ترجمه فارسی عنوان مقاله
استراتژی مقیاس زمانی ترکیبی در مدیریت پرتفوی
عنوان انگلیسی
Mixed time scale strategy in portfolio management
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
21972 | 2012 | 6 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Review of Financial Analysis, Volume 23, June 2012, Pages 35–40
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. استراتژی سرمایه گذاری
2.1 تحلیل واریانس میانگین برای مقیاس طولانی مدت
2.2 معیار معامله کوتاه مدت
2.3 معامله دوره ای
3. نتایج شبیه سازی
شکل 1: فلوچارت الگوی معاملاتی
شکل 2: نسبت بازده توسط استراتژی تجاری پیشنهادی در مقایسه با میانگین تغییرات قیمت سهام (مثلثهای تو پر) و شاخص Hang Seng (دایرههای تو خالی) در همان دوره
جدول 2: انتخاب پرتفوی سهام در روند معامله با آستانه معاله
4. تاثیر آستانه معاملاتی
شکل 3: مقایسه بین استراتژی تجاری ترکیبی با آستانه تجاری θ= 1.01 (دایره تو خالی) و بدون آستانه تجاری (مثلث توخالی)، هردو هزینه تراکنش را صفر فرض میکنند. خط مشکلی نسبت بازده محرک را با هزینه تراکنش نشان داده شده در شکل 2 برای مقایسه نشان مییدهد.
شکل 4: نسبت بازده توسط استراتژی پیشنهادی به عنوان تابعی از آستانه تجاری پییشنهاد میشود (دایرههای تو خالی، محور عمودی در سمت چپ). احتمال تجاری درمحور سمت راست (خط پررنگ، محور عمودی در راست نشان داده شده است.)
شکل 5: نسبت بازده توسط استراتژی تجاری پیشنهادی در مقایسه با میانگین تغییرات قیمت ( مثلث تو پر) و شاخص Hang Seng در دوره ای از 27 ژانویه 2008 تا 21 آپریل 2011
شکل 6: (a) نسبت بازده استراتژی معاملاتی پیشنهادی در مقایسه میانگین تغییر قیمت سهام (مثلث تو پر) و شاخص Dow Jones (دایره تو خالی) در طول دوره ای از 10 جولای 2007 تا 21 جولای 2009. (b) نسبت بازده توسط استراتژی پیشنهادی به عنوان تابعی از آستانه تجاری
5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
مدیریت پرتفولیو -
میانگین تحلیل واریانس -
کنترل ریسک -
استراتژی معاملاتی
کلمات کلیدی انگلیسی
Portfolio management,
Mean variance analysis,
Risk control,
Trading strategy
ترجمه چکیده
نوسانات در قیمتها در یک بازار سهام میتواند به دو مقیاس زمانی جدا شود: یک روند بلند مدت هدایت شده توسط اصول مالی و یک روند کوتاه مدت مدیریت شده توسط مکانیسمهای تجاری خاص استفاده شده. ما یک استراتژی ترکیبی را برای مدیریت پرتفوهای سهام پیشنهاد میدهیم که در آن روند بلند مدت توسط نظریه Markowitz تحلیل واریانس میانگین دنبال میشود، و نوسانات کوتاه مدت در قیمت سهام توسط یک آستانه معاملاتی نظارت میشود. این استراتژی در پرتفوهای دو سهامی تشکیل شده از بیست و چهار سهام منتخب در شاخص Hang Seng از 10 جولای 2007 تا 21 جولای 2009 تست شده است، که سونامی مالی را در سال 2008 پوشش میدهد. در استراتژی ترکیبی ما، تست بر اساس معاملات دوره ای با یک دوره معاملات ده روزه است. در آغاز هر دو معاملات، یک پرتفوی دو سهامی که دارای نسبت شارپ بهینه در میان همه ترکیبات ممکن است از 24 سهام منتخب از شاخص Hang Seng است با استفاده از تحلیل واریانس میانگین انتخاب شد. این از طریق یک روند دو مرحله ای به انجام رسید که شامل حداکثرسازی نسبت شارپ برای هر جفت با اجرای بدترین فرضیه سناریو و یک آستانه است که فعال سازی معاملات را کنترل میکند. سپس ما نوسان قیمت سهام منتخب را برای تعیین اقدامات معاملاتی بررسی میکنیم. یک آستانه معاملاتی برای تسهیل تصمیمات معاملاتی پیشنهاد شده است لذا تضمین میکند که قیمت پرتفوی منتخب احتمال دارد که از یک روند افزایشی در روز تصمیم گیری تبعیت کند. حاصل پرتفوی بر اساس این استراتژی ترکیبی با شاخص Hang Seng مقایسه میشود و قیمت میانگین 24 سهام در همان دوره بررسی میشود. نتایج نشان میدهند که این استراتژی مدیریت پرتفوی یک فاکتور 1.6 از مقدار اولیه را حاصل میکند، در حالی که حاصل متناظر شاخص Hang Seng و یک کاهش در مقدار با فاکتور 0.8 است. در دوره دو ساله مقایسه، سرمایه گذاری با استفاده از استراتژی ترکیبی ما در مدیریت پرتفوی یک بازده مثبت را برای یک طیف گسترده از آستانه معاملاتی، از چند روز تا یک ماه، حفظ میکند. انتخاب ما از دوره معاملاتی ده روزه فرکانس معامله را به منظور اجتناب از جریمه هزینه تراکنش کاهش میدهد. استراتژی ما انعطاف پذیری بالاتری را در الگوی معاملاتی برای سرمایه گذارها در عادات تجاری متفاوت اجازه میدهد. یک مشاهده مهم استراتژی ما این است که داراییها را در طول سونامی در سال 2008 حفظ میکند، که برای سرمایه گذاران محافظه کاری که حفاظت در بدترین شرایط را ترجیح میدهند مهم است.
ترجمه مقدمه
مشکل تخصیص منابع مالی در مدیریت پرتفوی از زمان کار اولیه بر تحلیل واریانس میانگین توسط Markowitz (1952) مورد توجه پژوهش بود. تحلیل واریانس میانگین، که یک شکل گیری ریاضی از مفهوم تنوع است، بیان میکند انتخاب دو دارایی یا بیشتر برای سرمایه گذاری میتواند ریسک درگیر در سرمایه گذاری هر دارایی را کاهش میدهد؛ در نتیجه یک راهنما را در کنترل ریسک در مدیریت پرتفوی ارائه میدهد. نظریه Markowitz یک راه حل ساده و ظریف را برای تحصیص منابع ارائه میدهد، مانند کسری از پول سرمایه گذاری شده در هر سهام موسسه در پرتفوهای دو سهامی با مشخص کردن مرز سرمایه گذاری و ریسک قابل تحمل توسط سرمایه گذار. در عمل، یک تصویر استاتیک از میانگین واریانس که وابسته به زمان است ندارد. برای مدیریت این مسئله، تشخیص الگو، الگوریتم ژنتیک، شبکه عصبی و قوانین فازی رویکردهایی هستند که در اپلیکیشنهای واقعی استفاده میشوند. در این مقاله، ما دو مقیاس زمانی متفاوت را در تحلیل واریانس میانگین معرفی میکنیم. اول از همه، فرض میکنیم که رفتار بلند مدت راهنمایی را برای روند سهام در آینده نزدیک ارائه میدهد. این نقطه نظر مهم رفتار بلند مدت در تخصیص منابع از نقطه نظر پیش بینیهای سری زمانی بسیار متفاوت است، که در قدرت پیش بینی به شدت بر الگوریتم داده کاوی هوشمند متکی است، که نه تنها بر دادههای بلند مدت و میان مدت، بلکه بر خبرها و نوسانات بازاری در چند روز گذشته متکی است.
به منظور تطبیق نوسات در قیمت سهام در کوتاه مدت، ترکیب این دو نقطه نظر مطلوب هستند، لذا ما یک پلت فرم عمومی برای ساخت یک الگوریتم تخصیص منبع، با تعریف مقیاس بلند مدت و کوتاه مدت با توجه به کاربر داریم. اخیرا، ما یک سیستم چند عاملی از معامله گران سهام را بررسی کردیم، که هر یک، یک پرتفوی دو سهامی را با استفاده از تحلیل واریانس میانگین می سازند. جدا از ماهیت تصادفی قیمت سهام و مکانیزم مجهول بین تغییرات قیمت سهام منفرد، نتایج این کار نشان میدهند که پرتفویی با بازده بالا و ریسک پایین وجود دارد. براستی، در همه کارهای انجام شده بر مدیریت پرتفوی که شامل سهامها هستند، یک هدف مشترک داشتن بازده بالا، ریسک پایین و عملکرد سازگار است. از طرف دیگر، از ماهیت کوتاه مدت همبستگی قیمت سهام آگاه هستیم، که میتواند به اندازه 1-2 روز کوتاه باشد. بنابراین، بسط کارهای قبلی با تناظر شرایط کوتاه مدت و بلند مدت برای مدیریت پرتفوی مطلوب است. علاوه بر این، ما یک انتخاب پرتفوی و معامله در دوره ثابت را اجرا میکنیم، در نتیجه فرکانس معامله به منظور اجتناب از هزینه معاملات کاهش مییابد. این محدودیت بر دوره معاملاتی نیز انعطاف پذیری بیشتر را بر الگوی معاملاتی برای سرمایه گذاران با عادات معاملاتی متفاوت در موارد عملی فراهم میکند. نتیجه نهایی باید الگوریتمی را تولید کند که از معاملات مکرر اجتناب کند، و در عین حال راهنمای خوبی برای انتخاب ترکیب سهام باشد که سود خوبی را با ریسکهای پایین حاصل میکند. همچین الگوریتمهایی برای سرمایه گذاران ایده آلی که میتوانند به صورت منظم از دستاورد سازگار با ریسک پایین بهره ببرند ایده آل است.