ترجمه فارسی عنوان مقاله
استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی و کیفیت اطلاعات صورتهای مالی
عنوان انگلیسی
International Financial Reporting Standards and the quality of financial statement information
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
21492 | 2010 | 12 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Review of Financial Analysis, Volume 19, Issue 3, June 2010, Pages 193–204
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.پیشینه نظری
2.1نقش IFRSها
2.2رفتار مدیریتی
3.فرضیههای تحقیق
3.1مدیریت سود
3.2ارتباط ارزشی
4.ساختار تحقیق
4.1مجموعه دادهها و روشهای تجربی
4.2محدودیتهای تحقیق
5.نتایج تجربی
5.1آمار توصیفی
جدول 1a: اتخاذ IFRS: آمار توصیفی
جدول 1b : اتخاذکنندگان کوچک و بزرگ: آمار توصیفی
5.2مدیریت سود
جدول 2: مدیریت سود: GAAP بریتانیا و IFRSها
5.3ارتباط ارزشی
6.نتیجهگیریها
جدول 3: ارتباط ارزشی: GAAP بریتانیا در برابر IFRSها
پیوست A: بخشهای صنعتی نمونه
پیوست B: مقیاسهای حسابداری به کار برده شده به عنوان متغیرهای مستقل (توضیحی)
پیوست C: تفاوتهای نهادی بین IFRSها و GAAP بریتانیا
پینوشتها
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.پیشینه نظری
2.1نقش IFRSها
2.2رفتار مدیریتی
3.فرضیههای تحقیق
3.1مدیریت سود
3.2ارتباط ارزشی
4.ساختار تحقیق
4.1مجموعه دادهها و روشهای تجربی
4.2محدودیتهای تحقیق
5.نتایج تجربی
5.1آمار توصیفی
جدول 1a: اتخاذ IFRS: آمار توصیفی
جدول 1b : اتخاذکنندگان کوچک و بزرگ: آمار توصیفی
5.2مدیریت سود
جدول 2: مدیریت سود: GAAP بریتانیا و IFRSها
5.3ارتباط ارزشی
6.نتیجهگیریها
جدول 3: ارتباط ارزشی: GAAP بریتانیا در برابر IFRSها
پیوست A: بخشهای صنعتی نمونه
پیوست B: مقیاسهای حسابداری به کار برده شده به عنوان متغیرهای مستقل (توضیحی)
پیوست C: تفاوتهای نهادی بین IFRSها و GAAP بریتانیا
پینوشتها
ترجمه کلمات کلیدی
- استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی - مدیریت سود - ارتباط ارزش
کلمات کلیدی انگلیسی
International Financial Reporting Standards,Earnings management,Value relevance
ترجمه چکیده
این مطالعه بر اتخاذ استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی ( IFRSها) در بریتانیا و تغییر از GAAP بریتانیا به IFRSها تمرکز دارد. مطالعه تعیین میکند که آیا اتخاذ IFRS منجر به ارقام حسابداری با کیفیتتر میشود یا نه. مطالعه با بررسی مقیاسهای حسابداری شرکت، که در UK GAAP و IFRSها گزارش شدهاند، توان بالقوه مدیریت سود را در IFRSها مطالعه میکند. همچنین، مطالعه ارتباط ارزشی اطلاعات صورتهای مالی مبتنی بر IFRS را نیز بررسی میکند. مطالعه نشان میدهد که معمولا اجرای IFRSها کیفیت حسابداری را تقویت میکند. یافتهها نشان میدهند که اجرای IFRSها میدان مدیریت سود را کاهش میدهد، به تشخیص به موقعتر زیان مرتبط است و منجر به مقیاسهای ارتباط ارزشی بیشتر میشود. این مورد نشان میدهد که عدم تقارن اطلاعاتی کمتر و دستکاری سود منجر به افشاسازی اطلاعات با کیفیتتر و آموزنده میشود و در نتیجه به سرمایهگذاران در انجام قضاوتهای آگاهانه و بدون سوگیری کمک خواهد کرد.
ترجمه مقدمه
نظریه نمایندگی (کارگزاری) پیشبینیهایی را در مورد رفتار مدیران ارایه میدهد. این نظریه پیشنهاد میکند که شرکتها با اتخاذ IFRSها عملکرد بهینه دارند و منافع سرمایهگذار و کیفیت گزارشگری را افزایش میدهند (به فیلدز، لیز و وینسنت، 2001 مراجعه کنید). به عنوان مثال، ممکن است شرکتهایی با بدهی بیشتر تمایل بیشتری برای اتخاذ IFRSها دارند تا بتوانند نیازهای وامدهندگان و پیشنیازهای قرارداد بدهی را تامین کنند و یا از بررسی و توجه سیاسی اجتناب کنند (به لامبرت، 2001 مراجعه شود). هیلی (1985) پیشنهاد میکند که انعطافپذیری مجاز در گزارشگری مالی ممکن است باعث شود که مدیران فرصت طلبانه عمل کنند (به بورگاستاهلر و دیچیو، 1997؛ ویل، فونگ، گراهام و فاگوتو، 2006 مراجعه شود). این موضوع نشان میدهد که ممکن است مدیران سود گزارشی را کنترل کنند تا تغییر مطلوبی را به IFRSها نشان دهند (دیفوند و پارک، 1997؛ هند و اسکانتز، 1998؛ فیلدز و همکاران، 2001) یا از پیامدهای مخالف در ارقام سود و توانایی پرداخت بدهی خود اجتناب کنند (واتسون، شریوز و مارستون، 2002).
یکی از سوالات مهم این است که چگونه ممکن است اتخاذ IFRSها بر کیفیت حسابداری تاثیرگذار باشد. حقیقت این است که بریتانیا یکی از کشورهای دارای حقوق عرفی همراه با بازارهای بدهی و سهام فعال، پایگاه متنوع سرمایهگذاران، مکانیزمهای قوی حمایت از سرمایهگذار و گزارشگری مالی سرمایهگذار محور (تندلو و وانسترالن، 2005) است که ممکن است از فرایند تغییر بهره برد. مطالعات قبلی (تارکا، 2004؛ بارت و همکاران، 2005؛ لانگ و همکاران؛ 2005؛ تندلو و وانسترالن، 2005؛ هانگ و سوبرامانیام، 2007) نشان میدهند که IFRSها مبتنی بر اطلاعات هستند و کیفیت گزارشگری مالی را بهبود میبخشند و در نتیجه نیازهای اطلاعاتی سرمایهگذاران را تامین میکنند و ساختارهای بازار سهام را تقویت میکنند.
مطالعه بر شرکتهای پذیرفته شده در بازار بورس لندن تمرکز دارد و تعیین میکند که آیا اتخاذ IFRSها کیفیت حسابداری را بهبود میبخشد. اجرای IFRS برای آن شرکتهای پذیرفته شده در بورس ضروری است که به دولتهای عضو اتحادیه اروپا تعلق دارند (1606/2002/EC) و تاریخ اجرای آن از اول ژانویه 2005 است. مطالعه ماهیت کاوشی دارد و تفاوتهای نظاممند موجود در شرکتهای بریتانیا را با در نظر گرفتن اتخاذ IFRS آزمون میکند. دوره تحلیل دوره رسمی اتخاذ، یعنی سال 2005، و دوره قبل از اتخاذ رسمی، یعنی سال 2004، است. بررسی تجربی بر بررسی توان بالقوه مدیریت سود در IFRSها و ارتباط ارزشی گزارشهای حسابداری مبتنی بر IFRS در مقایسه با UK GAAP تمرکز دارد. مطالعه نشان میدهد که اتخاذ IFRS میدان مدیریت سود را کاهش میدهد، منجر به تشخیص به موقعتر زیان و مقیاسهای حسابداری ارتباط ارزشی بیشتر میشوند.
مطالعه به این دلیل انجام گرفته شده است که آیا روش/قانون حسابداری خاصی تاثیر واقعی دارد طوری که لازم باشد برای به حداقل رساندن اثرات مخالف تغییر حسابداری تصمیمهای مدیریتی را تغییر داد. ممکن است تاثیر مخالف تغییر حسابداری با هموار سازی اعداد حسابداری و دستکاری تغییر حسابداری برای متناسبسازی با تصمیمهای مالی شرکت کاهش یابد (به بزاز و سنتنی، 2001 مراجعه کنید). این نوع اطلاعات برای فرایند تعیین استاندارد حسابداری مفید هستند، خصوصا در مورد اینکه آیا گزارشگری مالی دقیقتر یا انعطافپذیرتر باید در نظر گرفته شود یا نه (به لویت، 1998 رجوع شود). مطالعاتی در مورد اجرای IFRS در محیطهای ملی متفاوت وجود دارند. به عنوان مثال، اچر و هیلی (2003) IFRSها و GAAP چینی را مطالعه میکنند و لئوز (2003) و هانگ و سوبرامانیام (2004) IFRSها و مکانیزمهای حمایتی در حال اجرا را مطالعه میکنند، ولی به عنوان مثال، آلمان و چین کشورهای دارای حقوق قانونی هستند. از این رو، بررسی وضعیت این نوع محیط و شناسایی تاثیر اتخاذ IFRS بر کیفیت حسابداری مفید است و البته باید در نظر گرفت که GAAP بریتانیا سیستم مبتنی بر سرمایهگذار و حقوق عرفی است. هیئت استانداردهای حسابداری (2003) تفاوتهایی را بین IFRSها و GAAP بریتانیا مشخص کردهاند که در پیوست C ارایه شدهاند.
بخشهای دیگر این مطالعه به شکل زیر هستند: بخش 2 پیشینه نظری مطالعه را نشان میدهد. بخش 3 فرضیههای تحقیق را نشان میدهد. بخش 4 مجموعه دادهها و ساختار پژوهشی مطالعه را توصیف میکند. بخش 5 در مورد یافتههای تجربی بحث میکند و بخش 6 نتیجهگیریها و پیامدهای مطالعه را ارایه میدهد.