ترجمه فارسی عنوان مقاله
فرهنگ، توسعه اقتصادی، و نگرشهای اخلاقی ملی
عنوان انگلیسی
Culture, economic development, and national ethical attitudes
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
1592 | 2008 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Business Research, Volume 61, Issue 3, March 2008, Pages 254–264
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. سابقه و فرضیات
2.1. نگرشهای اخلاقی
2.2. فرهنگ
2.2.1. فردگرایی و جمع گرایی
2.2.2. اجتناب از عدم اطمینان
2.2.3. فاصله قدرت
2.2.4. مردانگی و زنانگی
2.2.5. جهت گیری بلندمدت
2.3. نگرشهای فرهنگی و اخلاقی: فرضیات
2.3.1. فردگرایی/ جمع گرایی
2.3.2. اجتناب از عدم اطمینان
2.3.3. فاصله قدرت
2.3.4. مردانگی/ زنانگی
2.4. اثرات توسعه اقتصادی
3. روش
3.1. داده ها
3.2. تجزیه و تحلیل
4. نتایج
4.1. نمونه و معانی مشاهده شده نگرشهای اخلاقی
جدول 1. طبقه بندی اجتماعی، کشورها، اندازه نمونه و نگرشهای اخلاقی
4.2. تغییرناپذیری اندازه گیری نگرشهای اخلاقی
جدول 2. آمارهای مناسب برای تغییرناپذیری اندازه گیری
4.3. تست فرضیات
جدول 3. ماتریس همبستگی و آمارهای توضیحی (N= 44)
5. بحث
5.1. ابعاد هافستد و عوامل اقتصادی
جدول 4. نتایج رگرسیون برای مدلهای متناوب (N=44)
5.2. گروه بندی فرهنگی GLOBE
5.3. گروههای رگرسیون
5.4. محدودیتها و تحقیقات آینده
5.5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
-
فرهنگ - اخلاق - توسعه اقتصادی - هافستد - تغییر ناپذیری اندازه گیری
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
به منظور درک تاثیر فرهنگ بر نگرشهای اخلاقی، بسیاری از کشورها بمنظور اجتناب از سردرگمی با ابعاد فرهنگی باید بطور همزمان مورد مقایسه قرار بگیرند. این مطالعه از داده های نظرسنجی ارزشهای جهانی برای توسعه معیار نگرشهای اخلاقی استفاده می کند تا تغییرناپذیری جزئی اندازه گیری را در 44 کشور نشان دهد. معانی پنهان 4 بعد فرهنگی (پیامدهای فرهنگ هافستد: مقایسه ارزشها، رفتارها، موسسات، و سازمان در کشورها) و سرانه تولید ناخالص داخلی (PCGDP) به اثراتی اشاره نموده که با بررسی پیش بینی ها مطرح نشده و تغییرپذیری زیادی را نسبت به تجزیه و تحلیل معانی خام بیان می کند. با اینحال، این مدل برای نگرشهای اخلاقی گزارش شده در برزیل، ژاپن و فیلیپین درنظرگرفته نمی شود. در 41 کشور مابقی، اجتناب از عدم اطمینان، فاصله قدرت و PCGDP اثرات منفی بر نگرشهای اخلاقی ملی دارند.
ترجمه مقدمه
جهانی شدن بازار باعث افزایش تعداد شرکتها شد تا در سراسر جهان رقابت کنند و کاملا از قلمروهای سنتی خود هم از لحاظ جغرافیایی و فرهنگی دور هستند. این بازارهای جدید و روابط تجاری آنها، پاداشهای بالقوه ای به مشارکت دهندگان می دهند. با اینحال، مرزهای ملی اغلب باعث شده تا سایمزانها با مشتریان، کارمندان و فروشندگانی مواجه شده که ادارک ناشناخته ای از درست و نادرست دارند. دیدگاههای متفاوت در رشوه خواری، حقوق مالکیت معنوی، تکنیکهای مذاکره، روشهای شخصی و میزبانی سایر مسائل ممکن است منجر به مشکلات قانونی و مدیریتی در سازمانها شده که فرهنگهای متعددی دارند. بنابراین، درک تغییرات جهانی در تصمیم گیری اخلاقی برای تجارتهای چندملیتی مهم است. "کارول" بیان می کند که رشد سریع شرکتهای چندملیتی، مرحله اخلاق کسب و کار جهانی را در یکی از بالاترین اولویتها در دهه های آتی قرار می دهد.
تاثیر فرهنگ بر نگرشهای اخلاقی مورد تمرکز بسیاری از تحقیقات وسیع بوده. بررسی مفهوم اخلاق کسب و کار، ملیت را در چهارمین مکان از 18 عامل فردی بررسی شده در 174 مطالعه از سال 1996- 2003 نشان می دهد. اطلاعات شناخته شده هافستد در ابعاد فرهنگی اغلب برای بیان این اختلافات ملی در ادراک اخلافی با موفقیت مرکب استفاده شده اند.
بدیل اختلافات در جمع آوری داده های ملی، تستهای قبلی در مورد اثرات فرهنگی بر نگرشهای اخلاقی اغلب دو یا سه کشور را در یک زمان بررسی کرده اند. در این مقایسه، ابعاد فرهنگی ممکن است مخفی شوند بطوریکه تمام کشورها در سطح جمع گرایی بالا نیز در فاصله قدرت بالایی قرار دارند. اگر ویژگیهای فرهنگی متنوع باشند، اثرات رقابتی بر روی چشم اندازهای اخلاقی می توانند یکدیگر را لغو کرده، و به اشتباه نشان داده که فرهنگ هیچ تاثیری ندارد و یا اقدامات فرهنگی نامناسب هستند. بنابراین، بدون تعداد نسبتا زیادی از کشورها برای مقایسه کردن، تشخیص اینکه کدامیک شناسایی می شوند ممکن است دشوار باشد اگر هر ویژگی فرهنگی مسئول اختلافات ملی در نگرشهای اخلاقی باشد.
تحقیقات قبلی بطور کلی توجه کمی به تغییرپذیری اندازه گیری در مقایسه با ادراک اخلاقی در فرهنگها نموده اند. زمانی که ازنظر معیار دارای معنی مشابهی در فرهنگها نبوده، اختلافات ملی در معانی ممکن است بموجب اختلافات درتس بین کشورها در ساختار اصلی و یا بموجب جهت گیری سیستماتیک به روشی بوده که افراد از کشورهای مختلف به موارد اصلی پاسخ می دهند. تشابهات در معانی مشاهده شده ممکن است تشابهات واقعی و یا جهت گیریهای نادرست را منعکس کرده. برای مثال، "استینکامپ و بامگارتنر" مطالعه ای را بیان کرده که در آن جهت گیریهای پاسخ منجر به امتیازات خام مشاهده شده برابر با 4 کشور اروپایی شده، هرچند معانی پنهان درست بطور قابل توجهی فرق دارند. بنابراین، امکان جهت گیری در ادراک اخلاقی سنجیده شده باعث ایحاد شواهد تجربی مبهم در مورد تشابهات و اختلاف در فرهنگها می شود.
هدف این مطالعه شناسایی این دو شکاف می باشد. نگرشهای اخلاقی ملی براساس ادراک توجیه پذیری 4 رفتار با استدلالهای اخلقی مورد تمرکز قرار می گیرند. داده های علم اخلاق برای 44 کشور از نظرسنجی ارزشهای جهانی بدست آمده اند و برای تغییرناپذیری اندازه گیری بررسی می شوند. سپس معانی پنهان در امتیازات فرهنگی از هافستد و ارزشهای سرانه تولید ناخالص داخلی (PCGDP) با عنوان معیار توسعه اقتصادی برگشت داده می شوند. یافته ها به اثرات قوی و قابل توجه نگرشهای اخلاقی اشاره کرده که نمی توانند با بررسی ابعاد فرهنگی با اقتصادی بطور مجزا درک شوند.