبیات پیرامون اثرات خارجی تجارت و فایل بندی های جدید
جدول 1 - احتمالات مشروط و بدون قید و شرط مشائل جدید و خروج ازلیست
3- نمونه و حقایق تلطیف یافته در رابطه با مسائل جدید
4- آزمودن اثرات خارجی تجارت
جدول 2 - نتایج پروبیت ترتیبی
5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
بازارهای مالی عمومی -
بازارهای مالی بین المللی -
کلمات کلیدی انگلیسی
General financial markets,
International financial markets,
ترجمه چکیده
نوسانات در امور مالی بازارهای در حال ظهور در دهه ی گذشته، اهمیت توسعه ی مبادلات سهام را به منظور ارتقای خظر تسهیم بین سهامداران بین المللی برجسته تر کرده است. بازارهای بدهکار اجازه ی ریسک تسهیم آزادانه منابع را نمی دهند. از لحاظ تئوری، توسعه ی بازار سهام شامل امور بازرگانی مواد خارجی، به عنوان تصمیمی از طرف یک شرکت برای تهیه ی لیستی از سرریز مثبت برای دیگر شرکت ها با در نظر گرفتن عرضه ی اولیه است. بدین نحو این تئوری، یک مفهوم سیاسی روشن از لحاظ اقدامات عمدی دولت به منظور توسعه ی بازار سهام دارد. این مقاله به بررسی تجربی وجود تجارت خارجی در کشورهای در حال توسعه می پردازد و شواهدی مبنی بر اینکه چنین اثرات خارجی برای آمریکای لاتین وجود دارد نه برای بازارهای سهام آسیا.
ترجمه مقدمه
رشد فوق العاده و تلاطم بازارهای مالی در کشورهای در حال توسعه از سال 1990 منجر به توجه مجدد بر توسعه ی بازارهای سهام محلی شده است. بحران مالی منجر به نگرانی هایی در رابطه با تکیه بر اوراق قرضه خارجی و تمایل برای توسعه ی مبادلات مالی محلی می شود ( نگاهی داشته باشید به آیشن گرین و هوس من، 1999 ). در واقع، در حالیکه مدل های متعارف حساب های سرمایه ی باز را به عنوان یک اصل روشن بیان می کند، آشفتگی اخیر باعث شده است تا برخی حکمت سرمایه ی باز را برای توسعه ی کشورها زیر سوال ببرند ( کاپلان و رادریک، 2001، ادوارد 2000 ). توسعه ی بازار مالی به عنوان وسیله ای به منظور دست یابی به مزایای حساب های سرمایه ازاد مورد تجویز قرار گرفته است به علاوه به عنوان نیروی مثبت در تخصیص موثر سرمایه و رشد اقتصادی در نظر گرفته می شود ( کینگ و لوین، 1993، کانت لوین 2001 ). این دیدگاه بطور جهانی مشترک نیست. لوکاس ( 1988 ) بیان می دارد که اقتصاددانان " بطور بد دچار گزافه گویی شده اند" آن هم در رابطه با اهمیت سیستم مالی برای رشد اقتصادی. شلفیر و ویشنی ( 1986 ) نگران این مسئله است که با ساختن بازارهای سهام سیال تر، انگیزه ی سهامداران برای نظارت بر کار مدیران کاهش می یابد. با وجود اختلاف نظر ها در رابطه با حساب سرمایه آزادو توسعه ی بازار مالی ف علاقه برای توسعه ی بازارهای سهام وجود دارد. باز هم، در حالیکه هیئت منصفه باید حکم قطعی را صادر کند، به نظر می رسد بازارهای سهام مزیت زیادی در رابطه با وضع مالی بازار داشته باشمند. آبسفلد ( 1994 ) خواص بزرگ تر ریسک به اشتراک گذاشتن که حقوق صاحبان سهام با بدهی مالی دارند را مدل سازی کرده است. بنابراین سیاست گذاران به همراه تاجران سرمایه علاقه ی زیادی در توسعه ی بازرهای سهام دارند چراکه برای تمام این عدم قطعیت ها، مزایای ریسک تسهیم بر راهکردها وجود دارد.
پاگانو (1989، 1993 ) جنبه های جالب از توسعه ی بازار سهام را مدل سازی کرده است. او اثرات خارجی از ورود شرکت ها و سرمایه گذاران تازه به بازار را به پیش رو می کشد. این سرریز مثبت بدین مفهوم است که شرکت معین بازارهای مبادلاتی را لیست کرده است و بیشتر علاقه مند به لیست کردن دیگر شکت های متوالی پس از آن است.این امر از مزایای تنوع و نقدینگی ناشی می شود که شرکت ها زمانیکه اسامی را لیست کرده اند، آن ها را برای سرمایه گذاران فراهم می آورند. به مانند هر اثر خارجی مثبتی، به طور نظری دولت می تواند تخصیص موثر تری از منابع را از طریق سیاست های هدف مند مانند یارانه شکل دهد. در حالیکه اثرات خارجی تجارت که از مشارکت شرکت های جدید در بورس تولید می شوند، از نظر تئوری بسیار مهم و ضروری اند، با این حال تحقیقات کمی تا به امروز در رابطه با بررسی اثرات آنان بر روی تعداد شرکت های فهرست شده در لیست انجام پذیرفته است. این مقاله این شکاف در ادبیات را به وسیله ی آزمون تجربی برای وجود اثرات خارجی تجارت پر کرده است. بازارهای نوظهور نوع اصلی از بررسی آزمایشگاهی، به صورت اندیکس بازارهای نوظهور شرکت های مالی بین المللی که حد حسابی تا 60 درصد بازار سرمایه از سهام فهرست شده از کشورهای شرکت کننده را دارند، ارائه می دهند. به هر حال، شاید شرکت ها تنها زمانیکه الزامات سرمایه و نقدینگی خاص را پشت سر بگذارند، دست به تنظیم لیست ببرند. در اینجا لیست کردن به وضوح می تواند مزایایی برای شرکت ها فراهم اورد و دسترسی به سرمایه های اضافی را آسانتر کند. استفاده از روش پروبیت، نتایج بدست آمده از آن شان می دهد که بعد از کنترل عامل دیگر، شواهدی مبنی بر ووجود اثرات خارجی تجارت در مبادله ی سهام آمریکای لاتین وجود دارد اما هنوز در بازارهای آسیایی این شواهد دیده نشده است. شاید این تمایز تا حدی به علت سطح توسعه ی بازار در کشورهای آسایی مورد بررسی قرار گرفته باشد. با ایت حال، اثرات جانبی تجارت مفهوم نقشی برای سیاست گذاران در ارائه ی مشوق هایی برای لیست شرکت ها را به ما گوشزد می کند.